Χρησιμοποιήστε το Facebook Messenger στο πρόγραμμα περιήγησής σας χωρίς πρόσθετο ή επέκταση


Η δυνατότητα συνομιλίας του Facebook είναι εύκολα ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά του κοινωνικού δικτύου. Είναι διαθέσιμες πολλές επεκτάσεις τόσο για το Chrome όσο και για τον Firefox που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε τη δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων ως αυτόνομη εφαρμογή αντί για αυστηρά στο Facebook επειδή αποσπά πολύ την προσοχή. