Χρησιμοποιήστε ένα σενάριο Google ως εναλλακτικό Unroll.me ανοιχτού κώδικα

Εάν κάτι είναι δωρεάν, τότε το προϊόν είστε εσείς. Προκειμένη περίπτωση; Unroll.me. Αυτή είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής υπηρεσία που σας επιτρέπει να διαγραφείτε από τα ενοχλητικά ενημερωτικά δελτία μαζικά. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ την υπηρεσία, γνωρίζετε ότι έχει πρόσβαση σε όλα τα email σας. Το χρειάζεται για να λειτουργήσει. Όπως αποδεικνύεται, οι λαοί στο Lifehacker και Οι Νιου Γιορκ Ταιμς έχουν ανακαλύψει ότι το Unroll.me πουλά τα δεδομένα email σας σε μια εταιρεία που με τη σειρά της τα πουλά στην Uber. Τα δεδομένα είναι ανώνυμα, αλλά καταλαβαίνουμε εάν αναζητάτε ήδη μια εναλλακτική λύση Unroll.me και έναν γρήγορο τρόπο διαγραφής του λογαριασμού σας. Σας καλύψαμε.

Gmail Unsubscriber Google Script – Unroll.me Alternative

Η εναλλακτική λύση Unroll.me είναι α Το Google Script αναπτύχθηκε από τον Amit Agarwal του Labnol. Λειτουργεί μόνο με το Gmail αλλά είναι ασφαλές. Το σενάριο θα εκτελεστεί κατά την κρίση σας. Δεν είναι πάντα ενεργό, αν και χρειάζεται πρόσβαση στο email σας για να λειτουργήσει. Είναι επίσης ανοιχτού κώδικα, οπότε, αν το έχετε υποψίες, μπορείτε να ελέγξετε τον κώδικα. Ωστόσο, έχουμε απόλυτη πίστη στο έργο του Amit. Έχει αναπτύξει μερικά σπουδαία και ασφαλή πετράδια.

  Πώς να επιβάλετε τη "Σκοτεινή λειτουργία" σε οποιαδήποτε εφαρμογή iPhone με Smart Invert

Δημιουργία ετικέτας κατάργησης εγγραφής στο Gmail

Το πρώτο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να ανοίξετε το Gmail. Επιλέξτε ένα ενημερωτικό δελτίο στο email σας στο οποίο θέλετε να εγγραφείτε. Κάντε κλικ στο κουμπί ετικέτας στο επάνω μέρος και προσθέστε μια νέα ετικέτα.

Ονομάστε την ετικέτα “Κατάργηση εγγραφής”.

Προσθήκη Google Unsubscriber Script

Επισκεφτείτε τον σύνδεσμο στο τέλος αυτής της ενότητας και εισαγάγετε το σενάριο Διαγραφής συνδρομητών Google. Θα αποθηκευτεί ως αντίγραφο στο Google Drive σας. Ένα αρχείο Φύλλων Google με το όνομα “Αντίγραφο του Gmail Unsubscriber του labnol” θα ανοίξει όταν το σενάριο αντιγραφεί στη μονάδα δίσκου σας.

  Πώς να ξεκλειδώσετε SIM Samsung Galaxy S8/S8+

Google Unsubscriber Script

Διαμόρφωση σεναρίου κατάργησης συνδρομητών Google

Στο Φύλλο Google, κάντε κλικ στο Google Unsubscriber στο επάνω μέρος. Βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην επιλογή μενού “Βοήθεια”. Από το μενού, επιλέξτε «Διαμόρφωση». Το σενάριο θα ζητήσει πρόσβαση στα email σας κ.λπ., και θα σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε το όνομα της ετικέτας που εφαρμόζεται στα email στα οποία θέλετε να καταργήσετε την εγγραφή σας. Η ετικέτα ονομάζεται Unsubscribe από προεπιλογή. Εάν δημιουργήσατε αυτήν την ετικέτα σύμφωνα με τις οδηγίες νωρίτερα, χρειάζεται μόνο να την επιβεβαιώσετε και το σενάριο είναι έτοιμο για εκτέλεση.

Κατάργηση εγγραφής στα email

Ανοίξτε το Gmail και επιλέξτε όλα τα email στα οποία θέλετε να καταργήσετε την εγγραφή σας. Προσθέστε την ετικέτα “Κατάργηση εγγραφής” σε όλα αυτά. Εκτελέστε το σενάριο και θα καταργήσετε την εγγραφή σας σε όλα τα email μέσα σε δεκαπέντε λεπτά.

  Πώς να αντιγράψετε μια σελίδα στο Microsoft Word

Το σενάριο δημιουργεί ένα αρχείο καταγραφής των email από τα οποία σας καταργεί την εγγραφή. Μπορείτε να προβάλετε το αρχείο καταγραφής στο έγγραφο του Φύλλου Google που δημιουργεί το σενάριο.

Διαγραφή λογαριασμού Unroll.me

Επισκεφτείτε το Unroll.me και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Κάντε κλικ στο όνομα χρήστη σας επάνω δεξιά και επιλέξτε «Ρυθμίσεις» από το μενού περιβάλλοντος.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα Ρυθμίσεις και κάντε κλικ στο «Διαγραφή του λογαριασμού μου». Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε.

Επισκεφτείτε το Unroll.me