Πώς να στείλετε δώρα για τις γιορτές στο “Animal Crossing: New Horizons”

Nintendo

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τις γιορτές, μπορείτε να στείλετε δώρα ή ακόμα και ειδικές καρτ ποστάλ με θέμα το χειμώνα σε φίλους και συγγενείς στο Animal Crossing: New Horizons. Και μπορείτε να τα κάνετε όλα μέσω του συστήματος αλληλογραφίας εντός του παιχνιδιού στην Dodo Airlines.

Δώρα για την Ημέρα των Παιχνιδιών

Μπορείτε να αγοράσετε παιχνίδια και άλλα ειδικά δώρα στο Nook’s Cranny από 1 έως 25 Δεκεμβρίου και η 24η Δεκεμβρίου είναι η μεγάλη Εκδήλωση για την Ημέρα του Παιχνιδιού. Περιμένετε να δείτε πολλές εορταστικές διακοσμήσεις με θέμα τις γιορτές να εμφανίζονται στο νησί σας όλο τον μήνα στην πλατεία Resident Services, στο Nook’s Cranny και πολλά άλλα.

Τα είδη Toy Day που εμφανίζονται στο Nook’s Cranny θα διατίθενται σε διαφορετικές χρωματικές παραλλαγές. Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα είδη με θέμα τις γιορτές, μπορείτε να παραλάβετε μόνο μία συγκεκριμένη χρωματική παραλλαγή για κάθε αντικείμενο από το δικό σας κατάστημα Nook’s Cranny, γι’ αυτό ελέγχετε τακτικά για να τα συλλέγετε όλα.

Επιπλέον, τα στολισμένα δέντρα γύρω από το νησί σας μπορεί να ρίξουν ειδικά στολίδια όταν τα κουνάτε. Αν συλλέξετε αρκετά από αυτά, θα λάβετε επίσης ειδικές χριστουγεννιάτικες συνταγές DIY όλο τον Δεκέμβριο.

  Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις στην αρχική οθόνη του Roku;

Καθώς το χιόνι αρχίζει σιγά σιγά να συσσωρεύεται στο νησί σας, θα πέσουν και ειδικές νιφάδες χιονιού από τον ουρανό. Αν τα πιάσετε με το δίχτυ σας, μπορείτε να συλλέξετε ακόμα περισσότερες DIY συνταγές με θέμα το χειμώνα.

Αποστολή δώρων μέσω της Ταχυδρομικής Υπηρεσίας

Η αποστολή αλληλογραφίας στους κατοίκους του franchise Animal Crossing ήταν πάντα μεγάλη υπόθεση. Τώρα, μπορείτε ακόμη και να στείλετε προσαρμοσμένες ταχυδρομικές κάρτες στα άτομα στη λίστα φίλων σας στο Nintendo Switch.

Σημείωση: Πρέπει να έχετε σύνδεση στο Διαδίκτυο για να στείλετε μηνύματα στο παιχνίδι σε φίλους στο Animal Crossing: New Horizons.

Από την 1η Δεκεμβρίου, μπορείτε να επισκεφτείτε το Nook’s Cranny για να παραλάβετε παιχνίδια και δώρα για να στείλετε στους φίλους και την οικογένειά σας που βρίσκονται είτε στο νησί σας είτε στη λίστα φίλων σας. Εάν αισθάνεστε πολύ φανταχτεροί, μπορείτε επίσης να πάρετε λίγο χαρτί περιτυλίγματος στο Nook’s Cranny (είναι στο ντουλάπι) και να τυλίξετε το δώρο σας πριν το στείλετε.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Πώς να συνδεθείτε με φίλους στο “Animal Crossing: New Horizons”

Ένα μόνο φύλλο χαρτιού περιτυλίγματος κοστίζει κανονικά 160 Bells και ένα πακέτο πέντε κοστίζει 800, ανάλογα με το σχέδιο.

