Τρόπος λήψης κινούμενων φωτογραφιών και ρετούς προσώπου σε Nexus 5X και 6P

Το Google Pixel 2 συνοδεύεται από μια πολύ αποκλειστική έκδοση της εφαρμογής Google Camera. Η συγκεκριμένη έκδοση έχει δύο χαρακτηριστικά που οι περισσότεροι χρήστες Android πεθαίνουν να πάρουν στα χέρια τους. Ρετουσάρισμα φωτογραφιών κίνησης και προσώπου. Το Motion Photo είναι βασικά το όνομα της Google για το Live Photos. Το Face Retouching είναι η έκδοση της Google για φωτισμό στούντιο. Το αν αυτά τα χαρακτηριστικά συγκρίνονται με αυτά του iPhone είναι μια διαφορετική συζήτηση. Το θέμα είναι ότι και οι δύο λειτουργίες περιορίζονται στο Pixel 2. Ευτυχώς, οι προγραμματιστές προσπάθησαν να το μεταφέρουν σε άλλα τηλέφωνα και τα κατάφεραν. Μπορείτε να λάβετε Motion Photo και Ρετουσάρισμα προσώπου σε τηλέφωνα Nexus.

Προς το παρόν, μπορείτε να λάβετε τις δύο λειτουργίες μόνο σε Nexus 5X και Nexus 6P. Είμαστε σίγουροι ότι είναι θέμα χρόνου να μεταφέρει κάποιος την εφαρμογή για άλλες συσκευές. Οι προγραμματιστές συχνά μεταφέρουν την εφαρμογή Google Camera για άλλες συσκευές για να ξεκλειδώσουν τις εκπληκτικές λειτουργίες της, όπως τη λήψη φωτογραφιών RAW, για άλλους χρήστες Android.

  Να σας καλεί το τηλέφωνό σας κάθε ώρα για να μην το χάσετε

Ρετουσάρισμα φωτογραφιών κίνησης και προσώπου σε τηλέφωνα Nexus

Κατεβάστε Google Camera NX από τους προγραμματιστές XDA. Υπάρχουν δύο εκδόσεις αυτής της εφαρμογής ZSL και μη ZSL. Το ZSL αναφέρεται στη μηδενική καθυστέρηση κλείστρου. Είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό που ήταν μόνο Pixel. Το Google Camera NX το έφερε στα τηλέφωνα Nexus.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε την εφαρμογή και να την εκκινήσετε. Η λειτουργία Motion Photo λειτουργεί τόσο με την μπροστινή όσο και με την πίσω κάμερα. Η δυνατότητα Face Retouching, όπως είναι κατανοητό, λειτουργεί μόνο με την μπροστινή κάμερα.

  Πλήρης έλεγχος ανά εφαρμογή στον προσανατολισμό της συσκευής σας

Η εφαρμογή έχει δύο νέα κουμπιά. Αυτό με πρόσωπο επιτρέπει το Ρετουσάρισμα Προσώπου. Αυτό με το Α μέσα στον κύκλο ενεργοποιεί το Motion Photo.

Μπορείτε να ρυθμίσετε το Motion Photo να ενεργοποιείται αυτόματα ή να είναι πάντα ενεργοποιημένη. Είναι σαν τις δύο επιλογές ρυθμίσεων για το φλας. Το Ρετουσάρισμα προσώπου έχει μόνο κατάσταση ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης.

Για να προβάλετε τις κινούμενες φωτογραφίες σας, ανοίξτε την εφαρμογή Φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες κίνησης αναπαράγονται αυτόματα όταν τις ανοίγετε και μπορείτε να πατήσετε την εναλλαγή για αναπαραγωγή/διακοπή της φωτογραφίας. Για να αποθηκεύσετε τη φωτογραφία ως ακίνητη φωτογραφία, πατήστε το κουμπί “Περισσότερες επιλογές” επάνω δεξιά και επιλέξτε “Αποθήκευση ως ακίνητη φωτογραφία” από το μενού.

  Η Apple επιβραδύνει το iPhone σας, τι να κάνετε γι 'αυτό

Τα χιλιόμετρα μπορεί να ποικίλουν

Το Google Camera NX είναι ουσιαστικά η ίδια εφαρμογή Google Camera που έχετε στο τηλέφωνό σας, αλλά με αυτές τις δύο λειτουργίες μόνο Pixel που είναι διαθέσιμες σε αυτήν. Μπορεί να έχετε ή να μην έχετε τα ίδια αποτελέσματα με το ρετούς προσώπου όπως θα κάνατε σε ένα τηλέφωνο Pixel. Τόσο το Nexus 5X όσο και το Nexus 6P έχουν αρκετά αξιοπρεπείς κάμερες και κατά τη διάρκεια των δοκιμών παρατηρήσαμε ότι το Ρετουσάρισμα προσώπου βελτίωσε τον φωτισμό στις selfies. Ίσως χρειαστεί να τραβήξετε μερικές φωτογραφίες για να μπορέσετε πραγματικά να διακρίνετε τη διαφορά.