Δωρεάν υπηρεσίες ελέγχου ιστορικού: Πρέπει να τις χρησιμοποιείτε;

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν την ηλεκτρονική υπηρεσία ελέγχου ιστορικού αυτές τις μέρες για διάφορους λόγους. Και καθώς αυξάνεται η δημοτικότητά τους, αυξάνεται και ο αριθμός των τοποθεσιών που προσφέρουν υπηρεσία ελέγχου ιστορικού. Ο ανταγωνισμός είναι καλό πράγμα σε κάθε αγορά, αλλά συνοδεύεται από μερικές παγίδες, ειδικά στο διαδίκτυο.

Με αυτήν την αύξηση του δημόσιου συμφέροντος, μια σειρά από δωρεάν υπηρεσίες έχουν εμφανιστεί στην αγορά, με αποτέλεσμα πολλοί χρήστες να αναρωτιούνται γιατί πρέπει να πληρώσουν για κάτι που μπορούν να λάβουν αλλού δωρεάν. Δυστυχώς, αν κάτι ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, συνήθως είναι. Στην πραγματικότητα, μπορεί να υπάρχουν σοβαροί κίνδυνοι με την παράδοση των πληροφοριών σας σε έναν δωρεάν ιστότοπο.

Λοιπόν, πρέπει να χρησιμοποιείτε δωρεάν υπηρεσίες ελέγχου ιστορικού; Παρακάτω, θα καλύψουμε τα γενικά πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των εταιρειών χωρίς κόστος και, στη συνέχεια, θα δείξουμε γιατί πρέπει να δίνετε προτεραιότητα στη σχέση τιμής απόδοσης έναντι των δαπανών όσο το δυνατόν λιγότερων.

Τι είναι ένας ιστότοπος ελέγχου ιστορικού;

Ουσιαστικά, οι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού είναι υπηρεσίες έρευνας. Πιο συγκεκριμένα, έχουν αναπτύξει την τεχνολογία και τις μεθόδους που απαιτούνται για να χτενίσουν το δημόσιο τομέα, προκειμένου να παράγουν μια ολοκληρωμένη ματιά στο ιστορικό ενός ατόμου. Το θέμα της αναζήτησής σας μπορεί να είναι οποιοσδήποτε ζει στις Η.Π.Α., από έναν περίεργο γείτονα έως ένα μέλος της οικογένειας που έχει χαθεί εδώ και καιρό έως έναν ερωτευμένο συνάδελφο. Οι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού μπορούν να παρέχουν μια συναρπαστική εικόνα για πολλές πτυχές της ζωής ενός ατόμου, συμπεριλαμβανομένου του οικονομικού ιστορικού, του ιστορικού απασχόλησης, του ποινικού μητρώου, του ιστορικού διευθύνσεων, της παρουσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, της εκπαίδευσης και πολλά άλλα.

Επειδή οι περισσότερες από αυτές τις πληροφορίες έχουν πλέον ψηφιοποιηθεί, οι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού μπορούν να εκτελέσουν αυτές τις αναζητήσεις αυτόματα. Απαιτείται κάποιο ερευνητικό λογισμικό αρκετά υψηλής τεχνολογίας για την αναζήτηση εκατομμυρίων διαφορετικών συνόλων δεδομένων που είναι διαθέσιμα, αλλά οι καλύτεροι ιστότοποι μπορούν τώρα να εκτελέσουν αυτούς τους ελέγχους μέσα σε λίγα μόνο λεπτά, ενώ εξακολουθούν να παρέχουν εντυπωσιακή ακρίβεια και λεπτομέρεια. Αρκετές εταιρείες προσφέρουν ακόμη και αναβαθμίσεις αναζήτησης υψηλής ποιότητας, οι οποίες αναλύουν τα πάντα, από τον βαθύ ιστό έως τα φυσικά (μη ψηφιοποιημένα) αρχεία.