  Πώς να προσθέσετε γραφικά στοιχεία παγκόσμιου ρολογιού και ζώνης ώρας στο iPhone σας

Για να τυλίξετε ένα δώρο, ανοίξτε το απόθεμά σας με το κουμπί X στο δεξί χειριστήριο Joy-Con και, στη συνέχεια, επιλέξτε το χαρτί περιτυλίγματος. Επιλέξτε “Wrap” από το μενού και, στη συνέχεια, επιλέξτε το στοιχείο στο απόθεμά σας που θέλετε να αναδιπλώσετε. Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει σε αυτό!

Όταν επισκεφθείτε για πρώτη φορά το αεροδρόμιο Dodo, ο Orville θα σας συμπληρώσει για τις ταχυδρομικές υπηρεσίες που προσφέρει. Στα δεξιά του γραφείου του, θα δείτε ένα ράφι με φακέλους που μπορείτε να στείλετε σε φίλους για 200 Bells. Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο και πλησιάστε το ράφι καρτ ποστάλ. Επιλέξτε “Αποστολή ενός” από το μενού του Orville για να επιλέξετε έναν φίλο από τη λίστα σας.

Μπορείτε να στείλετε μια ταχυδρομική κάρτα σε έναν κάτοικο ζώου ή σε έναν άλλο παίκτη στο νησί σας, στον μελλοντικό σας εαυτό ή σε οποιονδήποτε στη λίστα φίλων σας στο παιχνίδι. Αφού επιλέξετε έναν παραλήπτη, μπορείτε να προσαρμόσετε την ταχυδρομική σας κάρτα.

Μια ποικιλία από καρτ-ποστάλ με θέμα τις διακοπές θα είναι διαθέσιμη από τις αρχές Δεκεμβρίου έως τις αρχές Ιανουαρίου. Φροντίστε να παραλάβετε τα αγαπημένα σας όσο έχετε την ευκαιρία!

Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ταχυδρομικές κάρτες σας πληκτρολογώντας ένα εξατομικευμένο μήνυμα. Εάν στείλετε ένα σε ένα ζώο που κατοικεί στο νησί σας, μπορεί ακόμη και να απαντήσει!

  Γιατί η αποσύνδεση μιας συσκευής διορθώνει τόσα πολλά προβλήματα;

Αφού πληκτρολογήσετε το μήνυμά σας, πατήστε το κουμπί συν (+) στο δεξί χειριστήριο Joy-Con για να δείτε μια προεπισκόπηση του. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε να συνεχίσετε τη σύνταξη, να αποθηκεύσετε το μήνυμα για αποστολή αργότερα ή να ακυρώσετε την αποστολή της κάρτας πατώντας το κουμπί μείον (-) στο αριστερό χειριστήριο Joy-Con.

Αφού ολοκληρώσετε την πληκτρολόγηση του μηνύματός σας, μπορείτε να επισυνάψετε ένα δώρο. Κάτω δεξιά στην οθόνη του Nintendo Switch, κάντε κλικ στο εικονίδιο που μοιάζει με δώρο. Επιλέξτε το στοιχείο που θέλετε να επισυνάψετε από το απόθεμά σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε “OK” για να στείλετε την ταχυδρομική σας κάρτα.

Ο παραλήπτης σας θα το λάβει στο γραμματοκιβώτιό του την επόμενη μέρα.

Θυμηθείτε να μπείτε στο παιχνίδι την ημέρα των Χριστουγέννων για να εντοπίσετε τον Jingle the Reindeer και να συμμετέχετε σε όλες τις εορταστικές δραστηριότητες! Ας ελπίσουμε ότι τα νέα παιχνίδια θα σας βοηθήσουν να μπείτε στο πνεύμα των γιορτών όσο περιμένετε.

body #primary .entry-content ul#nextuplist {list-style-type: none;margin-left:0px;padding-left:0px;}
body #primary .entry-content ul#nextuplist li a {text-decoration:none;color:#1d55a9;}