Ελέγξτε εάν η εικόνα προφίλ σας στο LinkedIn είναι καλή ή χρειάζεται βελτίωση

Το LinkedIn παραμένει το πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο για επαγγελματίες. Παρά τα προβλήματά του με τα ανεπιθύμητα μηνύματα, εξακολουθεί να είναι ο προτιμώμενος τρόπος σύνδεσης για επαγγελματίες. Στον πυρήνα του, το δίκτυο προορίζεται να είναι η επαγγελματική σας εισαγωγή. Οι πιθανοί εργοδότες μπορούν να αναζητήσουν το εργασιακό σας ιστορικό, το σύνολο των δεξιοτήτων σας και να βρουν τον πιο γρήγορο τρόπο να έρθουν σε επαφή μαζί σας. Το προφίλ σας σάς δίνει πολύ χώρο για να δείξετε ότι είστε ευγενικοί μέσω της επαγγελματικής περίληψης, της φωτογραφίας εξωφύλλου και της φωτογραφίας προφίλ σας. Οι άνθρωποι διαφέρουν στις απόψεις σχετικά με το τι είναι μια επαγγελματική και κατάλληλη φωτογραφία για χρήση στο LinkedIn. Εάν θέλετε μια αντικειμενική γνώμη για τη δική σας εικόνα προφίλ στο LinkedIn, δοκιμάστε την εφαρμογή Snappr Photo Analyzer.

  Πώς να αποκρύψετε μηνύματα στο iPhone

Το Snappr Photo Analyzer μπορεί να συνδεθεί με τον λογαριασμό σας στο LinkedIn και να εισαγάγει την εικόνα του προφίλ σας ή, μπορείτε να ανεβάσετε μία από την επιφάνεια εργασίας σας. Θα χρειαστεί να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο LinkedIn και να αναλύσετε τη φωτογραφία του προφίλ σας προτού η εφαρμογή σας δώσει την επιλογή να ελέγξετε άλλες φωτογραφίες.

Το Snappr Photo Analyzer αναλύει το πρόσωπό σας, τη σύνθεση της φωτογραφίας και την επεξεργασία που απαιτείται/εκτελείται. Για κάθε χαρακτηριστικό, λαμβάνετε μια βαθμολογία και η εφαρμογή αναφέρει τι πρέπει να κάνετε για να το βελτιώσετε.

  Πώς να εγκαταστήσετε επεκτάσεις στο VLC Player

Για την ενότητα Πρόσωπο, αναλύει το χαμόγελό σας και στη συνέχεια αναλύει την ανάλυση για να εξηγήσει πώς μπορεί να βελτιωθεί η φωτογραφία. Η ενότητα Σύνθεση εξετάζει το επίπεδο ζουμ, τον νόμο των τρίτων και τι έχετε στο παρασκήνιο. Η ενότητα επεξεργασίας εξετάζει τη φωτεινότητα, την αντίθεση, την ευκρίνεια, τον κορεσμό και τη θερμοκρασία χρώματος.

Λαμβάνετε μια συνολική βαθμολογία, στα 100, για τη φωτογραφία σας. Πήρα ένα δυνατό 55.

Το Snappr Photo Analyzer έχει αναπτυχθεί από μια εταιρεία που ονομάζεται Snappr και προσφέρει επαγγελματικές λήψεις φωτογραφιών. Η εφαρμογή έχει σκοπό να σας δείξει ότι η εταιρεία κατανοεί, αντικειμενικά, πώς πρέπει να είναι μια καλή επαγγελματική φωτογραφία. Φυσικά, δεν είστε υποχρεωμένοι να κάνετε φωτογράφηση, αλλά η ιδέα είναι ιδιοφυής.

  Πώς να ενεργοποιήσετε το νέο σχέδιο Reddit

Επισκεφτείτε το Snappr Photo Analyzer