Πόσο κοστίζει μια υπηρεσία ελέγχου ιστορικού;

Τα τέλη συνδρομής μεταξύ διαφορετικών ιστότοπων ελέγχου ιστορικού μπορεί να διαφέρουν σημαντικά. Οι οικονομικοί ιστότοποι ξεκινούν από κάτι λιγότερο από 10 $ το μήνα, με premium υπηρεσίες που ξεπερνούν τα 30 $ ή περισσότερο. Αυτό το εύρος εξαιρεί ιστοτόπους χαμηλότερης ποιότητας που είναι πιο πιθανό να σπαταλήσουν τον χρόνο σας ή να χειριστούν εσφαλμένα τα προσωπικά σας στοιχεία. Το βιομηχανικό πρότυπο υπαγορεύει απεριόριστες αναζητήσεις για χρήστες που πληρώνουν συνδρομή, καθώς και αναλογία τιμών για πολύμηνες συνδρομές.

Γενικά, οι καλύτεροι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού δεν χρεώνουν ούτε πολύ ούτε πολύ λίγο. Η υπερπληρωμή δεν εγγυάται ανώτερη υπηρεσία, ενώ η επιλογή δωρεάν τοποθεσιών για εξοικονόμηση χρημάτων μπορεί να καταλήξει αντιπαραγωγική. Περισσότερα για αυτό παρακάτω.

Αναζήτηση πάνω από 1 δισεκατομμύριο δημόσια αρχεία

Εκτελέστε έναν ολοκληρωμένο έλεγχο ιστορικού στο…

Οι περιορισμοί των δωρεάν ιστότοπων ελέγχου ιστορικού

Εάν σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε έναν δωρεάν ιστότοπο ελέγχου ιστορικού, λάβετε πρώτα υπόψη αυτά τα ζητήματα:

Περιορισμένες πηγές

Οι δωρεάν ιστότοποι ελέγχου ιστορικού δεν θα μπορούν ποτέ να προσφέρουν πρόσβαση στην ολοκληρωμένη σειρά πηγών δεδομένων που είναι διαθέσιμες μέσω υπηρεσιών επί πληρωμή. Ναι, ακόμη και οι καλύτεροι ιστότοποι προέρχονται δεδομένα από τον δημόσιο τομέα, αλλά εξακολουθούν να σας χρεώνουν για το πρόβλημα. Γιατί; Οι ανοιχτές πηγές δεν είναι απαραιτήτως δωρεάν πηγές πληροφοριών, και ακόμη και οι εδραιωμένες εταιρείες πρέπει να πληρώνουν τέλη για να έχουν πρόσβαση σε πολλά αρχεία. Η συνδρομητική σας υπηρεσία θα καλύψει αυτό το κόστος για εσάς.

  Πού βρίσκεται ο Πίνακας Ελέγχου σε Mac;

Μια δωρεάν υπηρεσία, από την άλλη πλευρά, είναι πιο πιθανό να αποφύγει την πληρωμή αυτών των τελών πρόσβασης εντελώς. Αυτό σημαίνει ότι τα αποτελέσματά τους συχνά περιορίζονται σε τοπικά δεδομένα, μαζί με τις λίγες ομοσπονδιακές πηγές στις οποίες μπορείτε να προσπελάσετε χωρίς τίποτα.

Ανακριβή Αποτελέσματα

Οι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού επί πληρωμή έχουν αναπτύξει προηγμένες μεθόδους αναζήτησης και τεχνολογία για την αναζήτηση του τεράστιου όγκου πληροφοριών στον δημόσιο τομέα. Οι πιο σχετικές και αξιόπιστες πηγές δεδομένων αξιοποιούνται για την απόκτηση των αποτελεσμάτων στην τελική σας αναφορά. Κανένας ιστότοπος δεν μπορεί να εγγυηθεί 100% ακρίβεια, αλλά οι καλύτεροι έχουν σκεφτεί σοβαρά τον ποιοτικό έλεγχο και έχουν εφαρμόσει αποτελεσματικές λύσεις για να εξαλείψουν άσχετες, εσφαλμένες ή ξεπερασμένες πληροφορίες.

