Απόκρυψη οποιουδήποτε και όλων των τύπων αρχείων στη συσκευή σας Android [No Root]

Μόλις χθες, εξετάσαμε το S Converter, μια απλή εφαρμογή μετατροπής που είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του τι είναι το Material Design. Καθώς περνάει ο καιρός, όλο και περισσότεροι προγραμματιστές συμμορφώνονται τώρα με τη νέα σχεδίαση υλικού και δημιουργούν μερικές πραγματικά εξαιρετικές εφαρμογές στη διαδικασία. Andrognito, ένα παιχνίδι με τις λέξεις Android και Incognito, μια νέα εφαρμογή που σας επιτρέπει να αποκρύψετε τα αρχεία σας. Η εφαρμογή είναι σε Beta και δεν απαιτεί root συσκευή για να εκτελεστεί. Τα αρχεία κρύβονται πίσω από έναν αριθμό PIN και μπορούν να αποκρύψουν μόνο από την ίδια την εφαρμογή. Μόλις ένα αρχείο έχει κρυφτεί, δεν εμφανίζεται πλέον στις εφαρμογές περιήγησης αρχείων.

Για να ξεκινήσετε, εισαγάγετε το όνομά σας και έναν αριθμό PIN. Μπορείτε να ξεκινήσετε την απόκρυψη αρχείων αμέσως μόλις ρυθμίσετε ένα PIN. Πατήστε το κουμπί συν και επιλέξτε αρχεία στη συσκευή σας ή στην κάρτα SD για απόκρυψη. Για να επιλέξετε μεμονωμένα αρχεία, πατήστε παρατεταμένα τη μικρογραφία του. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε έναν ολόκληρο φάκελο και όλα τα αρχεία σε αυτόν θα είναι κρυφά. Η εφαρμογή παίρνει λίγο χρόνο για να αποκρύψει τα αρχεία και όσο περισσότερα αρχεία έχετε, τόσο περισσότερος θα χρειαστεί.

  Πώς να ορίσετε μια διαφορετική ταπετσαρία για την οθόνη κλειδώματος και την αρχική οθόνη στο Android 7.0

Το πρόγραμμα περιήγησης αρχείων εντός εφαρμογής που διαθέτει το Andrognito δεν σας επιτρέπει να προβάλετε τα αρχεία, αλλά μπορείτε να περιηγηθείτε σε φακέλους. Τα κρυφά αρχεία ομαδοποιούνται ανά τύπο και μπορείτε να σύρετε στην καρτέλα Εικόνες ή Ταινία για να τα προβάλετε. Η καρτέλα Όλα τα αρχεία σάς επιτρέπει να προβάλλετε όλα τα κρυφά αρχεία.

Για να αποκρύψετε ένα αρχείο, σύρετέ το και κάντε κλικ στο κουμπί ξεκλειδωμένου λουκέτου. Το κουμπί αστέρι σάς επιτρέπει να προσθέσετε το αρχείο στα αγαπημένα. Η εφαρμογή δεν απαιτεί διαδικτυακό λογαριασμό ούτε αποθηκεύει το PIN σας στο διαδίκτυο. Ο μόνος τρόπος για να ανακτήσετε ποτέ το PIN σας εάν το έχετε ξεχάσει είναι απαντώντας στην ερώτηση ασφαλείας σας, επομένως φροντίστε να το ρυθμίσετε. Για να ορίσετε την ερώτηση ασφαλείας και να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Stealth της εφαρμογής, μεταβείτε στις ρυθμίσεις.

  Εφαρμόστε ζωντανά φίλτρα στην κάμερά σας κατά τη λήψη φωτογραφιών [Android]

Η stealth λειτουργία απαιτεί τη ρύθμιση ενός ξεχωριστού PIN και όταν ενεργοποιηθεί, παρουσιάζει ένα είδος ψευδούς θησαυροφυλακίου αρχείων που μπορεί να ξεγελάσουν κάποιον να πιστεύει ότι είναι πραγματικά αρχεία στη συσκευή σας. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο θησαυροφυλάκιο αντί για τα πραγματικά αρχεία σας, εισαγάγετε το PIN του θησαυροφυλακίου αντί για το πραγματικό σας στην οθόνη έναρξης της εφαρμογής.

Συνολικά, η εφαρμογή λειτουργεί καλά και κάνει σχεδιασμό υλικού αρκετά καλά. Θα ήταν ωραίο αν η εφαρμογή έδειχνε μικρογραφίες για φωτογραφίες και βίντεο. Εάν το χρησιμοποιείτε για να αποκρύψετε αυτούς τους τύπους αρχείων, πιθανότατα αυτά που δημιουργούνται από την κάμερα της συσκευής σας, δεν θα μπορείτε να ξεχωρίσετε το ένα από το άλλο λόγω της σύμβασης ονομασίας που ακολουθεί. Εκτός από αυτό, είναι υπέροχο και αυτή η λειτουργία stealth είναι αρκετά καλή.

  Πώς να λάβετε κουκκίδες ειδοποίησης στο Android 8

Εγκαταστήστε το Andrognito από το Google Play Store