Οριοθέτηση δεδομένων στήλης με χρήση διαστήματος, νέας γραμμής, άνω και κάτω τελείας, άνω τελείας

Χρειάστηκε ποτέ να οριοθετήσετε τα δεδομένα στηλών, αλλά θέλετε να το κάνετε με τον ταχύτερο, ευκολότερο δυνατό τρόπο που δεν χρειάστηκε καμία προσπάθεια από την πλευρά σας εκτός από την απλή επικόλληση των δεδομένων στηλών; Το DelimCo είναι μια εφαρμογή Ιστού που κάνει ακριβώς αυτό. Είναι μια εφαρμογή χωρίς νόημα στην οποία μπορείτε να επικολλήσετε δεδομένα στηλών και να επιλέξετε πώς θέλετε να τα οριοθετήσετε. Η εφαρμογή υποστηρίζει οριοθέτες διαστήματος, νέας γραμμής, άνω και κάτω τελείας, άνω τελείας και κάθετης γραμμής. Μπορείτε να επιλέξετε ποιον χαρακτήρα θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να οριοθετήσετε τα δεδομένα και να τα μετατρέψετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Δεν υπάρχουν αρχεία για λήψη. αντιγράφετε τα οριοθετημένα δεδομένα και τα επικολλάτε όπου θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Memoji κατά τη διάρκεια μιας κλήσης FaceTime σε iPhone και iPad

Στο πλαίσιο “Δεδομένα στήλης εδώ”, επικολλήστε τα δεδομένα της στήλης σας. Θα δείτε τέσσερα κουμπιά μεταξύ του πλαισίου δεδομένων στήλης και του πλαισίου οριοθετημένων δεδομένων. Κάντε κλικ στο επάνω κουμπί για να αποκαλύψετε τους διαφορετικούς χαρακτήρες οριοθέτησης και επιλέξτε ποιον θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Έχει οριστεί σε κόμμα από προεπιλογή.

Κάντε κλικ στο κουμπί με το δεξί βέλος για να επεξεργαστείτε τα δεδομένα που εμφανίζονται στο πλαίσιο «Οριοθετημένα δεδομένα εδώ». Εάν τοποθετήσετε τον κέρσορα του ποντικιού πάνω του, εμφανίζεται ένα αιωρούμενο κουμπί επιλογής. Κάντε κλικ σε αυτό για να επιλέξετε όλο το κείμενο στο πλαίσιο. Θα παρατηρήσετε ότι υπάρχει επίσης ένα κουμπί με το αριστερό βέλος. Κάνοντας κλικ σε αυτό δεν θα τακτοποιήσετε τα δεδομένα ξανά σε στήλες, αλλά μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να οριοθετήσετε ξανά το κείμενο χρησιμοποιώντας διαφορετικό χαρακτήρα. Κάντε κλικ στο κουμπί κόκκινου σταυρού για να διαγράψετε και τα δύο πλαίσια δεδομένων.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Apple Pay στο iPhone X

Κάτω από τα δύο πλαίσια δεδομένων, θα δείτε τις ρυθμίσεις μετατροπέα. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να τακτοποιήσετε το οριοθετημένο κείμενο ή να το κάνετε πιο ευανάγνωστο προσθέτοντας εισαγωγικά σε κάθε εγγραφή ή ανατινάζοντάς το όταν μετατρέπεται.

Εάν έχετε εγκατεστημένο το Microsoft Excel στο σύστημά σας, τότε είναι πιθανό ότι δεν θα χρειαστείτε μια εφαρμογή όπως αυτή, αλλά ακόμη και το Excel έχει τους περιορισμούς του. Είναι, τελικά, ένα πρόγραμμα υπολογιστικών φύλλων και η οριοθέτηση δεδομένων είναι μόνο ένα από τα μικρότερα χαρακτηριστικά του. Το DelimCo από την άλλη πλευρά δεν είναι μόνο χρήσιμο για δεδομένα που αντιγράφονται από ένα υπολογιστικό φύλλο, αλλά λειτουργεί και για σχεδόν οποιαδήποτε δεδομένα έχετε, όπως ερωτήματα SQL και κώδικα.

  Πώς να αναζητήσετε το κείμενο σε πολλά αρχεία PDF χωρίς να τα ανοίξετε

Εκτός από την επικάλυψη ενός ή δύο στοιχείων σελίδας, δεν υπάρχει τίποτα για κριτική σε αυτήν την εφαρμογή. Είναι κατασκευασμένο για να εξυπηρετεί έναν μόνο σκοπό και το κάνει εξαιρετικά καλά. Όσο για μια λίστα επιθυμιών χαρακτηριστικών, ίσως οι χρήστες θα προτιμούσαν τη δυνατότητα αποστολής ενός αρχείου καθώς και τη δυνατότητα αντιγραφής και επικόλλησης των δεδομένων. Μια επιλογή λήψης των οριοθετημένων δεδομένων ως αρχείο, εκτός από την αντιγραφή μπορεί να είναι επίσης ευπρόσδεκτη, αλλά δεν υπονοούμε ότι η εφαρμογή είναι κατεστραμμένη με οποιονδήποτε τρόπο. Είναι τέτοιες εφαρμογές που κάνουν το διαδίκτυο όμορφο.

Επισκεφθείτε την DelimCo