Πώς να χρησιμοποιήσετε το Revive And Potion στο Pokèmon Go

Όταν επισκέπτεστε τα Pokèstops, λαμβάνετε, μεταξύ άλλων, revive και φίλτρα. Το Potions είναι το μωβ μπουκάλι ψεκασμού και το Revive είναι το κίτρινο τρισδιάστατο τετράεδρο. Μόλις ανεβείτε επίπεδο, σχεδόν πάντα θα λαμβάνετε ένα από τα δύο από ένα Pokèstop. Σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία, ένα ‘Revive’ πέφτει πολύ λιγότερο συχνά από ένα ‘Potion’. Το να πατήσετε αυτά τα στοιχεία μέσα στο απόθεμά σας δεν κάνει πολλά, επομένως μπορεί να αναρωτιέστε σε τι χρησιμεύουν. Και τα δύο στοιχεία του παιχνιδιού είναι χρήσιμα για παίκτες που μπαίνουν σε μάχες. Το Potion και το Revive προορίζονται να βοηθήσουν τους ηττημένους Pokèmon να αποκαταστήσουν την υγεία τους και να ανακτήσουν τις αισθήσεις τους. Δείτε πώς να χρησιμοποιήσετε και τα δύο.

  Πώς να προσαρμόσετε το Avatar του εκπαιδευτή σας στο Pokèmon Go

Το φίλτρο αναζωογονεί την υγεία, δηλαδή το HP του Pokèmon. Το Revive επαναφέρει ένα Pokèmon που έχει λιποθυμήσει. Ένα Pokèmon λιποθυμά όταν το HP του μειώνεται στο μηδέν. Ευτυχώς, τα Pokèmon δεν πεθαίνουν στο παιχνίδι, αλλά εάν το Pokèmon σας έχει λιποθυμήσει, πρέπει πρώτα να το αναβιώσετε και μετά να επαναφέρετε το HP του.

Για να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα στοιχεία, πρέπει πρώτα να έχετε ένα εξασθενημένο ή λιποθυμημένο Pokèmon. Για να αποκτήσετε ένα, απλώς μπείτε σε μια μάχη γυμναστικής που δεν έχετε καμία πιθανότητα να κερδίσετε. Έτσι μοιάζει ένα εξασθενημένο Pokèmon στο συρτάρι Pokèmon. Παρατηρήστε πόσο χαμηλό είναι το HP. Δεν είναι στο μηδέν, οπότε δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το revive σε αυτό.

  Πώς να μεταφέρετε Pokémon από το Nintendo 3DS στο Nintendo Switch

Μετά από μια μάχη, πατήστε το Pokèball και πατήστε Items. Πατήστε πρώτα το Revive και όλα τα Pokèmon που λιποθύμησαν κατά τη διάρκεια της μάχης θα εμφανιστούν εδώ. Όλα έχουν μηδενικό HP. Το Revive θα επαναφέρει επίσης μέρος του HP. Πατήστε το Pokèmon που θέλετε να αναβιώσετε. Ένα μικρό σήμα καρδιάς εμφανίζεται γύρω από το Pokèmon για να δείξει ότι το revive εφαρμόστηκε.

Μόλις αναβιώσετε όλα τα Pokèmon σας, επιστρέψτε στη λίστα αντικειμένων και πατήστε Potions. Εδώ μπορείτε να δείτε πόσο μεγάλο μέρος του HP του Pokèmon έχει αναβιώσει. Αν θέλετε πιο λεπτομερή στατιστικά, επισκεφτείτε το Pokèmon στην καρτέλα Pokèmon. Για να χρησιμοποιήσετε το Potion, απλώς πατήστε το Pokèmon στο οποίο θέλετε να επαναφέρετε την HP. Και πάλι, ένα σήμα καρδιάς θα εμφανιστεί γύρω από το Pokèmon για να δείξει ότι έχει εφαρμοστεί.

  Πώς να παραλείψετε το κινούμενο σχέδιο του Egg Hatching στο Pokèmon Go

Όσο υψηλότερο είναι το HP ενός Pokèmon, τόσο περισσότερα φίλτρα θα χρειαστείτε για να επαναφέρετε το πλήρες HP του. Το Revive χρειάζεται συνήθως μόνο ένα ανά Pokèmon σύμφωνα με τη δική μας εμπειρία παιχνιδιού. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κανένα από αυτά κατά τη διάρκεια μιας μάχης για να διατηρήσετε ένα Pokèmon να παλεύει περισσότερο.