Μεταφέρετε απευθείας αρχεία μεταξύ δύο επιτραπέζιων υπολογιστών από το πρόγραμμα περιήγησής σας


Η κοινή χρήση αρχείων είναι μια πολύ κορεσμένη αγορά, αλλά οι περισσότερες εφαρμογές και υπηρεσίες κοινής χρήσης αρχείων λειτουργούν με έναν ενδιάμεσο διακομιστή. Το αρχείο σας μεταφορτώνεται σε έναν διαδικτυακό διακομιστή ή «σύννεφο δίσκου» και μοιράζεστε έναν σύνδεσμο προς αυτό. Στη συνέχεια γίνεται λήψη του αρχείου από τον εν λόγω διακομιστή από τον παραλήπτη σας. Αυτή η μέθοδος κοινής χρήσης αρχείων έχει τα πλεονεκτήματά της, π.χ., ο παραλήπτης σας μπορεί να πραγματοποιήσει λήψη ενός αρχείου όποτε έχει χρόνο και δεν είστε υποχρεωμένοι να είστε online για να του το στείλετε. Τούτου λεχθέντος, πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να προτιμούν μια μεταφορά P2P όπου το αρχείο σας αποστέλλεται μεταξύ δύο επιτραπέζιων υπολογιστών. Το Take A File είναι μια απλή υπηρεσία μεταφοράς αρχείων P2P που σας επιτρέπει να στέλνετε αρχεία μεταξύ δύο επιτραπέζιων υπολογιστών, όλα από το πρόγραμμα περιήγησής σας.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σε iPhone ή iPad

Επισκεφτείτε τη Λήψη αρχείου και κάντε κλικ στο κουμπί «Σύρετε και αποθέστε ένα αρχείο για έναρξη». Μπορείτε να επιλέξετε ένα μόνο αρχείο ή μπορείτε να κρατήσετε πατημένο το πλήκτρο Ctrl για να επιλέξετε πολλά αρχεία.

Αφού επιλέξετε τα αρχεία, η εφαρμογή δημιουργεί έναν σύνδεσμο για να μοιραστείτε με όποιον θέλετε να στείλετε τα αρχεία. Τα αρχεία δεν μεταφορτώνονται σε ενδιάμεσο διακομιστή.

Μόλις ο παραλήπτης σας έχει το σύνδεσμο και τον ανοίξει στο δικό του πρόγραμμα περιήγησης ιστού, ξεκινά η μεταφορά. Μπορείτε να δείτε την πρόοδο της μεταφοράς στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Η μεταφορά ξεκινά μόνο αφού ανοίξει ο σύνδεσμος.

  Τι είναι οι αλγόριθμοι και γιατί κάνουν τους ανθρώπους να νιώθουν άβολα;

Πρέπει να κρατήσετε ανοιχτό το πρόγραμμα περιήγησής σας για να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί η μεταφορά. Επιπλέον, η καρτέλα στην οποία έχετε ανοίξει Λήψη αρχείου πρέπει να είναι ενεργή για να ξεκινήσει η μεταφορά.

Η λήψη ενός αρχείου δεν χρειάζεται ασυνήθιστα μεγάλο χρονικό διάστημα για τη μεταφορά αρχείων, αλλά ο χρόνος μεταφοράς θα εξαρτηθεί και από το μέγεθος του αρχείου. Η εφαρμογή δηλώνει ότι δεν υπάρχουν όρια στο πόσο μεγάλο αρχείο μπορείτε να μεταφέρετε χρησιμοποιώντας την υπηρεσία. Όταν μεταφέρετε πολλά αρχεία, η εφαρμογή τα συμπιέζει σε ένα αρχείο που κατεβάζει ο παραλήπτης σας.

  12 Συμβουλές Οικογενειακής Τεχνικής Υποστήριξης για τις διακοπές

Επισκεφθείτε τη Λήψη αρχείου