Βρείτε πού πιάστηκαν τα σπάνια Pokémon από άλλους παίκτες του Pokémon Go

Τα Pidgey, Rattata και Doduo είναι μερικά από τα πιο κοινά Pokémon που γεννιούνται. Θα γεννηθούν κυριολεκτικά παντού και σύντομα θα βρεθείτε να προσπαθείτε να αποφύγετε να τα μαζέψετε ή να τα συναντήσετε στην προσπάθειά σας να βρείτε τα πιο σπάνια Pokémon. Τα σπάνια Pokémon είναι αυτό που αναζητούν οι παίκτες και με τις θεωρίες ότι γεννιούνται σε ορισμένα μέρη και ορισμένοι βιότοποι εξακολουθούν να αφθονούν, πιθανότατα αναρωτιέστε πού μπορεί να έπιασε ο φίλος σας τον Pikachu. Το Poke Radar είναι μια δωρεάν εφαρμογή για iOS που σας επιτρέπει να αναζητήσετε πού καταγράφουν οι παίκτες Pokemon όλα τα Pokemon. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να επιλέξετε οποιοδήποτε Pokemon θέλετε να πιάσετε και, στη συνέχεια, σας δείχνει στον χάρτη πού το έχουν πιάσει άλλοι παίκτες. Στη συνέχεια, μπορείτε να επισκεφθείτε αυτές τις τοποθεσίες και να ελπίζετε ότι θα ξαναγεννηθεί. Το πλήθος της εφαρμογής προμηθεύει τα δεδομένα του, οπότε αν βρείτε ένα συγκεκριμένο Pokemon σε κάποιο μέρος, μπορείτε να συνεισφέρετε στα δεδομένα και να βοηθήσετε άλλους παίκτες να βρουν το Pokemon.

  Πώς να πιάσετε ένα Pokemon με την πρώτη ρίψη στο Pokemon Go

Εγκαταστήστε το Poke Radar και επιτρέψτε του να έχει πρόσβαση στην τοποθεσία σας. Πατήστε το κουμπί «Φίλτρο» επάνω αριστερά και επιλέξτε ποιο Pokemon θέλετε να πιάσετε. Πατήστε «Υποβολή» και θα επιστρέψετε στην οθόνη του χάρτη.

Η οθόνη χάρτη θα σας πει πόσα από τα επιλεγμένα Pokemon έχουν βρεθεί σύμφωνα με τη βάση δεδομένων του. Κάντε μεγέθυνση/σμίκρυνση μέχρι να δείτε το επιλεγμένο Pokemon να εμφανίζεται στον χάρτη.

Πατήστε την πλησιέστερη εμφάνιση Pokemon για να δείτε λεπτομέρειες. Οι λεπτομέρειες περιλαμβάνουν ποιος βρήκε το Pokemon, την ώρα που βρέθηκε και οδηγίες για το πού βρέθηκε. Η εφαρμογή μπορεί να ανοίξει την τοποθεσία στην προεπιλεγμένη εφαρμογή Χάρτες και μπορείτε να λάβετε οδηγίες για αυτήν. Εάν καταφέρετε να συλλάβετε το ίδιο Pokemon από την τοποθεσία, ψηφίστε το, ώστε οι άλλοι παίκτες να γνωρίζουν ότι είναι καλό.

  Πώς να ελέγξετε εάν οι διακομιστές του Pokemon Go λειτουργούν χωρίς να συνδεθείτε στο παιχνίδι

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το πλήθος εφαρμογών αντλεί τις πληροφορίες του και εάν επωφεληθείτε από αυτό, θα πρέπει να συνεισφέρετε και εσείς σε αυτό. Για να υποβάλετε ένα Pokemon με την τοποθεσία που το βρήκατε, πατήστε τη μικρή καρφίτσα με δείκτη κάτω δεξιά. Εισαγάγετε το όνομα του εκπαιδευτή σας, επιλέξτε ποιο Pokemon βρήκατε και πατήστε «Υποβολή».

Το Poke Radar έχει μια διεπαφή ιστού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εάν χρησιμοποιείτε Android. Η εφαρμογή ισχυρίζεται ότι έχει έκδοση Android, αλλά ο σύνδεσμος σε αυτήν είναι κατεστραμμένος. Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Ιστού. Λειτουργεί λίγο πολύ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που λειτουργεί η εφαρμογή iOS.

  Πώς να ανταλλάξετε Pokémon στο "Pokémon Sword and Shield"

Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όταν πηγαίνετε για κυνήγι Pokemon. Η εφαρμογή προορίζεται να βοηθήσει τους παίκτες και οι περισσότεροι παίκτες είναι φιλικοί και εξυπηρετικοί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι όλοι. Δεν αξίζει τον κόπο να τολμήσετε σε μη ασφαλείς τοποθεσίες για χάρη ενός παιχνιδιού.

Εγκαταστήστε το Poke Radar από το App Store

Επισκεφθείτε το Poke Radar