Οι δωρεάν ιστότοποι γενικά δεν διαθέτουν τέτοια υποδομή και πρέπει να κάνουν άντληση δεδομένων από πρόχειρη έρευνα σε επίπεδο επιφάνειας. Αυτό αυξάνει την πιθανότητα επιστροφής λανθασμένων αποτελεσμάτων. Το ζήτημα είναι ιδιαίτερα έντονο κατά την αναζήτηση ενός θέματος με κοινό όνομα.

Κακή εξυπηρέτηση πελατών

Επειδή δεν πληρώνετε χρέωση, δεν υπάρχει κίνητρο για έναν δωρεάν ιστότοπο ελέγχου ιστορικού να προσπαθήσει να προσφέρει υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση πελατών. Και οι περισσότεροι δεν το κάνουν. Οι δωρεάν υπηρεσίες συχνά δεν έχουν καθόλου γραφείο υποστήριξης ή υπηρεσία υποστήριξης. Οποιεσδήποτε επιπλοκές μπορεί να αντιμετωπίσετε κατά την εκτέλεση της αναζήτησής σας ή την κατανόηση της τελικής αναφοράς, πρέπει να τις αντιμετωπίσετε μόνοι σας.

Με αξιόπιστους, επί πληρωμή ιστότοπους ελέγχου ιστορικού, θα έχετε την ησυχία σας όταν γνωρίζετε ότι η συνδρομή σας υποστηρίζεται από μια ομάδα που ενδιαφέρεται για το αποτέλεσμα της αναζήτησής σας.

Οι κίνδυνοι των δωρεάν ιστότοπων ελέγχου ιστορικού

Εκτός από συμβιβασμούς στο επίπεδο της υπηρεσίας και των αποτελεσμάτων, υπάρχει επίσης ένας αριθμός κινδύνων που ενέχει η χρήση μιας δωρεάν υπηρεσίας ελέγχου ιστορικού. Κάθε φορά που οποιαδήποτε διαδικτυακή υπηρεσία γίνεται δημοφιλής, υπάρχουν πάντα πονηροί χαρακτήρες που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν αυτή τη δημοτικότητα για δικό τους οικονομικό όφελος. Δυστυχώς, αυτό συμβαίνει και με τον έλεγχο ιστορικού και οι χρήστες θα πρέπει να γνωρίζουν τους ακόλουθους πιθανούς κινδύνους που σχετίζονται με τις δωρεάν υπηρεσίες:

Συγκομιδή Προσωπικών Δεδομένων

Τα δεδομένα είναι ένα πολύτιμο αγαθό αυτές τις μέρες και οι χάκερ θα εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία για να τα αποκτήσουν. Υπάρχουν ορισμένοι δόλιες δωρεάν ιστότοποι ελέγχου ιστορικού που έχουν δημιουργηθεί για αυτόν τον σκοπό. Θα συλλέξουν τα προσωπικά σας δεδομένα (μαζί με αυτά του θέματος αναζήτησής σας) και θα τα πουλήσουν στον πλειοδότη.

Σίγουρα, αυτό το σύνολο δεδομένων μπορεί να είναι τόσο απλό όσο ονόματα και στοιχεία επικοινωνίας. Αλλά, θέλετε πραγματικά να ρισκάρετε πράγματα όπως κωδικούς πρόσβασης ή στοιχεία πιστωτικής κάρτας; Περιττό να πούμε ότι αυτού του είδους οι ιστότοποι θα πρέπει να αποφεύγονται πάση θυσία, αν και μπορεί να είναι δύσκολο να τους ξεχωρίσουμε από πιο καλοπροαίρετες υπηρεσίες.

Εγκατάσταση κακόβουλου λογισμικού στη συσκευή σας

Είναι κοινή πρακτική για ιστότοπους ελέγχου ιστορικού να προσφέρουν λογισμικό με δυνατότητα λήψης, το οποίο καθιστά εύκολη τη διαχείριση και τον έλεγχο των αποτελεσμάτων αναζήτησής σας κατόπιν αιτήματος. Ωστόσο, οι αδίστακτοι προγραμματιστές θα φορτώσουν αυτό το λογισμικό με κακόβουλο λογισμικό, το οποίο στη συνέχεια εκτελείται αμείωτο όταν εγκατασταθεί στη συσκευή σας. Το εύρος των συνεπειών μπορεί να είναι τεράστιο και το κακόβουλο λογισμικό θα μπορούσε να ανοίξει τη συσκευή σας σε περίπτωση πειρατείας από χάκερ, να χρησιμοποιηθεί ως μέρος ενός δικτύου bot ή να συλλεχθεί για προσωπικά αρχεία και δεδομένα. Αυτό είναι σαφές ότι πρέπει να αποφευχθεί με κάθε κόστος.

