Πώς να ενεργοποιήσετε το νέο σχέδιο Reddit

Το Reddit έχει ένα νέο σχέδιο που διαθέτει μια αρχική σελίδα με αυτόματη κύλιση. Έχει τρεις διαφορετικές διατάξεις για αναρτήσεις και οι σύνδεσμοι ανοίγουν πλέον σε μια νέα καρτέλα από προεπιλογή. Το Reddit παρουσιάζει σιγά σιγά το νέο σχέδιο στους χρήστες. Κάποιοι το χρησιμοποιούν ήδη ενώ άλλοι περιμένουν να κυκλοφορήσει. Το θέμα είναι ότι μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη νέα σχεδίαση του Reddit κατά βούληση.

Για να ενεργοποιήσετε τη νέα σχεδίαση Reddit, θα χρειαστείτε έναν λογαριασμό Reddit. Αυτό γίνεται μόνο για να έχετε πρόσβαση στην προτίμηση που σας επιτρέπει να επιλέξετε τη νέα σχεδίαση. Μπορείτε να αποσυνδεθείτε αμέσως μετά και να χρησιμοποιήσετε το Reddit ανώνυμα. Εάν δεν έχετε λογαριασμό Reddit, είναι δωρεάν, ώστε να μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτόν και να ξεχάσετε ότι υπάρχει αφού ενεργοποιήσετε τη νέα σχεδίαση του Reddit.

  Πώς να σαρώσετε μια επαγγελματική κάρτα και να την αποθηκεύσετε στις επαφές σας

Νέο σχέδιο Reddit

Συνδεθείτε στο Reddit και επισκεφθείτε την αρχική σελίδα του Reddit. Εάν δεν είστε συνδεδεμένοι, δεν θα μπορείτε να δείτε τις προτιμήσεις. Κάντε κύλιση στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας και επιλέξτε την επιλογή «Προβολή προφίλ χρήστη στην επιφάνεια εργασίας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία παλαιού τύπου». Μεταβείτε στο Reddit και το νέο σχέδιο θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο. Μπορείτε να αποσυνδεθείτε και κάθε φορά που επισκέπτεστε το Reddit, θα βλέπετε το νέο σχέδιο.

Παλιό σχέδιο Reddit

Για να επιστρέψετε στο παλιό σχέδιο, μπορείτε να κάνετε κλικ στο μικρό μπλε κουμπί στο επάνω μέρος του Reddit. Θα εμφανίζεται κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο, ανεξάρτητα από το αν είστε συνδεδεμένοι ή όχι. Αυτή η μπλε γραμμή μπορεί να παραβλεφθεί και αν την έχετε απορρίψει και θέλετε να επαναφέρετε την παλιά σχεδίαση, μπορείτε να το κάνετε μεταβαίνοντας στην ίδια σελίδα προτιμήσεων Reddit.

  Αγαπητέ προγραμματιστή, Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα αγοράσω την εφαρμογή σας

Μεταβείτε στη σελίδα προτιμήσεων του Reddit και καταργήστε την επιλογή “Προβολή προφίλ χρήστη σε επιτραπέζιο υπολογιστή με χρήση της λειτουργίας παλαιού τύπου”. Μπορείτε να αποσυνδεθείτε και το παλιό σχέδιο θα κολλήσει.

Κάποια στιγμή, το Reddit θα αφαιρέσει το παλιό σχέδιο και θα κυκλοφορήσει το νέο για όλους τους χρήστες. Το νέο σχέδιο έχει σπάσει δημοφιλείς επεκτάσεις Reddit όπως το Reddit Enhancement Suite. Οι χρήστες του Reddit περιμένουν την αναβάθμιση της επέκτασης για να υποστηρίξει τη νέα σχεδίαση, αλλά μέχρι τότε, οι χρήστες μπορεί να θέλουν να παραμείνουν στην παλιά σχεδίαση ακόμα κι αν το Reddit ωθεί τη νέα σε αυτούς.

  Πώς να διαγράψετε αντίγραφα ασφαλείας iPhone και iPad σε Mac

Το νέο σχέδιο δεν αντιμετωπίστηκε με αντιδράσεις. Δεν είναι κακό σχέδιο αλλά σίγουρα είναι διαφορετικό. Μπορείτε να ανοίξετε μια ανάρτηση στην τρέχουσα καρτέλα και να επιστρέψετε στην κύρια σελίδα χωρίς να χάσετε τη θέση σας. Οι σύνδεσμοι επισημαίνονται περισσότερο και υπάρχουν τρεις διαφορετικές διατάξεις από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε.