Η εφαρμογή επεξεργασίας και κοινής χρήσης φωτογραφιών Adobe Revel έρχεται στο Android

Το cloud computing διαφημίζεται ως το επόμενο μεγάλο άλμα στην τεχνολογία της πληροφορίας. Εκτός από τις διαφορετικές εφαρμογές και υπηρεσίες που λειτουργούν μέσω του cloud, μια από τις πιο συναρπαστικές περιπτώσεις χρήσης είναι η κοινή χρήση φωτογραφιών. Υπηρεσίες όπως το Flickr και το Imgur είναι ήδη δημοφιλείς μεταξύ των χρηστών που μοιράζονται τις εικόνες και τις φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο. Η εταιρεία πίσω από το Photoshop, η Adobe, διαθέτει επίσης μια παρόμοια υπηρεσία που ονομάζεται Adobe Revel, η οποία υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό. Μόλις πέρυσι, τον Σεπτέμβριο, εξετάσαμε την επίσημη εφαρμογή Windows 8 και RT και χθες σηματοδοτήσαμε την κυκλοφορία του Adobe Revel για Android. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να συγχρονίζουν τις φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο και να έχουν πρόσβαση σε αυτές από επιτραπέζιους υπολογιστές, κινητά και τον Ιστό.

  Πώς να εγκαταστήσετε το Ubuntu Touch στη συσκευή σας Android

Όπως και το αντίστοιχο του Modern UI, το Adobe Revel για Android επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο, να τα οργανώνουν σε άλμπουμ και να επεξεργάζονται φωτογραφίες αμέσως χρησιμοποιώντας φίλτρα και βασικά εργαλεία επεξεργασίας, όπως αυτά στην εφαρμογή Photoshop Express της εταιρείας.

Αυτό που κάνει το Revel να ξεχωρίζει από άλλες λύσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, επεξεργασίας και κοινής χρήσης στο cloud, ωστόσο, είναι η δυνατότητα συνεργασίας του, η οποία σας επιτρέπει να εμπλέκετε άλλα άτομα ώστε να μπορούν να ανεβάζουν εικόνες μαζί σας.

Μπορείτε να συνδεθείτε στο Adobe Revel χρησιμοποιώντας το Adobe ID, το λογαριασμό σας Google ή Facebook. Οι νέοι χρήστες μπορούν να εγγραφούν γρήγορα χωρίς να εγκαταλείψουν την εφαρμογή.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Android Smartphone σας ως Webcam στα Windows 10

Εάν είστε ήδη χρήστης του Adobe Revel, οι τρέχουσες βιβλιοθήκες φωτογραφιών σας θα εμφανίζονται αυτόματα στην αρχική οθόνη της εφαρμογής. Μπορείτε να πλοηγηθείτε μεταξύ των καρτελών Άλμπουμ, Βιβλιοθήκη, Αγαπημένα και Δραστηριότητα χρησιμοποιώντας οριζόντια σάρωση.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργείτε νέες βιβλιοθήκες απευθείας από τη συσκευή σας Android. Για να το κάνετε αυτό, σύρετε από το αριστερό άκρο της οθόνης, επιλέξτε «Δημιουργία νέας βιβλιοθήκης» από την πλαϊνή γραμμή που εμφανίζεται, δώστε της έναν προσαρμοσμένο τίτλο και, στη συνέχεια, επιλέξτε τις εικόνες που θέλετε να ανεβάσετε σε αυτήν. Ο συνολικός αριθμός των επιτρεπόμενων μεταφορτώσεων περιορίζεται επί του παρόντος σε 50 για δωρεάν λογαριασμούς.

  Πώς να μεταφέρετε ασύρματα αρχεία Android σε επιφάνεια εργασίας Linux

Κατά την προβολή μεμονωμένων εικόνων, μπορείτε να τις μοιραστείτε, να παίξετε μια παρουσίαση, να προσθέσετε λεζάντες ή να την ανοίξετε στο ενσωματωμένο Photoshop Express, το οποίο ουσιαστικά εκτελείται εντελώς εκτός cloud. Μπορείτε να επεξεργαστείτε τη φωτογραφία με πολλούς τρόπους. εφαρμόστε φίλτρα, περικόψτε την εικόνα ή αλλάζοντας την αρχική της αντίθεση και κορεσμό. Η επεξεργασμένη έκδοση μπορεί στη συνέχεια να ρυθμιστεί ώστε να αντικαθιστά την αρχική εικόνα.

Το Adobe Revel για Android μπορείτε να το αποκτήσετε δωρεάν από το Google Play Store. Απλώς πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να το κατεβάσετε στη συσκευή σας.

Εγκαταστήστε το Adobe Revel από το Play Store