Ενεργώντας βάσει ψευδών πληροφοριών

Ένας άλλος κίνδυνος που προέρχεται από τη χρήση δωρεάν υπηρεσιών ελέγχου ιστορικού πηγάζει από τις υψηλότερες πιθανότητες απόκτησης εσφαλμένων δεδομένων. Οι άνθρωποι συχνά πραγματοποιούν ελέγχους ιστορικού επειδή υποπτεύονται ότι κάποιος έχει εγκληματικό υπόβαθρο ή ότι αποτελεί απειλή για ένα αγαπημένο πρόσωπο. Εάν τα δεδομένα που επιστρέφουν εσφαλμένα το επιβεβαιώνουν, οι άνθρωποι μπορεί να καταλήξουν να κάνουν αβάσιμες κατηγορίες που μπορεί να έχουν σοβαρές προσωπικές και ακόμη και νομικές επιπτώσεις. Τα λάθη στο άλλο άκρο του φάσματος, όπου οδηγείτε να υποτιμάτε μια νόμιμη απειλή μπορεί επίσης να είναι καταστροφικά.

  Πώς να εγγράψετε το Fortnite στον υπολογιστή

Με τις δωρεάν υπηρεσίες, αυτό το επιθυμητό υψηλό επίπεδο ακρίβειας απλά δεν είναι εγγυημένο. Προχωρήστε με δική σας ευθύνη.

Ποιος είναι ο καλύτερος ιστότοπος ελέγχου ιστορικού;

Εάν τα οικονομικά σας δεν είναι πραγματικά στενά, θα προτείναμε, αντί να αναζητήσετε έναν δωρεάν ιστότοπο ελέγχου ιστορικού, να εξετάσετε τον καλύτερο ιστότοπο για τις ανάγκες σας. Δεδομένης της σημασίας του ελέγχου ιστορικού και των κινδύνων και των συμβιβασμών που ενέχουν οι δωρεάν υπηρεσίες, αυτά τα λίγα δολάρια το μήνα είναι σχεδόν πάντα μια καλή επένδυση. Και πραγματικά, θα εκπλαγείτε με το πόσο προσιτές είναι στην πραγματικότητα αυτές οι υπηρεσίες.

Δοκιμάσαμε όλους τους κύριους ιστότοπους ελέγχου ιστορικού, εξετάζοντας παράλληλα εκτενή σχόλια πελατών, προκειμένου να διαμορφώσουμε αυτήν τη λίστα βασικών κριτηρίων, για τα οποία μπορούν να παρέχουν μόνο οι καλύτεροι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού. Τα κριτήρια αυτά είναι:

