Πώς να αφήσετε έναν χαλαρό χώρο εργασίας

Το Slack είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία επικοινωνίας στο χώρο εργασίας στην τρέχουσα αγορά — αλλά ακόμα και πάλι, δεν είναι απαλλαγμένο από ακαταστασία. Μπορείτε να αφαιρέσετε ορισμένους περισπασμούς αφήνοντας παλιούς χώρους εργασίας στους οποίους δεν είστε πλέον ενεργοί. Να πώς.

Προχωρήστε και ανοίξτε την εφαρμογή Slack στον υπολογιστή σας Windows ή Mac και μεταβείτε στον χώρο εργασίας που θέλετε να αποχωρήσετε. Μπορείτε να δείτε τους τρέχοντες χώρους εργασίας σας στο παράθυρο στα αριστερά.

Επιλέξτε το όνομα του χώρου εργασίας στην επάνω αριστερή γωνία του παραθύρου.

  Πώς να βρείτε το πλησιέστερο Pokéstop σας χωρίς να κάνετε ένα βήμα

Θα εμφανιστεί ένα αναπτυσσόμενο μενού. Εδώ, επιλέξτε “Προφίλ και λογαριασμός”.

Μόλις επιλεγεί, ο Κατάλογος χώρου εργασίας θα εμφανιστεί στη δεξιά πλευρά του παραθύρου. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις κάθετες κουκκίδες που εμφανίζεται κάτω από την εικόνα του προφίλ σας.

Θα εμφανιστεί ένα άλλο αναπτυσσόμενο μενού. Εδώ, επιλέξτε “Ρυθμίσεις λογαριασμού”.

Στη συνέχεια, θα μεταφερθείτε στην καρτέλα “Ρυθμίσεις λογαριασμού” του επιλεγμένου χώρου εργασίας Slack. Αυτή η καρτέλα θα ανοίξει στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησής σας. Ίσως χρειαστεί να συνδεθείτε στον χώρο εργασίας του Slack για να συνεχίσετε.

Σε αυτήν την καρτέλα, κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να δείτε την επιλογή “Απενεργοποίηση λογαριασμού”. Φροντίστε να διαβάσετε την περιγραφή και τη συνοδευτική προτροπή. Αφού διαβάσετε τις πληροφορίες, κάντε κλικ στο κουμπί «Απενεργοποίηση του λογαριασμού σας» στα δεξιά.

  Πώς να τραβήξετε φωτογραφίες σε λειτουργία ριπής στο iPhone σας

Στην επόμενη οθόνη, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασής σας στο πλαίσιο κειμένου και κάντε κλικ στο «Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης».

Θα εμφανιστεί ένα προειδοποιητικό μήνυμα που σας ζητά να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό. Διαβάστε το περιεχόμενο και, εάν είστε βέβαιοι, επιλέξτε «Ναι, Απενεργοποίηση του λογαριασμού μου».

Θα εμφανιστεί ένα άλλο μήνυμα που θα σας ρωτάει εάν είστε πραγματικά σίγουροι ότι θέλετε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας. Επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα στο “Ναι, θέλω να απενεργοποιήσω τον λογαριασμό μου” και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Απενεργοποίηση του λογαριασμού μου”.

Στη συνέχεια, θα δείτε ένα μήνυμα που θα σας ενημερώνει ότι αποχωρήσατε επιτυχώς από τον χώρο εργασίας του Slack. Για να εισέλθετε ξανά στον χώρο εργασίας, θα πρέπει να ζητήσετε από τον διαχειριστή του χώρου εργασίας να σας προσθέσει ξανά.

  Γιατί δεν φορτίζεται το iPhone μου;