Τα καλύτερα πακέτα καλοκαιρινών εκπτώσεων Steam 2017

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις του Steam είναι σε πλήρη εξέλιξη με εκατοντάδες τίτλους να βγαίνουν προς πώληση. Δεδομένου ότι κανείς δεν μπορεί να αγοράσει τα πάντα, περιορίσαμε μια λίστα με τα καλύτερα πακέτα καλοκαιρινών εκπτώσεων Steam 2017 που σίγουρα θα θέλετε να βρείτε στα χέρια σας φέτος.

Σημείωση: Θα αναφέρουμε μόνο την ποσοστιαία έκπτωση καθώς οι τιμές διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή.

10. Hitman

Δημιουργήθηκε από το πλέον Ανεξάρτητο στούντιο IO Interactive που εκδόθηκε αρχικά από την EIDOS και αργότερα από την Square Enix, το Hitman είχε την τιμή να επαναπροσδιορίσει το stealth του ανοιχτού κόσμου. Είστε ο πράκτορας 47, ένας δολοφόνος που εργάζεται για τη Διεθνή Υπηρεσία Συμβάσεων, που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο σκοτώνοντας τους στόχους του. Έχετε την επιλογή να εκτελέσετε τις αποστολές σας, μπορείτε να είστε ένας σιωπηλός δολοφόνος ή να είστε ένας τρελός ένοπλος, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Στην πραγματικότητα πρόκειται για δύο δέσμες. Η τελευταία έκδοση του παιχνιδιού και η αρχική συλλογή.

Αποκτήστε το Hitman (2016) εδώ (66% έκπτωση)
Αποκτήστε τη συλλογή Hitman εδώ (84% έκπτωση)

9. Tomb Raider

Tomb Raider, επίσης βασικό στοιχείο των εκδόσεων Eidos, που δημιουργήθηκε αρχικά από τον Core και αργότερα από την Cyrstal Dynamics (δημιουργούς της κλασικής σειράς Legacy of Kain). Αυτό το παιχνίδι ήταν μια απλή ιδέα, μια Βρετανίδα αρχαιολόγος/τυχοδιώκτης ονόματι Lara Croft έκανε επιδρομές σε αρχαίους τάφους για θησαυρό. Κάθε παιχνίδι θα εστιαζόταν σε μια βαθιά πλοκή, μια ενδιαφέρουσα ιστορία, συναρπαστικά παζλ και διασκεδαστική δράση. Είναι ζωντανό και καλά από την έναρξή του το 1993, και εξακολουθεί να είναι δυνατό. Το franchise επανεκκινήθηκε το 2013 και συνεχίζει την ιστορία της Lara Croft για την επόμενη γενιά.

Αποκτήστε το Tomb Raider εδώ (68% έκπτωση)

8. BioShock

Το BioShock είναι μια αυτόνομη σειρά First Person Shooter που έχει αναγνωριστεί από τους κριτικούς που ξεκινά με έναν φάρο κάθε φορά. Αυτό είναι ένα από εκείνα τα σπάνια franchise που έχουν απολαύσει τόσο υψηλά όσο και χαμηλά. Θα ζήσετε τους καλύτερους μηχανισμούς παιχνιδιών και ιστορίες συγκρίσιμες με τις σειρές Metal Gear ή Legacy of Kain όταν παίζετε BioShock και BioShock infinite, και μπορεί να μην απολαύσετε τόσο πολύ τη 2η δόση, αλλά είναι μέρος του πακέτου. Η ιστορία πηγαίνει από τη διασκέδαση, στην έντονη, στη φιλοσοφία πανεπιστημιακού επιπέδου καθώς προχωρά.