Ενδελεχής έρευνα – Οι καλύτεροι ιστότοποι θα έχουν πρόσβαση σε δεδομένα από το ευρύτερο δυνατό φάσμα πηγών για να σας δώσουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες.
Γρήγορα αποτελέσματα – Οι καλύτεροι ιστότοποι εξασφαλίζουν γρήγορα αποτελέσματα, με μια βασική αναφορά διαθέσιμη σε λίγα μόνο λεπτά. Πιο ολοκληρωμένα προφίλ μπορούν να παραδοθούν το πολύ σε λίγες ημέρες.
Ακριβείς και κατανοητές αναφορές – Η τελική αναφορά είναι ο καρπός των προσπαθειών σας, επομένως θα πρέπει να είναι σαφής και κατανοητή, ενώ παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη σειρά δεδομένων αναζήτησης.
Προσαρμογή αναζήτησης – Σε πολλές περιπτώσεις, δεν θα γνωρίζετε πολλά για το θέμα της αναζήτησής σας. Θα αρκεί μόνο ένα όνομα; Με τους premium ιστότοπους, οι ισχυρές τεχνολογίες αναζήτησης μπορούν να αποδώσουν εντυπωσιακά αποτελέσματα με πολύτιμες λίγες αρχικές πληροφορίες.
Φιλικός προς τον χρήστη πίνακας ελέγχου – Οι περισσότερες υπηρεσίες προσφέρουν έναν πίνακα εργαλείων όπου οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται τις αναζητήσεις τους, αλλά η ποιότητα αυτών μπορεί να ποικίλλει σημαντικά. Οι καλύτεροι ιστότοποι προσφέρουν έναν πίνακα ελέγχου που είναι εύκολος στην εκμάθηση, απλός στην πλοήγηση και προσφέρει καθαρό, οπτικά ευχάριστο σχεδιασμό.
Εφαρμογές για κινητά – Με περισσότερους ανθρώπους από ποτέ να χρησιμοποιούν φορητές συσκευές για να συνδέονται στο διαδίκτυο, είναι πολύ καλό όταν οι εταιρείες προσφέρουν τις δικές τους αποκλειστικές εφαρμογές για Android, iOS ή και τα δύο.
Καλή υποστήριξη πελατών – Οι έλεγχοι ιστορικού δεν είναι ακριβής επιστήμη, επομένως ίσως χρειαστεί να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με τις πληροφορίες και τα αποτελέσματά σας. Οι καλύτερες υπηρεσίες προσφέρουν υποστήριξη πελατών υψηλής ποιότητας, στην οποία μπορείτε να προσπελάσετε εκτός των ωρών γραφείου μέσω πολλών διαφορετικών μέσων.

Βάσει αυτών των βασικών κριτηρίων, υπάρχουν τέσσερις υπηρεσίες ελέγχου ιστορικού, οι οποίες είναι μπροστά από τις υπόλοιπες αυτή τη στιγμή. Κανένας από αυτούς τους ιστότοπους δεν μπορεί να εγγυηθεί ποσοστό ακρίβειας 100% στις επιταγές του, αλλά η εμπειρία του χρήστη υποδηλώνει ότι πλησιάζουν αρκετά σε αυτό, με τον καθένα να έχει ήδη πολλές χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες.

1. Έχει επαληθευτεί

Το BeenVerified είναι η κορυφαία σύστασή μας αυτή τη στιγμή. Προσφέρουν εξαιρετική ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και έχουν εξαιρετικό ιστορικό στην παροχή γρήγορων και ακριβών αποτελεσμάτων. Το BeenVerified χρησιμοποιεί μια δομή τιμολόγησης δύο επιπέδων. Για το βασικό τους ποσοστό, θα αναζητήσουν χιλιάδες διαφορετικές πηγές, συμπεριλαμβανομένων ποινικών μητρώων, οικονομικών αρχείων, εκθέσεων ιδιοκτησίας, πολλαπλών πηγών μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ιστοριών διευθύνσεων. Εάν δεν σας πειράζει να πληρώσετε λίγο παραπάνω, η premium υπηρεσία τους θα έχει πρόσβαση σε ακόμα περισσότερα δημόσια δεδομένα. Το BeenVerified θα στείλει ακόμη και έναν δρομέα στα τοπικά δικαστικά μέγαρα για να ανακαλύψει τυχόν μη ψηφιοποιημένο δικαστικό αρχείο.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια από τις πιο ολοκληρωμένες τελικές εκθέσεις στην αγορά. Με μεγάλη έμφαση στο σχεδιασμό που δίνεται στην ευκολία χρήσης, πιθανότατα δεν θα έχετε πρόβλημα να κατανοήσετε τα αποτελέσματα αναζήτησής σας. Εάν αντιμετωπίσετε πρόβλημα, η υποστήριξη πελατών BeenVerified είναι διαθέσιμη μέσω τηλεφώνου ή email κατά τη διάρκεια εκτεταμένων ωρών λειτουργίας. Αποκτήστε πρόσβαση και διαχειριστείτε όλες τις πληροφορίες σας στον κομψό διαδικτυακό πίνακα εργαλείων ή πραγματοποιήστε λήψη της επίσημης εφαρμογής BeenVerified στο τηλέφωνό σας Android ή iOS.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Για αξιόπιστους ελέγχους ιστορικού, ξεκινήστε τη συνδρομή σας στο BeenVerified σήμερα με την ειδική μας έκπτωση.

