Βρείτε ποιος τύπος Pokèmon είναι καλύτερος για μια μάχη γυμναστικής στο Pokèmon Go


Γράψαμε έναν σύντομο οδηγό για τις μάχες Pokèmon στο Pokèmon Go. Μία από τις βασικές προϋποθέσεις για να κερδίσεις μια μάχη είναι να ξέρεις ποιο Pokèmon να βάλεις στον αντίπαλό σου. Εάν μόλις μπείτε στο Pokèmon και δεν είστε εξοικειωμένοι με τους διαφορετικούς τύπους, τα στατιστικά τους μάχης ή τις ειδικές κινήσεις τους, η καμπύλη εκμάθησης για εσάς θα είναι μάλλον επίπεδη. Υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα εργαλεία για να βοηθήσουν τους νέους παίκτες να μάθουν τα σχοινιά και να τους βοηθήσουν να βρουν συντομεύσεις. Το Battle Helper for Pokemon Go είναι μια εφαρμογή iOS που θα σας βοηθήσει να βρείτε τα κατάλληλα Pokèmon για να βάλετε pit εναντίον ενός αντιπάλου. Προσφέρει μια απλή διεπαφή χρήστη που σας επιτρέπει να επιλέγετε με ποιο Pokèmon ανταγωνίζεστε και στη συνέχεια να βρείτε ποιο θα αντιπαρατεθείτε.

  Εδώ είναι μια πλήρης λίστα με πόσα XP κερδίζονται για κάθε ενέργεια στο Pokèmon Go

Εκκινήστε την εφαρμογή και στη στήλη «Επίθεση» στα αριστερά, κάντε κύλιση στη λίστα Pokèmon και επιλέξτε ποιο θα αντιμετωπίσετε σε μια μάχη. Έπειτα, στη στήλη «Αμυνα» στα δεξιά, πραγματοποιήστε κύλιση στη λίστα και επιλέξτε αυτό που θέλετε να αντιπαραθέσετε. Κάθε φορά που σας λέει ότι ένα Pokèmon στη λίστα ‘Defend’ είναι ‘δεν είναι πολύ αποτελεσματικό’ σημαίνει ότι αυτό που έχετε επιλέξει δεν θα έχει κανένα τακτικό πλεονέκτημα έναντι του άλλου. Ένα καλό ταίριασμα είναι όταν το Pokèmon στη λίστα «Επίθεση» είναι «Δεν είναι πολύ αποτελεσματικό ενάντια σε αυτό που επιλέξατε στη λίστα «Αμύνομαι» και αυτό που έχετε επιλέξει στη λίστα «Αμύνομαι» είναι «Σούπερ Αποτελεσματικό» εναντίον στη λίστα «Επίθεση».

  Βρείτε πού πιάστηκαν τα σπάνια Pokémon από άλλους παίκτες του Pokémon Go

Η εφαρμογή δεν θα λάβει υπόψη το CP. Αυτό που κάνει είναι ότι σας λέει ποιος τύπος Pokèmon είναι κατάλληλος για μάχη εναντίον του άλλου. Το Pokèmon Go σας λέει τι είδους Pokèmon έχετε, αλλά δεν σας λέει ποιον τύπο αντιμετωπίζετε. Επίσης, δεν σας λέει με ποιο Pokèmon μπορεί να πολεμήσει κάποιος με τακτικό πλεονέκτημα, π.χ. ο τύπος Fire είναι αποτελεσματικός έναντι του τύπου Grass δεν είναι το είδος των πληροφοριών που μπορείτε να λάβετε από το Pokèmon Go.

Το Battle Helper για το Pokemon Go σάς εξοικονομεί πολύ Google για πληροφορίες σχετικά με το Pokèmon. Οι τύποι έχουν μεγάλη σημασία όταν πρόκειται για μάχη, όπως έχουμε αναφέρει στον οδηγό μας. Συχνά, ο τύπος θα είναι καθοριστικός παράγοντας για τη νίκη σε μια μάχη. Τα Pokèmon που δεν είναι κατάλληλα για έναν συγκεκριμένο τύπο, για παράδειγμα το γρασίδι στο γρασίδι δεν είναι καλή ιδέα, μπορούν να χάσουν τις μάχες ακόμα κι αν έχουν υψηλότερο CP/HP από αυτό του αντιπάλου σας.

  Πώς να παραλείψετε το κινούμενο σχέδιο του Egg Hatching στο Pokèmon Go

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε το χρώμα φόντου ώστε να ταιριάζει με αυτό της ομάδας σας από τις ρυθμίσεις της. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τον τρόπο ταξινόμησης των Pokèmon στις λίστες Attack/Defend. Το μεγαλύτερο πρόβλημα με αυτήν την εφαρμογή είναι ότι δεν έχει έκδοση Android. Εκτός από αυτό, είναι φοβερό.

Εγκαταστήστε το Battle Helper για το Pokemon Go από το App Store