Εδώ είναι μια πλήρης λίστα με πόσα XP κερδίζονται για κάθε ενέργεια στο Pokèmon Go

Η άνοδος του επιπέδου στο Pokèmon Go γίνεται πιο δύσκολη με κάθε διαδοχικό επίπεδο. Όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά, χρειάζεστε μόνο 1000 XP, 2000 XP, 3000 XP κ.λπ. για να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο. Είναι τόσο εύκολο που ποτέ δεν θα ξεμείνετε από Pokèballs μεταξύ επιπέδων. Το απαιτούμενο XP για να ανέβει επίπεδο αυξάνεται με κάθε επίπεδο. Μέχρι να φτάσετε στο Επίπεδο 20, χρειάζεστε 50.000 XP για να φτάσετε στο επίπεδο 21. Μπορείτε να το κάνετε αυτό απλά παίζοντας το παιχνίδι με τον δικό σας χαλαρό ρυθμό και σηκώνοντας τα XP καθώς τα κερδίζετε ή μπορείτε να σοβαρευτείτε σχετικά με αυτό. Σχεδόν όλα όσα κάνετε στο Pokèmon Go σας κερδίζουν XP αλλά όχι τα πάντα. Για να ανεβάσετε επίπεδο πιο γρήγορα, στοχεύστε ενέργειες εντός του παιχνιδιού που θα σας δώσουν τα υψηλότερα XP. Ακολουθεί μια πλήρης λίστα με όλες τις ενέργειες που μπορείτε να εκτελέσετε στο παιχνίδι και πόσα XP κερδίζετε από κάθε μία.

  Πώς να περπατήσετε στο Pokémon Go And Find Pokéstops

Δράση
Κερδισμένα XP
Πιάστε ένα νέο Pokèmon
500
Πιάστε ένα Pokèmon που έχετε πιάσει στο παρελθόν
100
Πιάνοντας ένα Pokèmon με μια εξαιρετική ρίψη
100
Πιάνοντας ένα Pokèmon με μια μεγάλη ρίψη
50
Πιάνοντας ένα Pokèmon με μια ωραία ρίψη
10
Ρίχνοντας μια μπάλα καμπύλης
10
Επίσκεψη σε ένα Pokèstop
50
Εκκόλαψη αυγού 2 χλμ
200
Εκκόλαψη αυγού 5 χλμ
500
Εκκόλαψη αυγού 10 χλμ
1000
Μεταφορά ενός Pokèmon στον Professor Willow
0
Εξέλιξη ενός νέου Pokèmon για πρώτη φορά
1000
Εξέλιξη ενός Pokèmon
500
Ενεργοποίηση ενός Pokèmon
0
Προσθέτοντας ένα δέλεαρ σε ένα Pokèstop
0
Εκπαιδεύστε ένα Pokèmon σε ένα γυμναστήριο (Κερδισμένη μάχη)
10
Νικήστε ένα Pokèmon σε μια μάχη στο γυμναστήριο
150
Νικήστε δύο Pokèmon σε μια μάχη στο γυμναστήριο
250
Νικήστε τρία Pokèmon σε μια μάχη στο γυμναστήριο
350
Νικήστε όλα τα Pokèmon σε ένα γυμναστήριο
50
Λήψη Αξιολόγησης
0
Κερδίζοντας ένα νέο μετάλλιο
0
Εγγραφή στο γυμναστήριο
0
Χρησιμοποιώντας ένα φίλτρο
0
Χρησιμοποιώντας το Revive
0
Χρησιμοποιώντας ένα σούπερ φίλτρο
0
Χρησιμοποιώντας θυμίαμα
0
Επώαση ενός αυγού
0
Συμμετοχή σε μια ομάδα
0

  Πώς να δημιουργήσετε τον δικό σας χάρτη παρακολούθησης Pokémon σε πραγματικό χρόνο

Κοιτάζοντας τον πίνακα, μπορείτε να καταλάβετε τι μπορείτε να κάνετε για να κερδίσετε XP όταν δεν έχετε πόρους όπως τα Pokèballs ή όταν βρίσκεστε κοντά σε Pokèstop ή γυμναστήριο. Ο παραπάνω πίνακας χρειάζεται μια μικρή εξήγηση των λεπτών σημείων απόκτησης XP.

Μπορείτε να κερδίσετε XP για πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Ένα συνηθισμένο παράδειγμα αυτού είναι όταν πιάνετε ένα Pokèmon με ρίψη ‘Ωραία’, ‘Εξαιρετική’ ή ‘Εξαιρετική’. Εκτός από το να λαμβάνετε XP για να πιάσετε ένα Pokèmon, λαμβάνετε επίσης XP για τη ρίψη. Εάν προσγειώσετε μια «Ωραία» ρίψη με μια μπάλα καμπύλης, θα λάβετε επιπλέον 10 XP για αυτό επίσης. Συνολικά, το μέγιστο XP που μπορείτε να κερδίσετε για να πιάσετε ένα Pokèmon που έχετε ήδη πιάσει στο παρελθόν είναι 210XP.

Οι ενέργειες για πρώτη φορά, π.χ. η εξέλιξη ενός Pidgey ή ενός Rattata θα σας κερδίσουν περισσότερα XP από ό,τι όταν εξελίξετε οποιοδήποτε από αυτά τη δεύτερη φορά. Μετά την πρώτη μοναδική εξέλιξη, λαμβάνετε 500XP ανά εξέλιξη. Το πιο σημαντικό πράγμα εδώ είναι ότι λαμβάνετε την ίδια ποσότητα XP ανεξάρτητα από το αν εξελίσσετε ένα Abra ή ένα Pidgey. Το Pidgey απαιτεί φυσικά λιγότερα γλυκά για να εξελιχθεί και γεννιέται σαν τρελό, επομένως θα πρέπει να συγκεντρωθείτε σε αυτό εάν θέλετε να ανεβείτε επίπεδο πιο γρήγορα.

  Τι να κάνετε όταν το Pokemon Go κολλήσει στο «Caught!» Οθόνη

Εάν δεν συμμετέχετε ποτέ σε γυμναστήριο, οι μάχες εξακολουθούν να έχουν τα πλεονεκτήματά τους. Κερδίζοντας μία μόνο μάχη κερδίζετε 150 XP και για κάθε επιπλέον Pokèmon που νικάτε στο ίδιο γυμναστήριο, κερδίζετε 100 XP περισσότερα από την προηγούμενη νίκη μάχης. Και πάλι, αυτά αθροίζονται έτσι ώστε το σύνολο να είναι μεγαλύτερο. Είναι ένας αρκετά εύκολος τρόπος για να κερδίσετε περισσότερα XP, ειδικά αν έχετε πολλά Potions και Revive που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Τέλος, υπάρχει το στοιχείο του παιχνιδιού που ονομάζεται Lucky Egg που θα διπλασιάσει όλα τα XP που κερδίζετε για τριάντα λεπτά. Εάν έχετε ένα τυχερό αυγό, είναι καλή ιδέα να γνωρίζετε ποια ενέργεια να εκτελέσετε με ενεργό.

Καλή άνοδος επιπέδου.