Πώς να προσαρμόσετε το Avatar του εκπαιδευτή σας στο Pokèmon Go

Όταν κυκλοφόρησε το Pokèmon Go, είχε περιορισμένες δυνατότητες. Η εφαρμογή κατασκευάστηκε αρκετά καλά, ώστε να μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι εύκολα, αλλά υπήρχαν αρκετά άλλα πράγματα που δεν χρειάζονταν. Το avatar του εκπαιδευτή, για παράδειγμα, δεν μπορούσε να προσαρμοστεί μόλις το δημιουργήσατε στην αρχή του παιχνιδιού. Έπρεπε είτε να δώσετε προσοχή στο πώς φαινόταν το avatar σας την πρώτη φορά, είτε απλώς να παραιτηθείτε από αυτό, όπως αποδείχτηκε, επειδή δεν μπορούσατε να σας ενοχλήσει να αφιερώσετε χρόνο για να το φτιάξετε. Μετά από μια πρόσφατη ενημέρωση της εφαρμογής Pokèmon Go, έκδοση 1.1.0 για iOS και έκδοση 0.31 για Android, μπορείτε πλέον να προσαρμόσετε το avatar του εκπαιδευτή σας όποτε θέλετε. Να πώς.

  Πώς να περπατήσετε στο Pokémon Go And Find Pokéstops

Ανοίξτε το Pokèmon Go και πατήστε το avatar του εκπαιδευτή σας στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης. Η Niantic έχει κάνει αρκετές αλλαγές διεπαφής χρήστη στην εφαρμογή. Η οθόνη του προφίλ σας έχει πλέον ένα αιωρούμενο κουμπί κάτω δεξιά για πρόσβαση σε πρόσθετες επιλογές. Η επιλογή ‘Journal’ έχει μετακινηθεί μέσα σε αυτό. Πατήστε το αιωρούμενο κουμπί και θα δείτε δύο επιλογές μέσα. Περιοδικό και Προσαρμογή.

Πατήστε το κουμπί Προσαρμογή και μπορείτε να προσαρμόσετε το avatar του εκπαιδευτή σας ανάλογα με το φύλο του, ξέρετε, σε περίπτωση που το κάνατε λάθος την πρώτη φορά. Δεν είμαστε 100% σίγουροι για αυτό, αλλά φαίνεται ότι το παιχνίδι έχει περισσότερες επιλογές από το μενού προσαρμογής αυτή τη φορά, οπότε πιθανότατα θα καταλήξετε με ένα πιο εντυπωσιακό avatar.

  Πώς να βρείτε κοντινά Pokèmon χρησιμοποιώντας εκτυπώσεις ποδιών ως οδηγό

Όταν ολοκληρώσετε την προσαρμογή του avatar, πατήστε το μικρό κουμπί επιλογής κάτω δεξιά για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές. Το avatar σας θα ενημερωθεί. Εάν ελέγχετε οποιοδήποτε γυμναστήριο ή έχετε εγγραφεί σε γυμναστήριο, το νέο σας avatar θα ενημερωθεί παντού.

Αυτά είναι σπουδαία και πολλά υποσχόμενα νέα. Είναι πιθανό η Niantic αργότερα να επιτρέψει στους χρήστες να αλλάξουν ομάδα, αν θέλουν. Ίσως σε ποια ομάδα ανήκετε θα έχει μεγαλύτερη σημασία σε μεταγενέστερες ενημερώσεις. Το θέμα είναι ότι η εταιρεία εργάζεται σε επιλογές προσαρμογής. Δεν θα λέγαμε όχι σε μερικά διαφορετικά skin για τον χάρτη, ίσως ένα που δεν φορολογεί τόσο πολύ την μπαταρία θα ήταν καλή ιδέα.

  Βρείτε ποιος τύπος Pokèmon είναι καλύτερος για μια μάχη γυμναστικής στο Pokèmon Go