Αυτό το διαδραστικό γράφημα χρησιμοποιεί προσαρμοσμένα φίλτρα για να βρει τον κατάλληλο φορητό υπολογιστή

Το 2013, εξετάσαμε μια εξαιρετική υπηρεσία που ονομάζεται Swogo, η οποία βοήθησε τους ανθρώπους να βρουν τον τέλειο φορητό υπολογιστή με οικονομικό προϋπολογισμό. Από τότε, η υπηρεσία και η ίδια η εταιρεία έχει πάρει διαφορετική κατεύθυνση και μέχρι σήμερα, δεν έχω βρει τίποτα τόσο καλό για να πάρει τη θέση του. Υπάρχουν εφαρμογές και υπηρεσίες που σας βοηθούν να περιορίσετε την επιλογή σας για το είδος του φορητού υπολογιστή που μπορεί να θέλετε να αγοράσετε, αλλά υπολείπονται αυτού που πρόσφερε η Swogo το 2013. Το Διάγραμμα σύγκρισης προϊόντων είναι μια εφαρμογή Ιστού που μπορεί επιτέλους να πάρει τη θέση της. Όχι μόνο σας επιτρέπει να βρείτε τον τέλειο φορητό υπολογιστή, αλλά και το τέλειο smartphone. Παραδόξως δεν εξυπηρετεί την αγορά των tablet, αλλά δεν παραπονιόμαστε. Η εφαρμογή προσφέρει πλούσια κριτήρια αναζήτησης που έχει πολλά φίλτρα που μπορείτε να προσαρμόσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας και τα αποτελέσματα ταξινομούνται κατά τιμή. Μπορείτε να ορίσετε τη μνήμη RAM, την CPU, την Ανάλυση, το μέγεθος οθόνης και πολλά άλλα.

  Πώς να ξεκινήσετε τις ενέργειες πατώντας στο πίσω μέρος του iPhone σας

Το Διάγραμμα προϊόντων είναι μια διαδραστική εφαρμογή που ενημερώνεται ζωντανά καθώς αλλάζετε τα κριτήρια επιλογής για τη συσκευή που σας ενδιαφέρει να αγοράσετε. Οι συσκευές και οι τιμές τους λαμβάνονται από το Amazon όπου μπορείτε να αγοράσετε το προϊόν. Δοκιμάσαμε την εφαρμογή με φορητούς υπολογιστές και μπορείτε να δείτε στο στιγμιότυπο οθόνης παρακάτω ότι οι προσφορές είναι πλούσιες. Οι φορητοί υπολογιστές παρατίθενται σε δύο άξονες με μέγεθος οθόνης στον άξονα y και τιμή στον άξονα x.

Μπορείτε να αλλάξετε την τιμή που αναπαρίσταται σε έναν από τους άξονες κάνοντας κλικ σε αυτόν και επιλέγοντας διαφορετικά κριτήρια, όπως το βάρος ή το μέγεθος οθόνης. Η αριστερή πλαϊνή γραμμή σάς επιτρέπει να επιλέξετε τη μνήμη, το μέγεθος του δίσκου, τη CPU, την ανάλυση και πολλά άλλα για το φορητό υπολογιστή. Μπορείτε να περιορίσετε ή να διευρύνετε το εύρος και όλοι οι φορητοί υπολογιστές που εμπίπτουν σε αυτό θα φιλτράρονται και θα απεικονίζονται στο γράφημα μεταξύ των δύο αξόνων.

  Πώς να μοιραστείτε την οθόνη του Mac σας με άλλο Mac

Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από μία από τις αναφερόμενες συσκευές και μπορείτε να διαβάσετε τον αριθμό μοντέλου, την τιμή και άλλες προδιαγραφές για αυτήν. Μπορείτε να επιλέξετε να επισημάνετε τη συσκευή ή να την απορρίψετε από την καταχώριση, ώστε να περιορίσετε τις επιλογές σας. Δεν υπάρχει μηχανισμός σύγκρισης ένας προς έναν, αλλά η συσκευή που αναφέρεται στους δύο άξονες της επιλογής σας καθιστά πολύ εύκολη τη σύγκριση μοντέλων.

Μπορείτε επίσης να περιορίσετε τις επιλογές ανά επωνυμία, για παράδειγμα, εάν είστε αποφασισμένοι να κάνετε μια μάρκα hp, Lenovo ή Samsung, μπορείτε να επιλέξετε μία μάρκα από την αριστερή πλαϊνή γραμμή. Υπάρχει μόνο ένα κριτήριο που βρίσκω απόν και αυτό είναι η επιλογή του ΛΣ. Μπορεί να μην είναι πολύ σχετικό αν σκοπεύετε να αγοράσετε ένα Mac, αλλά με τα Windows είναι μια διαφορετική ιστορία. Ορισμένοι φορητοί υπολογιστές Lenovo απλά δεν σας επιτρέπουν να εγκαταστήσετε τα Windows 7 και για όσους δεν είναι ευχαριστημένοι με τα Windows 8 και δεν θέλουν να περιμένουν μέχρι να βγουν τα Windows 10, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ορισμένα ή πολλά από τα αποτελέσματα δεν είναι χρήσιμα. Τούτου λεχθέντος, η εφαρμογή είναι εξαιρετική ακόμη και με λειτουργικά συστήματα που δεν αποτελούν μέρος της εξίσωσης και ελπίζω να έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από το Swogo. Αυτό που ξεχώρισε το Swogo είναι ότι βοήθησε να περιοριστούν οι φορητοί υπολογιστές λόγω «ανάγκης», π.χ. gaming, ψυχαγωγίας ή εργασίες ανάπτυξης και αυτό εξακολουθεί να μην είναι διαθέσιμο αλλού.

  Πώς να προσθέσετε νέα κουμπιά στην κορδέλα του Microsoft Office

Επισκεφτείτε το γράφημα σύγκρισης προϊόντων