Ασφαλής, μόνο προβολή, αυτοκαταστροφική κοινή χρήση αρχείων

Είναι φαινομενικά σημαντικό, από καιρό σε καιρό, να συζητάτε την ουσιαστική διαδικασία προστασίας των ευαίσθητων δεδομένων σας. Έχουμε ξανασυζητήσει εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να μοιράζεστε αρχεία με ασφάλεια στο διαδίκτυο, αλλά σήμερα θα ρίξουμε μια ματιά σε μια άλλη συμμετοχή σε αυτόν τον αγώνα που συνδυάζει την ικανότητα του Snapchat με την κοινή χρήση αρχείων τύπου Dropbox. Η εφαρμογή αναφέρεται απλώς ως Digify και στοχεύει να σας προσφέρει την πιο ασφαλή λύση κοινής χρήσης αρχείων. Η εφαρμογή το επιτυγχάνει αυτό μέσω της μεθόδου καταστροφής αρχείων good ‘ol. Δηλαδή, αντί να δίνει στον παραλήπτη μόνιμη πρόσβαση σε ένα αρχείο, θέτει ένα χρονικό όριο από τον αποστολέα και ξεκινά αυτόματα την αυτοκαταστροφή.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Duo

Το Digify είναι μια υπηρεσία πολλαπλών πλατφορμών που υποστηρίζει επί του παρόντος Windows, Android, Mac και iOS. Σας επιτρέπει να μοιράζεστε προσωρινά αρχεία, να βλέπετε πόσες φορές έχει ανοιχτεί το εν λόγω αρχείο, καθώς και να ορίσετε πόσο χρόνο θα παραχωρηθεί η πρόσβαση προτού αυτοκαταστραφεί. Μπορείτε να μοιραστείτε οποιοδήποτε αρχείο έχετε με το Digify, από την κινητή συσκευή σας, τον υπολογιστή σας ακόμα και το Dropbox. Όσον αφορά τις μονάδες cloud, υποστηρίζει μόνο το Dropbox προς το παρόν, αλλά φαίνεται ότι θα προστεθούν πρόσθετες υπηρεσίες όπως το OneDrive (πρώην SkyDrive), το Google Drive και το Box κάποια στιγμή στο μέλλον.

Όταν δοκίμασα το Digify στον υπολογιστή μου με Windows, με κίνησε το ενδιαφέρον ο σχεδιασμός του. Η εφαρμογή είναι τόσο ασφαλής που εκκινεί ένα ξεχωριστό περιβάλλον όταν την ανοίγετε. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε καμία άλλη εργασία σε συνδυασμό, ούτε να τραβήξετε κανένα στιγμιότυπο οθόνης. Σωστά, απενεργοποιεί αυτόματα όλες τις εφαρμογές στιγμιότυπου οθόνης που μπορεί να εκτελούνται στο παρασκήνιο.

  Πώς να κάνετε την οθόνη σας ασπρόμαυρη

Ευτυχώς, το Galaxy S4 μου ήρθε στη διάσωση καθώς έπρεπε να δημοσιεύσω μερικές οθόνες λόγω αυτής της κριτικής. Η συνολική λειτουργία του Digify είναι αρκετά απλή. Πρώτα θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό Digify και να τον επαληθεύσετε.

Μόλις γίνει αυτό, μπορείτε να ξεκινήσετε την αποστολή και τη λήψη αρχείων. Μπορείτε να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Dropbox ή να μοιραστείτε αρχεία που είναι αποθηκευμένα τοπικά. Σε κάθε περίπτωση, το πρόγραμμα λειτουργεί πολύ καλά.

Αφού επιλέξετε το αρχείο, σας ζητείται να καθορίσετε το email του παραλήπτη σας, Ώρα αυτοκαταστροφής, γράψτε ένα προαιρετικό μήνυμα. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην Αποστολή και το αρχείο σας θα παραδοθεί με ασφάλεια στον προορισμό του.

  Είναι ασφαλές να αντιγράψετε/επικολλήσετε κωδικούς πρόσβασης από το πρόχειρό σας;

Οι προβλεπόμενες αποδείξεις θα πρέπει φυσικά να εγγραφούν στο Digify για να προβάλετε το αρχείο.

Το Digify είναι επίσης διαθέσιμο ως εφαρμογή για κινητά που λειτουργεί σχεδόν με παρόμοιο τρόπο όπως στην επιφάνεια εργασίας. Οι εφαρμογές Android και iOS φαίνονται πανομοιότυπες και υποστηρίζουν τις ίδιες δυνατότητες και στις δύο πλατφόρμες.

Επισκεφθείτε το Digify

Εγκαταστήστε το Digify από το Google Play Store

Εγκαταστήστε το Digify από το App Store