Πώς να ξυπνήσετε την οθόνη σας για σημαντικές ειδοποιήσεις στο Android

Οι ειδοποιήσεις τείνουν να προκαλούν πολύ θόρυβο στις συσκευές μας. Κάθε εφαρμογή που εγκαθιστάτε θέλει να σας στέλνει ειδοποιήσεις και προφανώς πρέπει να είστε επιλεκτικοί σχετικά με το ποια μπορεί και ποια δεν μπορεί να φωτίσει την οθόνη σας με μια ειδοποίηση. Το Android διαθέτει ένα είδος λειτουργίας Μην ενοχλείτε που επιτρέπει μόνο σημαντικές ειδοποιήσεις να περάσουν, ωστόσο, εάν υπάρχουν μία ή δύο εφαρμογές από τις οποίες απλά δεν έχετε την πολυτέλεια να χάσετε ειδοποιήσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Pixel Pulse. Είναι κάτι που μπορεί να ξυπνήσει την οθόνη σας για σημαντικές ειδοποιήσεις.

Η εφαρμογή προορίζεται για το τηλέφωνο Pixel 3 εξ ου και το όνομά της. Το Pixel 3 δεν έχει πλέον φως LED, επομένως αυτή η εφαρμογή υποτίθεται ότι είναι stand-in. Θα ‘παλμίζει’ ή θα φωτίζει την οθόνη σας περιοδικά όταν έχετε ειδοποιήσεις.

  Πώς να μεταφέρετε ασύρματα αρχεία Android σε επιφάνεια εργασίας Linux

Αφύπνιση οθόνης για σημαντικές ειδοποιήσεις

Κατεβάστε το Pixel Pulse και τρέξτε την εφαρμογή. Χρειάζεται πρόσβαση στις ειδοποιήσεις σας και πρέπει να επιλέξετε ποιες εφαρμογές μπορούν να σας εμφανίζουν αυτές τις παλμικές ειδοποιήσεις. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να διατηρήσετε αυτή τη λίστα ήμερη και να διαχειριστείτε πόσο συχνά ανάβει η οθόνη σας για να σας υπενθυμίσει την ειδοποίηση.

Από προεπιλογή, η οθόνη σας θα ανάβει κάθε λεπτό, κάτι που είναι πολύ, ακόμα κι αν έχετε προσθέσει μόνο δύο εφαρμογές σε αυτήν, επομένως πατήστε την επιλογή Διαστήματα παλμών και προσαρμόστε το διάστημα, διαφορετικά η μπαταρία σας δεν θα διαρκέσει πολύ.

  Παρακολουθήστε ποιες εφαρμογές χρησιμοποιείτε πιο συχνά [Android]

Μπορείτε να επιλέξετε να αποκρύψετε το περιεχόμενο μιας ειδοποίησης. Έτσι φαίνεται όταν ανάβει η οθόνη σας.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν και σε beta, αλλά διαθέτει και λειτουργίες επί πληρωμή. Εάν αποφασίσετε να πληρώσετε για τις λειτουργίες premium, βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή λειτουργεί αρκετά καλά στη συσκευή σας ώστε να αξίζει την αγορά.

Ως χρήστης επί πληρωμή, θα μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα της ειδοποίησης και το εικονίδιο. Με τη δωρεάν έκδοση, δεν βλέπετε από ποια εφαρμογή προέρχεται μια ειδοποίηση. Βλέπετε μόνο το εικονίδιο του ίδιου του Pixel Pulse που σας λέει ότι υπάρχει μια νέα ειδοποίηση. Το χρώμα μπορεί να μην αξίζει την αναβάθμιση, αλλά το εικονίδιο σίγουρα αξίζει.

  Η εφαρμογή επεξεργασίας και κοινής χρήσης φωτογραφιών Adobe Revel έρχεται στο Android

Το Pixel Pulse μπορεί να έχει κατασκευαστεί έχοντας στο μυαλό του το Pixel 3, αλλά τίποτα δεν το περιορίζει σε επιλεγμένες συσκευές. Πρέπει να χρησιμοποιείτε Android 8.0 ή νεότερη έκδοση και αυτό μπορεί να είναι κάπως πρόβλημα. Οι περισσότερες mainstream συσκευές έχουν ήδη λάβει Android 8.0, το οποίο, σε αυτό το σημείο, είναι λίγο περισσότερο από ένα έτος. Υπάρχουν ακόμα ορισμένες συσκευές που δεν το έχουν λάβει και αν έχετε μία από αυτές, αυτή η εφαρμογή δεν θα λειτουργήσει.