  Πώς να κατεβάσετε το Steam και να εγκαταστήσετε παιχνίδια

Αποκτήστε το Bioshock Bundle εδώ (75% έκπτωση)

7. Franchise Saint’s Row

Το Saint’s Row μπορεί να περιγραφεί καλύτερα ως ένας γελοίος φόρος τιμής στο GTA. Είστε μια συμμορία που ονομάζεται The Saints. Θέλεις να καταλάβεις την πόλη. Αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που θέλετε να παίξετε αυτό το παιχνίδι. Θέλετε να παίξετε αυτό το παιχνίδι επειδή εστιάζει στο “παιχνίδι” μέρος του παιχνιδιού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ένα όπλο που εκτοξεύει έναν καρχαρία από στερεό έδαφος, ένα όπλο που κάνει το πρώτο βήμα, ένα πλοκάμι που θα εκτοξεύσει τον στόχο σε τροχιά, αυτοκίνητα που γίνονται τανκ και όλα όσα θα θέλατε από ένα παιχνίδι. Ολόκληρο το franchise είναι διασκεδαστικό και συνεχίζει να ξεπερνά τα όρια της διασκέδασης, το ένα μετά το άλλο.

Αποκτήστε το Saints Row IV Game of the Century Edition (75% έκπτωση)

Βγάλτε το Saints Row Gat από την κόλαση (75% έκπτωση)

6. Witcher

Το Witcher είναι μια δημιουργία της Πολωνικής Εταιρείας CD Projekt Red, η οποία ξεκίνησε από ένα μικροσκοπικό τραπέζι στην E3 του 2004. Έδειχναν μια πραγματικά ανοιχτή περιπέτεια ρόλων βασισμένη στην ομώνυμη πολωνική σειρά μυθιστορημάτων. Σήμερα, αξίζουν πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια με βάση μόνο αυτή τη σειρά. Αναλαμβάνετε τον ρόλο του Geralt Of Rivia, ενός Witcher που αναζητά την υιοθετημένη κόρη του Ciri, αλλά δεν έχετε καμία υποχρέωση να τηρήσετε το σενάριο. Μπορείτε να περιπλανηθείτε κυριολεκτικά οπουδήποτε και θα υπάρχει κάτι για εσάς να κάνετε σε κάθε πόλη που συναντάτε. Η μάχη είναι ακριβώς εκεί με τα καλύτερα παιχνίδια, η ιστορία είναι βαθιά, η οπτική είναι υπέροχη και η ιστορία είναι άψογη.

  Πώς να ελέγξετε τις απαιτήσεις συστήματος για ένα παιχνίδι Steam

Σε αυτό το σενάριο, το πακέτο δεν είναι τόσο οικονομικά αποδοτικό όσο οι μεμονωμένες αγορές όσο παίρνετε το Witcher, το Witcher 2 και το Witcher 3 σε αυτό το πακέτο. Στο International store, το Witcher 3 χωρίς κανένα DLC αξίζει 23,99 $, ενώ το Game of Year Edition (περιλαμβάνεται όλο το περιεχόμενο) αξίζει 24,99 $. Εάν αγοράσετε το πακέτο, θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον 17,50 $ για DLC. Εάν αγοράσετε μεμονωμένα, ξοδεύετε ένα επιπλέον $1.

Αποκτήστε το The Witcher 3 Game of the Year Edition εδώ (50% έκπτωση)
Αποκτήστε το The Witcher Enhanced Edition Director’s Cut εδώ (85% έκπτωση)
Αποκτήστε το Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition εδώ (85% έκπτωση)

5. LEGO

Είναι ευρέως αποδεκτό ότι οι ταινίες δεν μεταφράζονται σε σπουδαία παιχνίδια. Ωστόσο, η LEGO το αντιμετώπισε ως πρόκληση και το καθάρισε κατά μίλια. Τα παιχνίδια LEGO καλύπτουν μια σειρά από franchise, συμπεριλαμβανομένων των Lord of The Rings, Harry Potter, Star Wars, DC, Marvel και πολλών άλλων. Η μηχανική είναι κάπως παρόμοια, συλλέγετε νόμισμα LEGO για να αναβαθμίσετε/ξεκλειδώσετε χαρακτήρες. Μπορεί να μην υπάρξουν ποτέ ιστορίες τόσο επικές όσο απεικονίζονται στο σύμπαν των LEGO, όπως τα τόξα ιστορίας του Justice League στο Batman, Marvel vs Red Hulk, όπως το πείτε. Αυτή είναι μια διασκεδαστική σειρά που σας κάνει να εκτιμάτε πραγματικά όλα όσα αγαπάμε στα παιχνίδια.

