Λάβετε ειδοποίηση για το Android L’s Heads Up στη συσκευή σας τώρα [No Root]

Το Android L και η νέα του σχεδίαση υλικού έχουν κάνει την εντύπωση, αλλά αν δεν έχετε μια συσκευή Nexus και δεν σας πειράζει το τηλέφωνό σας να σας ξεφλουδίζει κάθε τόσο, δεν θα μπορείτε να δείτε τις νέες δυνατότητες. Εδώ έρχεται η καταπληκτική και εξαιρετικά ενεργή κοινότητα προγραμματιστών. Οι ειδοποιήσεις Heads-up είναι μια νέα εφαρμογή Android που μιμείται τις heads up ειδοποιήσεις του Android L στη συσκευή σας. Μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με την ειδοποίηση όπως ακριβώς μπορείτε στο Android L και η εφαρμογή δεν απαιτεί την εγκατάσταση του πλαισίου Xposed ούτε απαιτεί μια συσκευή με root.

Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή μόλις εγκατασταθεί και είναι αυτονόητο ότι θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλες τις ειδοποιήσεις σας. Ανάλογα με τον τύπο της ειδοποίησης που λαμβάνετε, μπορείτε να αλληλεπιδράσετε μαζί της. Μπορείτε να ανοίξετε ένα email που μόλις λάβατε ή να ανοίξετε ένα αρχείο που μόλις κατεβάσατε. Όπως οι ειδοποιήσεις heads up στο Android L, έτσι και αυτές μπορούν να απορριφθούν και παίζουν ωραία με εφαρμογές πλήρους οθόνης όπως το Cut the rope 2.

  Πώς να παίξετε το παιχνίδι Hidden Easter Egg του Android 11

Εκτός από τη μίμηση της ειδοποίησης heads up, η εφαρμογή δοκιμάζει τις δυνάμεις της και στις ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος, αν και στις δοκιμές μας, τα αποτελέσματα δεν ήταν ικανοποιητικά. Η ειδοποίηση εμφανίζεται όταν ξεκλειδώνετε την οθόνη σας και όχι στην ίδια την οθόνη κλειδώματος. Για να το ενεργοποιήσετε, πατήστε το κουμπί περισσότερα και μεταβείτε στις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Εδώ θα βρείτε επίσης μια επιλογή φίλτρου εφαρμογών που θα σας επιτρέψει να επιλέξετε για ποιες ειδοποιήσεις θα λαμβάνετε προειδοποίηση. Μπορείτε να κάνετε σίγαση των εφαρμογών για τις οποίες δεν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από μια λίστα εγκατεστημένων εφαρμογών.

  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AirDrop σε υπολογιστή με Windows ή τηλέφωνο Android;

Οι ειδοποιήσεις heads-up σάς επιτρέπουν επίσης να ορίσετε την προτεραιότητα ειδοποίησης. μπορείτε να επιλέξετε κρίσιμες και επείγουσες ειδοποιήσεις που θα περιλαμβάνουν ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης ή συνεχείς κλήσεις. Μπορείτε να επιλέξετε να λαμβάνετε σημαντικές ειδοποιήσεις, όπως email και μηνύματα κειμένου, και μπορείτε να λαμβάνετε κανονικές ειδοποιήσεις που είναι ειδοποιήσεις από παλιές εφαρμογές (κάτι σαν ασαφής έννοια εδώ). Αυτοί οι τρεις τύποι είναι ενεργοποιημένοι από προεπιλογή και μπορείτε να ενεργοποιήσετε δύο ακόμη τύπους ειδοποιήσεων. μη σημαντικά και συμφραζόμενα.

Αν και η εφαρμογή δεν χειρίζεται καλά τις ειδοποιήσεις οθόνης κλειδώματος, κάνει όλα τα άλλα πολύ καλά. Παρέχοντας επιλογές προσαρμογής και δίνοντας στον χρήστη τον πλήρη έλεγχο για τις εφαρμογές για τις οποίες θα λαμβάνει ειδοποιήσεις heads up, η εφαρμογή έχει κάνει πολλά περισσότερα από το να αναπαράγει απλώς μια λειτουργία του Android L. Ακόμα κι αν δεν πεθαίνεις να δοκιμάσεις το Android L και μερικά από τα νέα του χαρακτηριστικά, αυτή η εφαρμογή αξίζει να δοκιμάσετε.

  Λάβετε ηχητικές οδηγίες για τη λήψη selfie με την πίσω κάμερα [Android]

Εγκαταστήστε τις ειδοποιήσεις Heads-up από το Google Play Store