Πώς να κάνετε τη ροή του Disney+ πιο εύκολη χρησιμοποιώντας συντομεύσεις πληκτρολογίου

Κάντε τη χρήση του Disney+ λίγο πιο εύκολη στην πλοήγηση στον υπολογιστή σας, ενσωματώνοντας ορισμένες συντομεύσεις πληκτρολογίου στην εμπειρία προβολής σας. Αυτές οι συντομεύσεις βοηθούν να κάνετε την επιλογή ταινιών καθώς και την αναπαραγωγή και την παύση των εκπομπών σας πιο γρήγορη και αποτελεσματική.

Αν και οι συντομεύσεις πληκτρολογίου για Disney+ είναι λίγα και πολλά, εξακολουθούν να είναι αρκετά χρήσιμα μόλις ξεκινήσετε την ταινία σας. Αφού επιλέξετε τι παρακολουθείτε και πατήσετε το play, υπάρχουν μερικές απλές συντομεύσεις πληκτρολογίου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά την αναπαραγωγή της εκπομπής.

  Πρέπει να φτιάξετε έναν υπολογιστή το 2020;

F—Εισαγωγή πλήρους οθόνης
Esc—Έξοδος από πλήρη οθόνη
Spacebar—Αναπαραγωγή/παύση
Αριστερό βέλος—Επιστροφή δέκα δευτερόλεπτα
Δεξί βέλος—Γρήγορη μετακίνηση προς τα εμπρός δέκα δευτερόλεπτα
M—Σίγαση/κατάργηση σίγασης

Αυτές οι συντομεύσεις είναι αυτές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε την ταινία σας μόνο με το πληκτρολόγιό σας. Άλλες συντομεύσεις είναι χρήσιμες εάν χρειάζεστε έναν τρόπο να επιλέξετε τις εκπομπές σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε το ποντίκι σας.

Πατήστε το κουμπί “Tab” για να προχωρήσετε και να επιλέξετε επιλογές όπως “Αρχική σελίδα”, “Αναζήτηση”, “Λίστα παρακολούθησης” κ.λπ., στο επάνω μέρος της αρχικής οθόνης του Disney+. Αφού επισημάνετε το επιθυμητό στοιχείο, πατήστε το κουμπί “Enter” για να μεταβείτε σε αυτήν την ενότητα του ιστότοπου.

  Πώς να στρατολογήσετε νέους χωρικούς στο "Animal Crossing: New Horizons"

Μόλις βρεθείτε σε αυτήν την ενότητα του ιστότοπου, θα μπορείτε να πατήσετε ξανά το “Tab” μέχρι να φτάσετε στην επιθυμητή ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή. Όταν έχετε επισημάνει αυτό το στοιχείο, πατήστε “Enter” για να ανοίξετε αυτήν την επιλογή.

Τώρα που έχετε ανοίξει την ταινία σας, πατήστε το κουμπί “Tab” μέχρι να επισημανθεί η επιλογή “Play”. Στη συνέχεια, πατήστε “Enter” για να ξεκινήσει η ταινία σας.

Αυτό λειτουργεί επίσης σε καρτέλες όπως “Λίστα παρακολούθησης” ή “Ταινίες”, αλλά όταν πρόκειται να αναζητήσετε την αγαπημένη σας ταινία ή εκπομπή, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί “Καρτέλα” για να την επιλέξετε. Επομένως, εάν χρειάζεται να αναζητήσετε κάτι, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο και το ποντίκι σας για αυτό.

  Πώς να προσθέσετε αυτοκόλλητες σημειώσεις στην αρχική οθόνη του iPhone σας

Με αυτές τις συντομεύσεις πληκτρολογίου, η παρακολούθηση ταινιών θα είναι πιο εύκολη από πριν. Μερικά απλά κουμπιά θα σας μεταφέρουν στο περιεχόμενο που θέλετε να παρακολουθήσετε και θα σας βοηθήσουν να κάνετε γρήγορη παύση, γρήγορη προώθηση ή επαναφορά των αγαπημένων σας ταινιών. Για ό,τι κι αν χρειάζεστε αυτές τις συντομεύσεις, θα μπορείτε να απολαύσετε όλα όσα έχει να προσφέρει η Disney+.