Πώς να ξεκλειδώσετε SIM Samsung Galaxy S8/S8+

Τα Samsung Galaxy S8 και S8+ κυκλοφόρησαν με μεγάλη φήμη παγκοσμίως και έχουν ήδη καταλάβει τις ειδήσεις των ανθρώπων με κάθε τρόπο. Από άτομα που έχουν ισχυρές απόψεις για τον εικονικό βοηθό Bixby μέχρι τη μάλλον μοναδική αναλογία διαστάσεων οθόνης. Είναι σε τέτοια τεράστια ζήτηση που οι άνθρωποι αγοράζουν τηλέφωνα κλειδωμένα από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας μόνο και μόνο για να μπορούν να βιώσουν τη συσκευή από πρώτο χέρι. Ωστόσο, αυτό αποτελεί πρόκληση για τους μακροπρόθεσμους χρήστες. Δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το S8/S8+ με οποιονδήποτε πάροχο κινητής τηλεφωνίας εκτός από αυτόν στον οποίο είναι κλειδωμένη η συσκευή. Εάν ακολουθήσετε αυτά τα βήματα επακριβώς, θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε τη SIM Samsung Galaxy S8 ή S8+ και να τη χρησιμοποιήσετε με οποιονδήποτε πάροχο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας σε όλο τον κόσμο.

Αυτός ο οδηγός προϋποθέτει ότι εξακολουθείτε να έχετε μια λειτουργική κάρτα SIM από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, διαφορετικά θα χρειαστεί να λάβετε μια λειτουργική αρχική κάρτα κινητής τηλεφωνίας για να τεθεί σε ισχύ (θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας χρησιμοποιώντας την υπηρεσία της).

Βρείτε τον αριθμό IMEI σας

Ο αριθμός IMEI είναι το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα στη διαδικασία. Ο αριθμός IMEI θα αναφέρεται ευδιάκριτα στα έγγραφα που συνοδεύουν το κουτί στο οποίο στάλθηκε το Samsung Galaxy S8/S8+ σας. Ωστόσο, σε περίπτωση που έχετε αγοράσει μια μεταχειρισμένη/μεταχειρισμένη συσκευή, τότε διατρέχετε τον κίνδυνο είτε να μην έχετε κουτί είτε να έχετε έναν με έναν αριθμό IMEI που λείπει ή δεν ταιριάζει. Για να το αντιμετωπίσουμε, ελέγχουμε με το ίδιο το τηλέφωνο.

  Πώς να μετακινήσετε όλα τα νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε έναν φάκελο στο Outlook μέσω Γρήγορων Βημάτων

Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στο Dialpad και πληκτρολογήστε *#06# και θα ανοίξει αυτόματα μια οθόνη με τους αριθμούς IMEI σας καθώς και έναν σειριακό αριθμό (σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε με τη Samsung για κάποιο λόγο για το τηλέφωνό σας).

Δεδομένου ότι δεν μπορείτε να αντιγράψετε αυτούς τους αριθμούς όπως θα μπορούσατε να κάνετε οποιοδήποτε κείμενο σε μια συσκευή, μπορείτε είτε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης (Λειτουργία + Μείωση έντασης ήχου) είτε να το γράψετε φυσικά.

Βήμα 2: Επικοινωνήστε με τον μεταφορέα

Θα πίστευε κανείς ότι το πραγματικό ξεκλείδωμα θα απαιτούσε κάποιες δεξιότητες hacking, αλλά δεν το κάνει. Είναι τόσο απλό όσο να κάνετε μια τηλεφωνική κλήση στον πάροχο με τον οποίο η συσκευή σας είναι κλειδωμένη αυτήν τη στιγμή. Ο αριθμός εξυπηρέτησης πελατών θα βρίσκεται είτε στο μηνιαίο αντίγραφο κίνησης, είτε μπορείτε να το ελέγξετε από τον ιστότοπό τους. Οι περισσότεροι πάροχοι αφήνουν ακόμη και τον αριθμό τους στις επαφές σας κάτω [Provider Name] Γραμμή βοήθειας. Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών του παρόχου υπηρεσιών και ζητήστε του να σας δώσει έναν «Κωδικό ξεκλειδώματος παρόχου».

  Πώς να στρατολογήσετε νέους χωρικούς στο "Animal Crossing: New Horizons"

Ο αντιπρόσωπος θα κάνει μια σειρά ερωτήσεων για να επαληθεύσει ότι είστε πράγματι ο νόμιμος κάτοχος της εν λόγω συσκευής (διαφέρει από πάροχο σε πάροχο). Μετά από αυτό, θα ζητήσουν επίσης τον αριθμό IMEI σας. Ο αριθμός IMEI απαιτείται επειδή ο κωδικός ξεκλειδώματος θα λειτουργεί μόνο στη συσκευή σας και δημιουργείται μαθηματικά. Αυτή η διαδικασία είναι χρονοβόρα και μπορεί να χρειαστούν έως και 5 εργάσιμες ημέρες για να απαντηθεί. Εάν χρειαστεί περισσότερος χρόνος, επικοινωνήστε ξανά μαζί τους για να λάβετε ενημέρωση σχετικά με τον κωδικό ξεκλειδώματος.

Ο κωδικός συνήθως έρχεται μέσω email, εκτός εάν ζητήσετε συγκεκριμένα διαφορετικό μέσο. Σε περίπτωση που χάσετε το email, μπορείτε να ζητήσετε ξανά τον κωδικό.

  Γρήγορη απάντηση σε μηνύματα Skype από ένα αναδυόμενο παράθυρο [Jailbreak]

Βήμα 3: Ξεκλείδωμα του Samsung Galaxy S8/S8+

Το τηλέφωνό σας δεν χρειάζεται να απενεργοποιηθεί για αυτό το βήμα, αλλά είναι συνετό αν είναι. Μόλις απενεργοποιηθεί, μπορείτε να αφαιρέσετε τη θήκη SIM χρησιμοποιώντας την ακίδα που βρίσκεται στο κουτί σας (ή οποιαδήποτε βελόνα θα κάνει) και να αντικαταστήσετε τη SIM της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας με τη νέα σας SIM από διαφορετική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

Ενεργοποιήστε τη συσκευή και θα σας ενημερώσει ότι η συσκευή είναι κλειδωμένη από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και ότι πρέπει να δώσετε έναν κωδικό ξεκλειδώματος. Εδώ εισάγετε τον κωδικό από τον παλιό σας πάροχο υπηρεσιών. Η συσκευή θα χρειαστεί μερικά λεπτά για να ξεκλειδώσει. Μπορεί ακόμη και να κάνει επανεκκίνηση (εξαρτάται από τον πάροχο), αλλά στο τέλος αυτής της διαδικασίας, θα έχετε ένα πλήρως ξεκλείδωτο Samsung Galaxy S8/S8+. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως μια Factory Unlocked συσκευή και να απενεργοποιήσετε τη SIM σας όσες φορές θέλετε. Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε την αρχική σας SIM και δεν θα κλειδώσει αυτόματα.