Αυτά τα παιχνίδια δεν κυκλοφορούν σε πακέτα, αλλά αξίζουν όλα. Επισκεφτείτε λοιπόν αυτόν τον σύνδεσμο και αγοράστε ό,τι παιχνίδια χρειάζεστε. (0-75% έκπτωση)

4. Call of Duty

Το Call of Duty έχει γίνει μια αρκετά διχαστική σειρά με τα χρόνια. Απογειώθηκαν με μια εκπληκτική ιδέα της απεικόνισης ρεαλιστικής δράσης με ουσιαστικές ιστορίες κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, μετά το έβγαλαν από το πάρκο με το Modern Warfare και άρχισαν να χρησιμοποιούν υπερβολικά την ιδέα σε σημείο που οι θαυμαστές αναστατώθηκαν. Ωστόσο, το Call of Duty εξακολουθεί να είναι ένα διασκεδαστικό shooter franchise με πολλή δράση, ατμοσφαιρικό ήχο, πάντα μια ενδιαφέρουσα ιστορία.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το SLSK για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του Steam Game Saves σε Linux

Αποκτήστε τη συλλογή Call of Duty Definitive εδώ (46% έκπτωση)

Αποκτήστε το Call of Duty Complete Zombie Experience εδώ (44% έκπτωση)

3. Κύλινδροι Γέροντα

Το Elder Scrolls είναι για τα RPG ό,τι ο Νονός για τις ταινίες. Δεν ήταν το πρώτο του είδους του, αλλά έγινε το σημείο αναφοράς για το είδος και μπορείτε να δείτε την ουσία του σχεδόν σε όλα τα σύγχρονα RPG, είτε πρόκειται για Witcher, Dragon Age, Mass Effect, κ.ά. Το franchise έχει συνολικά 5 παιχνίδια, 6 αν μετρήσετε την online έκδοση. Ωστόσο, το Steam βγάζει μόνο 4 από αυτά προς πώληση, αυτά είναι τα Elder Scrolls III – Morrowind, Elder Scrolls IV – Oblivion και Elder Scrolls V – Skyrim (μπορεί να το έχετε ακούσει).

Αποκτήστε το Elder Scrolls Bundle εδώ (49% έκπτωση)

2. Βαλβίδα

Η Valve είναι ο λόγος που όλοι μας συζητάμε για οτιδήποτε από αυτά. Είναι οι δημιουργοί των Half Life, Portal, Counter Strike και Steam. Η ίδια η χρησιμότητα που μας ενώνει. Η Valve έχει βάλει όλα τα παιχνίδια της σε ένα ενιαίο πακέτο, που περιλαμβάνει το εξαιρετικά καινοτόμο παζλ Portal, το Counter Strike για πολλούς παίκτες, το Team Fortress 2 (ήδη δωρεάν για παιχνίδι) και τη σειρά Half Life.

Αποκτήστε το Valve Bundle εδώ (Έκπτωση 91%)

1. GTA

Αν είστε gamer για έστω και μια εβδομάδα, θα έχετε ακούσει για το Grand Theft Auto. Το Grand Theft Auto είναι μια σειρά παιχνιδιών που σας φέρνει απέναντι σε μια διαφορετική εγκληματική αυτοκρατορία σε κάθε παιχνίδι. Αυτό είναι ένα παιχνίδι που επικεντρώνεται στην οδήγηση, με μια περίφημη αδύνατη αποστολή και στιγμές που έχουν γίνει ένα εμβληματικό μέρος της ποπ κουλτούρας. Αυτή η σειρά καθόρισε το είδος του ανοιχτού κόσμου και στη συνέχεια το τελειοποιούσε με κάθε επανάληψη.

Αποκτήστε το GTA Bundle εδώ (70% έκπτωση)

Αποκτήστε το GTA V εδώ (Έκπτωση 50%)

Τιμητική αναφορά

Assassins Creed Bundle (55% έκπτωση)

Πακέτο Fallout (60% έκπτωση)

Απόλυτος πόλεμος (66% έκπτωση)