Ένα νέο Stlye Of App Launcher In The Making, συνοδεύεται από API [Android]

Οι εφαρμογές εκκίνησης δεν είναι σαν τις κανονικές εφαρμογές. Στόχος τους είναι να κάνουν τη χρήση της συσκευής σας πιο βολική, αλλά κάνουν επίσης αυτό που κάνουν λίγες εφαρμογές. Εμπνέουν νέους τρόπους για τους χρήστες να αλληλεπιδρούν με τη συσκευή τους και αν μια εφαρμογή εκκίνησης είναι αρκετά δημοφιλής, πολλοί προγραμματιστές εφαρμογών θα εργαστούν για να την υποστηρίξουν. Το Blur είναι ένα νέο πρόγραμμα εκκίνησης, που κυκλοφόρησε πρόσφατα και εξακολουθεί να είναι ακατέργαστο, το οποίο βασίζεται στο Google Now. Το Blur επεκτείνεται στην ύπαρξη ενοποιημένων πληροφοριών σε μια μεμονωμένη σελίδα, επιτρέποντας σε ολόκληρες εφαρμογές να έχουν μια ειδική σελίδα για τον εαυτό τους. Το αποτέλεσμα είναι ότι οι χρήστες έχουν ολόκληρες «σελίδες» αφιερωμένες σε μια εφαρμογή, όπως ακριβώς έχουν μια αποκλειστική σελίδα Google Now. Το αλίευμα φυσικά είναι ότι προς το παρόν, δεν υπάρχουν πολλές εφαρμογές που υποστηρίζουν το Blur από τότε που μόλις κυκλοφόρησε. Οι προγραμματιστές έχουν κυκλοφορήσει ένα API που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ενσωμάτωση μιας εφαρμογής με το Blur, αλλά περιμένετε πριν οι αγαπημένες σας και συχνά χρησιμοποιούμενες εφαρμογές αποκτήσουν μια δική τους σελίδα.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες λήψης στην κάμερα Google [Android]

Για να διευκολύνει τα πράγματα και για να δώσει στους χρήστες μια γεύση για το πώς λειτουργεί ο εκκινητής, το Blur κυκλοφόρησε μερικές εφαρμογές στο Play Store που περιλαμβάνουν έναν πελάτη twitter. Όταν εγκατασταθεί, μια εφαρμογή αριθμομηχανής εγκαθίσταται από προεπιλογή. Πρώτα πρέπει να ρυθμίσετε την εφαρμογή και σας δίνει μια ματιά στο πώς να ρυθμίσετε μια σελίδα εφαρμογής. Από τις ρυθμίσεις, πατήστε Επιλογέας σελίδας. Μπορείτε να έχετε περισσότερες από μία σελίδες, αλλά σε κάθε σελίδα μπορεί να έχει αντιστοιχιστεί μόνο μία εφαρμογή. Πατήστε το σύμβολο συν σε μια σελίδα και, στη συνέχεια, επιλέξτε ποια θέλετε να προσθέσετε.

  Το Spoiler Shield κρύβει spoiler από το Facebook και το Twitter σε Android, iOS

Αφού επιλέξετε, απλώς σύρετε προς αυτήν την εφαρμογή από την αρχική οθόνη σας.

Εκτός από τις «Σελίδες», μπορείτε επίσης να προσθέσετε κάρτες. Για να προσθέσετε μια κάρτα και να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του Blur, πατήστε παρατεταμένα στην αρχική οθόνη και επιλέξτε Ρυθμίσεις. Αγγίξτε την κάρτα και επιλέξτε μία ή περισσότερες κάρτες για προσθήκη από τον Επιλογέα καρτών. Αν θέλετε μεγαλύτερη ποικιλία, θα πρέπει να εγκαταστήσετε εφαρμογές που υποστηρίζουν κάρτες Blur. Για να αναζητήσετε εφαρμογές και κάρτες, πατήστε το κουμπί “περισσότερα” στην οθόνη “Ρυθμίσεις”, όπου μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πειραματικές ρυθμίσεις και να αναζητήσετε σελίδες και κάρτες στο Google Play Store.

  Το Terrain Home είναι μια εφαρμογή εκκίνησης με έξυπνη καθολική αναζήτηση [Android]

Μπορείτε να διαχειριστείτε την εμφάνιση των εφαρμογών από τις ρυθμίσεις του Blur στην ενότητα Visuals. Μπορείτε να αλλάξετε εικονίδια, να τα μειώσετε, να διαχειριστείτε εφέ κύλισης κ.λπ. Από τη Διάταξη, μπορείτε να διαχειριστείτε το μέγεθος των εικονιδίων εφαρμογών πλέγματος που είναι διατεταγμένα μεταξύ άλλων και από το Dock, μπορείτε να προσαρμόσετε και να αλλάξετε τη βάση σύνδεσης. Οι πειραματικές ρυθμίσεις, αν και πειραματικές, είναι ελπιδοφόρες και περιλαμβάνουν επιλογές όπως η ακρόαση της λέξης πρόσβασης Ok Google.

Το πρόγραμμα εκκίνησης ουσιαστικά κάνει τις αγαπημένες σας εφαρμογές πιο προσιτές από ποτέ, αλλά έως ότου οι προγραμματιστές αρχίσουν να ενσωματώνουν τις εφαρμογές τους με το Blur, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε περιορισμένη. Αξίζει, ωστόσο, να προσέχουμε.

Εγκαταστήστε το Blur από το Google Play Store