Η εφαρμογή “All-in-One Photography” προσφέρει ζωντανή επεξεργασία, φίλτρα και κείμενο

Δεν κοιτάζω ευγενικά τις εφαρμογές κάμερας που εφαρμόζουν φίλτρα και δεν κάνουν τίποτα άλλο, αλλά ο Camu έχει την προσοχή μου. Διαθέτει ζωντανά φίλτρα που μπορείτε να επεξεργαστείτε αργότερα, αλλά εκτός από αυτό, έχει ένα από τα πιο ολοκληρωμένα σύνολα λειτουργιών που θα βρείτε σε οποιαδήποτε εφαρμογή φωτογραφίας, αυτό επίσης στην εκπληκτική τιμή δωρεάν. Το Camu είναι μια δωρεάν εφαρμογή iOS που σας επιτρέπει να εφαρμόζετε ζωντανά φίλτρα όταν τραβάτε μια φωτογραφία. Η εφαρμογή λειτουργεί με την μπροστινή κάμερα, διαθέτει χρονόμετρο και σας επιτρέπει να προσθέτετε κείμενο σε μια φωτογραφία με τέσσερις διαφορετικές γραμματοσειρές. Σας επιτρέπει επίσης να τραβήξετε και να τακτοποιήσετε φωτογραφίες σε ένα κολάζ, να ισιώσετε ή να γωνίσετε μια φωτογραφία, να προσθέσετε ένα εφέ μετατόπισης κλίσης και να μοιραστείτε τη φωτογραφία σας μέσω email, στο Facebook, το Twitter, το Instagram και το Wahtsapp.

  Τρόπος λήψης κινούμενων φωτογραφιών και ρετούς προσώπου σε Nexus 5X και 6P

Εκκινήστε την εφαρμογή και σύρετε για εναλλαγή μεταξύ των φίλτρων. Τα χειριστήρια στο κάτω μέρος του προγράμματος εύρεσης προβολής σάς επιτρέπουν να ενεργοποιήσετε το φλας, να ρυθμίσετε ένα χρονόμετρο και να επιλέξετε ένα σημείο εστίασης καθώς και να μεταβείτε στην μπροστινή κάμερα. Εδώ μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε ένα κολάζ. Το Camu δεν σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα κολάζ όπως κάνουν άλλες εφαρμογές που έχουν κατασκευαστεί για αυτόν τον συγκεκριμένο σκοπό, αλλά σας επιτρέπει να χωρίσετε την οθόνη σας στα δύο, είτε κάθετα είτε διαγώνια.

Αφού τραβήξετε μια φωτογραφία, μπορείτε να την επεξεργαστείτε περαιτέρω. Εάν δεν εφαρμόσατε φίλτρο ζωντανά, μπορείτε να εφαρμόσετε ένα μετά τη λήψη της φωτογραφίας σύροντας το δάχτυλό σας στην επόμενη οθόνη. Στο κάτω μέρος της οθόνης υπάρχουν εργαλεία επεξεργασίας για την προσθήκη/αφαίρεση της ημερομηνίας λήψης της φωτογραφίας, την προσθήκη κειμένου, την ευθυγράμμιση της φωτογραφίας και τη διαχείριση του βάθους πεδίου.

  Τι είναι, πώς να το κάνουμε

Το εφέ κειμένου είναι αρκετά προσεγμένο. μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερις διαφορετικές γραμματοσειρές και να εισαγάγετε προσαρμοσμένο κείμενο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία “Σύνθημα” για να προσθέσετε δημοφιλή αποσπάσματα στη φωτογραφία εάν δεν έχετε ιδέες για λεζάντες. Η εφαρμογή έχει τέσσερα στυλ κειμένου. όλα μαύρα, ολόλευκα, μαύρα με λευκή επισήμανση και λευκή με μαύρη επισήμανση. Δεν υπάρχουν άλλες επιλογές προσαρμογής χρώματος εκτός από αυτό.

Μόλις ολοκληρώσετε την επεξεργασία, μεταβείτε στην επόμενη οθόνη και επιλέξτε την εφαρμογή στην οποία θέλετε να μοιραστείτε τη φωτογραφία. Το Camu από προεπιλογή θα αποθηκεύσει ένα αντίγραφο της φωτογραφίας στη ροή της φωτογραφίας σας. Η εφαρμογή δεν δημοσιεύει απευθείας σε άλλα δίκτυα, αλλά ανοίγει τη φωτογραφία στις αντίστοιχες εφαρμογές, ώστε να μπορείτε να την επεξεργαστείτε πριν την κοινοποίηση.

  Πώς να διαγράψετε αντίγραφα ασφαλείας iPhone και iPad σε Mac

Το Camu δεν είναι αντίπαλος του Instagram απλώς και μόνο επειδή δεν είναι κοινή χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά μπορεί να είναι μια εξαιρετική συνοδευτική εφαρμογή για χρήση παράλληλα με το Instagram. Η εφαρμογή έχει ακόμη και ένα αποκλειστικό τετράγωνο μέγεθος φωτογραφίας που κάνει τις φωτογραφίες πιο εύχρηστες όταν μοιράζεστε στο Instagram,

Κατεβάστε το Camu από το App Store