Χρησιμοποιήστε το iTunes Home Sharing για ροή μουσικής από την επιφάνεια εργασίας στο iPhone σας

Εάν διαθέτετε ένα μοντέλο iPhone με χαμηλό αποθηκευτικό χώρο, είναι πιθανό να έχετε περικοπεί για να διαχειριστείτε καλύτερα τον χώρο σας. Πιθανότατα θα πρέπει να διατηρήσετε ελεύθερο χώρο για τις εφαρμογές που χρειάζεστε και έτσι πρέπει να διατηρήσετε λιγότερες φωτογραφίες και αρχεία μουσικής στη συσκευή. Ένας τρόπος για να εξοικονομήσετε χώρο σε μια συσκευή είναι να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές όπως το Spotify για να τροφοδοτήσετε τις μουσικές σας ανάγκες, αλλά εάν εργάζεστε κυρίως δίπλα ή κοντά σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Home Sharing για να λαμβάνετε μουσική από τον υπολογιστή σας στο iPhone σας χωρίς να χρειάζεστε επιπλέον εφαρμογές. Να πώς.

  Πώς να κατεβάσετε βίντεο από το Reddit

Το Home Sharing είναι μια δυνατότητα του iTunes που σας επιτρέπει να μοιράζεστε τη μουσική και τη βιβλιοθήκη βίντεο στο Mac ή τον υπολογιστή σας με οποιονδήποτε είναι συνδεδεμένο στην εφαρμογή Μουσική με το ίδιο Apple ID με αυτό που έχει διαμορφωθεί στο iTunes. Υποθέτουμε ότι η μουσική σας είναι ήδη στο iTunes και ότι διαθέτετε ήδη Apple ID αφού διαθέτετε iPhone.

Στην επιφάνεια εργασίας σας, ανοίξτε το iTunes και μεταβείτε στο File> Home Sharing> Turn On Home Sharing. Θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε με το Apple ID σας στην επόμενη οθόνη.

Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται για να ρυθμίσετε το Home Sharing στην επιφάνεια εργασίας σας. Το επόμενο βήμα είναι να αποκτήσετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη από το iPhone σας. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στις προτιμήσεις της εφαρμογής Μουσική. Κάντε κύλιση στο κάτω μέρος και συνδεθείτε με το Apple ID σας στην ενότητα Κοινοποίηση στο σπίτι.

  Δωρεάν υπηρεσίες ελέγχου ιστορικού: Πρέπει να τις χρησιμοποιείτε;

Βγείτε από την εφαρμογή Ρυθμίσεις και ανοίξτε την εφαρμογή Μουσική. Μπορείτε να προβάλετε τραγούδια στην εφαρμογή Μουσική ανά καλλιτέχνη, άλμπουμ, τραγούδια, είδη κ.λπ. Ανάλογα με το τι έχετε επιλέξει, θα δείτε ένα αναπτυσσόμενο μενού κάτω από την ενότητα Πρόσφατα Προστέθηκαν στην αρχική οθόνη της εφαρμογής. Πατήστε αυτό το αναπτυσσόμενο μενού και θα δείτε, εκτός από τον συνηθισμένο καλλιτέχνη, άλμπουμ, είδος κ.λπ., μια επιλογή «Κοινή χρήση στο σπίτι». Πατήστε το.

Επιλέξτε τη βιβλιοθήκη iTunes που έχετε μοιραστεί από την επιφάνεια εργασίας σας και αφήστε της λίγα δευτερόλεπτα (ή λεπτά ανάλογα με το μέγεθος) να συγχρονιστεί. Μόλις συγχρονιστεί, θα επιστρέψετε στην κύρια οθόνη και η λίστα των τραγουδιών που βλέπετε θα προέρχεται από τη βιβλιοθήκη που μόλις φορτώσατε. Πατήστε ένα τραγούδι για να το παίξετε στο iPhone σας.

  Διορθώστε το ROG Gaming Center που δεν λειτουργεί

Το iPhone και ο επιτραπέζιός σας υπολογιστής πρέπει να είναι συνδεδεμένοι στο ίδιο δίκτυο για να χρησιμοποιήσετε την Οικιακή κοινή χρήση.