Διορθώστε το σφάλμα της εφαρμογής μηνυμάτων iPhone από το σφάλμα επαφής iMessage

Οι φίλοι παίζουν κόλπα με φίλους. μερικές φορές είναι κάτι ακίνδυνο όπως να ζωγραφίζεις στο πρόσωπό σου όταν κοιμάσαι. Άλλες φορές, είναι κάτι πιο ακραίο, όπως η κατάρρευση της εφαρμογής Messages στο iPhone σας. Αυτή η εφαρμογή είναι μια απαραίτητη εφαρμογή. δεν μπορείτε να το διαγράψετε από το iPhone σας ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε το iOS 10. Υπάρχει ένα νέο σφάλμα που εμφανίζεται που επιτρέπει σε κάποιον να διαγράψει την εφαρμογή Μηνύματα. Ως αποτέλεσμα αυτού του σφάλματος, η εφαρμογή Μηνύματα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Δείτε πώς λειτουργεί το σφάλμα και πώς μπορείτε να το διορθώσετε εάν έχετε πέσει θύμα.

  Οι 9 καλύτερες πρωτότυπες ταινίες τρόμου και τηλεοπτικές εκπομπές του Netflix για ροή (Ιούνιος 2020)

Αυτό το σφάλμα ανακαλύφθηκε από τον χρήστη του YouTuber vincedes3, ο οποίος έδωσε βήματα για την αναπαραγωγή του και την επίλυση του προβλήματος. Για κάθε δίκαιο, το vincedes3 δεν φαίνεται να το δημιούργησε με κακόβουλη πρόθεση. Φαίνεται μόνο ότι είναι ένα exploit που ανακαλύφθηκε και ο χρήστης βρήκε και παρείχε δεόντως τη λύση.

Δεν πρόκειται να σας δείξουμε πώς μπορείτε να αναπαράγετε το σφάλμα, αλλά το βίντεο που συνδέεται στο τέλος αυτής της ανάρτησης έχει όλες τις λεπτομέρειες εάν σας ενδιαφέρει. Ελπίζουμε το ενδιαφέρον να είναι επαγγελματικό και να μην θέλετε να βασανίσετε τους φίλους σας γιατί το 2016 ήταν αρκετά κακό.

  Πώς να διαγράψετε μια σελίδα στο Microsoft Word

Αυτό που κάνει αυτό το σφάλμα είναι ότι στέλνετε στον φίλο/θύμα σας ένα αρχείο επαφής. Η εφαρμογή Μηνύματα μπορεί να αποθηκεύσει το αρχείο και να το προσθέσει στις επαφές σας. Εάν ένας χρήστης iPhone λάμβανε ένα τέτοιο αρχείο, θα το αγγίξει ενστικτωδώς για να το αποθηκεύσει. Και τότε ακριβώς θα παγώσει η εφαρμογή Μηνύματα.

Αν υποθέσουμε ότι έχετε πέσει θύμα της «φάρσας», μπορείτε να το διορθώσετε εύκολα επισκεπτόμενοι αυτό Σύνδεσμος στο Safari. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε. απλά επισκεφτείτε τον σύνδεσμο και αποδεχτείτε το μήνυμα που εμφανίζεται. Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά την εφαρμογή Μηνύματα.

  Επεξήγηση συχνοτήτων και ρυθμίσεων ισοσταθμιστή σε συσκευές αναπαραγωγής μουσικής

Θα κάνουμε λίγο κήρυγμα εδώ και θα σας συμβουλεύσουμε να μην κάνετε τέτοιες φάρσες στους φίλους σας. Η εφαρμογή Messages είναι μια βασική εφαρμογή που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι καθημερινά τόσο για προσωπικά όσο και για επαγγελματικά μηνύματα. Η λύση μπορεί να είναι εκεί έξω, αλλά ταλαιπωρείτε σοβαρά κάποιον για γέλια.

μέσω vincedes3