Ακολουθήστε το βέλος Είναι ένα εύκολο στην παρακολούθηση εργαλείο πλοήγησης

Εάν είστε καλοί με τις οδηγίες, σπάνια χάνεστε και γρήγορα θα ξαναβρείτε τον εαυτό σας αν το κάνετε, ξέρετε ότι αυτή η ικανότητα είναι σαν να έχετε μια σούπερ δύναμη. Γνωρίζετε επίσης ότι η καλή αίσθηση της κατεύθυνσης δεν αναγνωρίζεται ευρέως ως υπερφυσική ικανότητα, έχετε προδιάθεση να σκεφτείτε ότι όλοι θα πρέπει να μπορούν να βρουν το δρόμο τους από το σημείο Α στο σημείο Β χωρίς κανένα πρόβλημα. Αν μη τι άλλο, οποιοσδήποτε θα πρέπει να μπορεί να χρησιμοποιεί τους Χάρτες Google, αλλά δυστυχώς δεν συμβαίνει αυτό. Πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να χάνονται ή/και έχουν πρόβλημα να ακολουθήσουν έναν χάρτη. Ουααααα! – Ακολουθήστε το βέλος είναι πλοήγηση στροφή προς στροφή για ανδρείκελα (χωρίς παράβαση). Εάν πιστεύετε ότι οι παρακάτω οδηγίες είναι υπερβολικά περίπλοκες, αυτή η εφαρμογή είναι αυτό που χρειάζεστε. Ανιχνεύει την τρέχουσα τοποθεσία σας, σας ζητά να επιλέξετε έναν προορισμό και στη συνέχεια σας καθοδηγεί με τίποτα περισσότερο από μια πυξίδα. Εναπόκειται σε εσάς να επιλέξετε ποια διαδρομή θέλετε να ακολουθήσετε αρκεί να ακολουθείτε το βέλος.

  Διορθώστε το σφάλμα της εφαρμογής μηνυμάτων iPhone από το σφάλμα επαφής iMessage

Ουααααα! έχει δύο τρόπους λειτουργίας. μια λειτουργία προορισμού που σας μεταφέρει από το σημείο Α στο σημείο Β και μια λειτουργία συνάντησης που σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε έναν χάρτη χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Line ή το Facebook.

Η λειτουργία Meet-up δεν είναι τόσο ιδιαίτερη, αλλά η λειτουργία Προορισμού είναι αρκετά καλή. Ουααααα! θα σας ζητήσει να χρησιμοποιήσετε την τρέχουσα τοποθεσία σας και θα σας ζητήσει να επιλέξετε/αναζητήσετε έναν προορισμό. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να βρείτε καφετέριες ή σταθμούς κοντά. Όταν είστε έτοιμοι, πατήστε το πράσινο βέλος στον προορισμό σας και ακολουθήστε την πυξίδα.

  Πώς να εκτυπώσετε ένα υπολογιστικό φύλλο Excel με φόντο

Ουααααα! θα σας πει πόσο μακριά βρίσκεστε από τον προορισμό σας και θα σας δώσει ένα απλό βέλος για να ακολουθήσετε. Είναι στο χέρι σας να επιλέξετε τη διαδρομή.

Ουααααα! είναι αρκετά απλό και παρόλο που οι προγραμματιστές λένε ότι είναι για άτομα που δυσκολεύονται να ακολουθήσουν χάρτες, προσωπικά θεωρώ ότι η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολύ καλύτερα. Φανταστείτε οποιονδήποτε έχει ένα iPad ή ένα tablet Android τοποθετημένο στο ταμπλό του. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να είναι ένας πολύ καλύτερος οδηγός πλοήγησης από τους Χάρτες Google, τους οποίους ίσως χρειαστεί να κοιτάξετε και να περιηγηθείτε για να δείτε ενώ οδηγείτε. Ουααααα! είναι ένας πολύ πιο ασφαλής τρόπος να ακολουθείτε τις οδηγίες όταν οδηγείτε γιατί δεν απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή.

Η εφαρμογή είναι επίσης εξαιρετική αν ταξιδεύετε σε μια ξένη πόλη και ακόμη πιο χρήσιμη αν δεν μιλάτε τη γλώσσα εκεί. Σε μια τέτοια κατάσταση, τα ονόματα των δρόμων και των δρόμων θα σημαίνουν ελάχιστα για εσάς, εκτός και αν επισημαίνονται δεόντως σε μια γλώσσα που μπορείτε να διαβάσετε. Ουααααα! βγάζει ολόκληρο το όνομα του δρόμου, του δρόμου, της λεωφόρου κ.λπ. από την εξίσωση.

  Πώς να κάνετε τη ροή του Disney+ πιο εύκολη χρησιμοποιώντας συντομεύσεις πληκτρολογίου

Η εφαρμογή είναι λίγο τραχιά γύρω από τις άκρες. Υποστηρίζει ιαπωνικά και αγγλικά, αλλά έχει πρόβλημα με σενάρια για άλλες γλώσσες. Επίσης, αργεί να ανταποκριθεί (δοκιμάστηκε σε iPhone 4 με iOS 7) στην είσοδο αφής. Η έκδοση Android δεν έχει δοκιμαστεί διεξοδικά και οι προγραμματιστές σας προειδοποιούν εκ των προτέρων. Ουααααα! είναι εξαιρετικό για οδηγίες πλοήγησης στο αυτοκίνητο.

Κατεβάστε Waaaaay! Από το App Store

Κατεβάστε Waaaaay! Από το Google Play Store