Πώς να αντιγράψετε μια σελίδα στο Microsoft Word

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να αντιγράψετε μια σελίδα σε ένα έγγραφο του Microsoft Word, ειδικά αν δημιουργείτε ένα πρότυπο. Είναι μια αρκετά απλή διαδικασία, οπότε ορίστε πώς να το κάνετε.

Εισαγωγή κενής σελίδας ή αλλαγής σελίδας στο Microsoft Word

Εάν θέλετε να εισαγάγετε μόνο μια κενή σελίδα, αντί να αντιγράψετε μια υπάρχουσα, μπορείτε να κάνετε κλικ στην καρτέλα “Εισαγωγή” στη γραμμή κορδέλας και, στη συνέχεια, να επιλέξετε “Κενή σελίδα” για να την προσθέσετε.

Κάντε κλικ στην Εισαγωγή > Κενή σελίδα στο Microsoft Word για να εισαγάγετε μια νέα, κενή σελίδα στο έγγραφό σας” width=”640″ height=”352″ onload=”pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”  onerror=”this.onerror=null;pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”></p>
<p>Εάν θέλετε να χωρίσετε ένα υπάρχον έγγραφο, μπορείτε να εισαγάγετε μια αλλαγή σελίδας.  Αυτό θα ωθήσει οποιοδήποτε περιεχόμενο κάτω από το διάλειμμα σε μια νέα σελίδα.</p>
<p>Για να το κάνετε αυτό, τοποθετήστε τον κέρσορα του εγγράφου σας στη θέση για να δημιουργήσετε το διάλειμμα.  Στην καρτέλα “Εισαγωγή”, κάντε κλικ στο κουμπί “Διακοπή σελίδας”.</p>
<div style=

Εάν αυτό είναι κρυφό, κάντε κλικ στο κουμπί στην ενότητα “Σελίδες” για να το βρείτε.

Αντιγραφή σελίδας σε έγγραφο μιας σελίδας

Δεν υπάρχει λύση με ένα κουμπί για να αντιγράψετε μια σελίδα, όπως για like, σε ένα έγγραφο του Microsoft Word. Θα χρειαστεί πρώτα να αντιγράψετε τα περιεχόμενα της πρώτης σας σελίδας, να δημιουργήσετε μια νέα σελίδα και, στη συνέχεια, να επικολλήσετε τα περιεχόμενα της αρχικής σας σελίδας στη νέα σελίδα.

Εάν το κάνετε αυτό σε ένα έγγραφο μιας σελίδας, θα έχετε μερικές ακόμη διαθέσιμες επιλογές για να σας βοηθήσουν, συμπεριλαμβανομένων πρόσθετων εντολών πληκτρολογίου.

Αντιγραφή περιεχομένων σελίδας

Αρχικά, επιλέξτε τα περιεχόμενα της σελίδας σας. Μπορείτε να το κάνετε χειροκίνητα χρησιμοποιώντας το ποντίκι σας ή πατώντας Ctrl+A για να επιλέξετε τα πάντα στη σελίδα.

Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να αντιγράψετε τα περιεχόμενα της σελίδας σας. Πατήστε Ctrl+C στο πληκτρολόγιό σας ή κάντε δεξί κλικ στο επιλεγμένο περιεχόμενο και πατήστε «Αντιγραφή».

  Πώς να εγγραφείτε σε μια ομάδα στην εφαρμογή Line Chat

Εισαγωγή νέας σελίδας και επικόλληση

Με τα περιεχόμενα του μονοσέλιδου εγγράφου Word στο πρόχειρό σας, θα πρέπει τώρα να εισαγάγετε μια νέα σελίδα πριν επικολλήσετε τα περιεχόμενα. Στη συνέχεια, θα δημιουργήσετε δύο, διπλότυπες σελίδες.

Για να ξεκινήσετε, κάντε κλικ στο κουμπί “Κενή σελίδα”, που βρίσκεται στην καρτέλα “Εισαγωγή” της κορδέλας σας. Εάν ο κέρσορας του εγγράφου σας δεν μετακινηθεί αυτόματα στη νέα σελίδα, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ σε αυτόν.

Στην κενή σελίδα σας, πατήστε Ctrl+V στο πληκτρολόγιό σας για να επικολλήσετε τα περιεχόμενα της πρώτης σας σελίδας σε ένα δεύτερο έγγραφο. Μπορείτε επίσης να κάνετε δεξί κλικ και να πατήσετε μία από τις επιλογές «Επικόλληση».

Εάν θέλετε να διατηρήσετε την ίδια μορφοποίηση, κάντε κλικ στο κουμπί Διατήρηση μορφοποίησης πηγής.

Τα αντιγραμμένα περιεχόμενα της σελίδας σας θα εισαχθούν στη νέα σας σελίδα, αντιγράφοντάς την ουσιαστικά.

Αντιγραφή σελίδων σε έγγραφα πολλών σελίδων

Η διαδικασία για την αντιγραφή σελίδων σε έγγραφα πολλών σελίδων είναι αρκετά παρόμοια, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε πού τοποθετείται ο κέρσορας του εγγράφου σας προτού εισαγάγετε μια νέα σελίδα.

  Πώς να αλλάξετε το φόντο της βιντεοκλήσης Skype

Όπως και με τα έγγραφα μιας σελίδας, θα πρέπει πρώτα να αντιγράψετε τα περιεχόμενα της σελίδας που θέλετε να αντιγράψετε. Ωστόσο, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εντολή Ctrl+A για να επιλέξετε τα περιεχόμενα, καθώς αυτή θα επιλέξει τα πάντα στο έγγραφο του Word.

Αντίθετα, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τον κέρσορα του ποντικιού για να επιλέξετε τα περιεχόμενα μιας σελίδας. Τοποθετήστε τον κέρσορα του εγγράφου σας στην αρχή της σελίδας σας και, στη συνέχεια, σύρετε προς τα κάτω προς τα κάτω.

Σταματήστε μόλις φτάσετε στο τέλος της σελίδας.

Αντιγράψτε τα περιεχόμενα της σελίδας σας (Ctrl+C ή κάντε δεξί κλικ > Αντιγραφή) πριν μετακινήσετε τον κέρσορα του εγγράφου σας στη θέση του, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα σελίδα κάτω από αυτό.

Εισαγάγετε τη σελίδα σας (Εισαγωγή > Κενή σελίδα) πριν επικολλήσετε τα περιεχόμενα σε αυτήν τη σελίδα (Ctrl+V ή κάντε δεξί κλικ > Διατήρηση μορφοποίησης πηγής).

Στη συνέχεια, η μεμονωμένη σελίδα θα αντιγραφεί, δημιουργώντας ένα ακριβές αντίγραφο της αρχικής σελίδας.