Πώς να ταξινομήσετε τα τραγούδια ανά τίτλο στην εφαρμογή μουσικής στο iOS 10

Το iOS 10 θα διαθέτει μια εφαρμογή Μουσική με νέα διεπαφή. Για λόγους που μόνο η Apple γνωρίζει, η διεπαφή της εφαρμογής Μουσική έχει αναθεωρηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν και όλες χωρίς πραγματικό λόγο. Η μόνη λογική αναθεώρηση ήρθε όταν παρουσιάστηκε το Apple Music και η εφαρμογή έπρεπε να κάνει χώρο για αυτό. Η νέα εφαρμογή Μουσική στο iOS 10 δεν έχει πλέον καρτέλες, αλλά εξακολουθεί να σας επιτρέπει να βλέπετε κομμάτια ανά καλλιτέχνη, άλμπουμ και τραγούδι με τη μορφή λιστών. Υπάρχει μόνο ένα μικρό πρόβλημα. τα κομμάτια ταξινομημένα στο “Song” ομαδοποιούνται ανά καλλιτέχνες. Αυτό σημαίνει ότι ολόκληρη η συλλογή τραγουδιών της Taylor Swift θα εμφανίζεται ομαδοποιημένη πριν από οτιδήποτε άλλο. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε ακόμα να τα ταξινομήσετε κατά τίτλο, δηλαδή αλφαβητικά. Να πώς.

  Πότε έρχονται τα iOS 14 και iPadOS 14 στο iPhone ή το iPad μου;

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μετακινηθείτε προς τα κάτω στην εφαρμογή Μουσική. Μέσα στις προτιμήσεις της εφαρμογής, θα βρείτε «Ταξινόμηση τραγουδιών και άλμπουμ» στην ενότητα Βιβλιοθήκη. Από προεπιλογή, έχει οριστεί σε “Ανά καλλιτέχνη”, αλλά αν το αλλάξετε σε “Κατά τίτλο”, θα ταξινομηθούν αλφαβητικά.

Το μόνο μειονέκτημα σε αυτό είναι ότι οι προτιμήσεις ταξινόμησης τόσο για τα άλμπουμ όσο και για τα τραγούδια έχουν ομαδοποιηθεί μαζί. Είναι πιθανό, στην πραγματικότητα είναι πολύ πιθανό, οι χρήστες να προτιμούν τα άλμπουμ να ταξινομούνται ανά καλλιτέχνη αλλά τα τραγούδια να ταξινομούνται κατά τίτλο. Στο iOS 9, αυτή η προτίμηση ταξινόμησης υπήρχε μόνο για άλμπουμ και τα τραγούδια ταξινομήθηκαν κατά τίτλο από προεπιλογή.

  Κατεβάστε τις επίσημες ταπετσαρίες iOS 11 για iPhone και iPad

Άλλες αλλαγές στην εφαρμογή Μουσική περιλαμβάνουν την πλήρη κατάργηση των καρτελών. Εάν θέλετε να προβάλετε κομμάτια ανά μία από τις επιλογές ταξινόμησης, π.χ. ανά καλλιτέχνη, άλμπουμ ή τραγούδια, μπορείτε να το κάνετε από τις επιλογές λίστας στο επάνω μέρος της εφαρμογής. Η καρτέλα λίστες αναπαραγωγής έχει επίσης φύγει και αντικαθίσταται από μια επιλογή λίστας.

Η επιλογή ταξινόμησης βίντεο, είδη, συλλογές και συνθέτες είναι κρυμμένη από προεπιλογή. Εάν θέλετε να το ενεργοποιήσετε, πατήστε το κουμπί «Επεξεργασία» στην κορυφή και επιλέξτε τη λίστα που θέλετε να ενεργοποιήσετε. Εδώ μπορείτε επίσης να αποκρύψετε μερικές από τις προεπιλεγμένες λίστες, π.χ. τα άλμπουμ ή τη λίστα μουσικής που έχετε κατεβάσει, εάν δεν τη χρησιμοποιείτε πολύ. Μπορείτε να αναδιατάξετε τις λίστες με μεταφορά και απόθεση.

  Πώς να προσθέσετε μη αυτόματα δεδομένα στην εφαρμογή Health στο iOS