2. TruthFinder

Το TruthFinder δεν είναι η φθηνότερη επιλογή στην αγορά, αλλά προσφέρει τεράστια έκρηξη για το χρήμα σας. Προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε δύο επίπεδα πληρωμής, ώστε να μπορείτε να ταιριάξετε την επένδυσή σας στις ανάγκες σας. Στη βασική τιμή, το TruthFinder ταξινομεί εκατομμύρια διαφορετικές πηγές δεδομένων, από ποινικά μητρώα έως μητρώα σεξουαλικών παραβατών, αρχεία οδήγησης, προσωπικές πληροφορίες, δεδομένα για γνωστούς συγγενείς και πολλά άλλα. Στο επίπεδο πριμοδότησης τους, θα περιλαμβάνουν επίσης πληροφορίες για το ιστορικό εκπαίδευσης, αρχεία εγγραφής ψηφοφόρων, όπλα και άλλες άδειες που κατέχονται και πολλά άλλα. Ως ξεχωριστή πρόσθετη υπηρεσία, το TruthFinder μπορεί επίσης να πραγματοποιήσει μια υπηρεσία έρευνας σε βάθος ιστού, η οποία αναζητά περισσότερες διαδικτυακές πηγές πιο διεξοδικά από οποιονδήποτε ανταγωνιστή.

  Πώς να απαλλαγείτε από δύο εφαρμογές δίπλα-δίπλα σε ένα iPad

Οι τελικές αναφορές του Truthfinder είναι καλοπαρουσιασμένες και απλές στην ανάγνωση, παρά τον πλούτο δεδομένων που προσφέρει. Ο διαδικτυακός τους πίνακας εργαλείων, επίσης, είναι καλοσχεδιασμένος και εύκολος στη χρήση. Το Truthfinder προσφέρει μόνο μια εφαρμογή Android διαθέσιμη προς το παρόν, αλλά οι χρήστες iOS εξακολουθούν να μπορούν να χρησιμοποιούν τον πίνακα εργαλείων στα προγράμματα περιήγησης για κινητά. Η υποστήριξη πελατών είναι ανοιχτή 24/7 και είναι διαθέσιμη σε έναν αριθμό χωρίς χρέωση για εκκίνηση.

3. Instant CheckMate

Όταν επισκέπτεστε την αρχική σελίδα του Instant CheckMate, θα σας υποδεχτεί ένα ticker που διαβάζει πάνω από 1 δισεκατομμύριο. Αυτός ο αριθμός αντιπροσωπεύει τον τεράστιο όγκο των αναζητήσεων που πραγματοποιεί η CheckMate και αποτελεί απόδειξη της μακροζωίας και της δημοτικότητας της υπηρεσίας τους. Η έρευνα προσφέρεται σε δύο επίπεδα πληρωμής. Η πρώτη αποκαλύπτει δεδομένα όπως ποινικά μητρώα, μητρώα σεξουαλικών παραβατών, αρχεία γάμου και διαζυγίου, στοιχεία συγγενών, ιστορικό διευθύνσεων και πληροφορίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η premium συνδρομή εμβαθύνει σε δικαστικά αρχεία, άδειες όπλων, οικονομική ιστορία, άδειες οδήγησης και περισσότερες επίσημες πληροφορίες που έχουν ανακτηθεί με το χέρι.

Όπως και οι άλλες συστάσεις μας, το CheckMate παρέχει καταπληκτικές τελικές αναφορές, οι οποίες είναι γεμάτες πληροφορίες αλλά είναι πραγματικά απλές στην ανάγνωση και κατανόηση. Το ταμπλό τους, επίσης, διαθέτει μια διαισθητική διεπαφή που κάνει τη διαχείριση των αναζητήσεών σας παιχνιδάκι. Εναλλακτικά, αποκτήστε πρόσβαση στον λογαριασμό σας εν κινήσει με την επίσημη εφαρμογή Android CheckMate. Ολοκληρώνοντας το πακέτο είναι μια εξαιρετική γραμμή υποστήριξης πελατών, η οποία είναι ανοιχτή όλο το εικοσιτετράωρο και ίσως η πιο αποκριτική από όλους τους προτεινόμενους ιστότοπούς μας.

4. Intelius

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό είναι το Intelius, ένας αξιόπιστος ιστότοπος ελέγχου ιστορικού με περισσότερες από 50 εκατομμύρια αναζητήσεις που ολοκληρώθηκαν με επιτυχία. Η συνδρομή σας σάς επιτρέπει να κάνετε απεριόριστο αριθμό αναζητήσεων, οι οποίες μπορούν να εμβαθύνουν σε πηγές δεδομένων όπως το ποινικό ιστορικό, τα στοιχεία επικοινωνίας, το ιστορικό διευθύνσεων, το οικονομικό ιστορικό, τα αρχεία ιδιοκτησίας, το εκπαιδευτικό ιστορικό και πολλά άλλα. Αυτός ο πλούτος πληροφοριών συγκεντρώνεται σε μια ενιαία σαφή και σχετική αναφορά.

Όπως οι περισσότερες άλλες κορυφαίες υπηρεσίες, η Intelius προσφέρει έναν έξυπνα σχεδιασμένο ηλεκτρονικό πίνακα εργαλείων από τον οποίο μπορείτε να διαχειρίζεστε ελεύθερα τις αναζητήσεις και τις αναφορές σας. Για πρόσβαση εν κινήσει, μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη αποκλειστικών εφαρμογών λογισμικού για τη συσκευή σας iOS ή Android. Κάθε φορά που αντιμετωπίζετε προβλήματα, μπορείτε συνήθως να λύσετε το πρόβλημα με το εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων της Intelius. Μακάρι να ήταν λίγο πιο γρήγοροι για να απαντήσουν μέσω άλλων καναλιών, αλλά αυτό είναι συνολικά ένα μικρό παράπονο για μια κατά τα άλλα απίστευτη υπηρεσία.

συμπέρασμα

Εάν πρόκειται να εκτελέσετε έναν έλεγχο ιστορικού, θέλετε να το κάνετε σωστά. Δυστυχώς, οι περισσότερες δωρεάν υπηρεσίες δεν μπορούν πάντα να προσφέρουν αυτήν την εγγύηση. Αντίθετα, διατρέχετε μεγαλύτερο κίνδυνο να λάβετε ανακριβή αποτελέσματα (και συνεπώς μια ελλιπή εικόνα του θέματός σας), να κλαπούν τα προσωπικά σας δεδομένα ή ακόμα και να κατεβάσετε κακόβουλο λογισμικό στη συσκευή σας.

Δεδομένου ότι οι ιστότοποι με τις καλύτερες πληρωμές χρεώνουν μόνο λίγα δολάρια το μήνα για τις αξιόπιστες και ολοκληρωμένες ερευνητικές υπηρεσίες τους, πιστεύουμε ότι η χρήση ενός δωρεάν ιστότοπου ελέγχου ιστορικού ισοδυναμεί με ψευδή οικονομία. Θα πρέπει να χρησιμοποιούνται πραγματικά μόνο από εκείνους που πραγματικά δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά μια υπηρεσία επί πληρωμή, αρκεί τα αποτελέσματα να λαμβάνονται με μεγάλη ποσότητα αλατιού. Διαφορετικά, θα έχετε πολύ καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής ξοδεύοντας λίγα μόνο δολάρια για να χρησιμοποιήσετε έναν από τους προτεινόμενους ιστότοπούς μας..

Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ μια δωρεάν υπηρεσία ελέγχου ιστορικού; Πώς βρήκατε την εμπειρία; Τι προβλήματα αντιμετωπίσατε; Μείνατε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας; Εκτιμούμε πάντα τις σκέψεις και τις απόψεις των αναγνωστών, οπότε γιατί να μην τις μοιραστείτε μαζί μας χρησιμοποιώντας το παρακάτω πλαίσιο σχολίων;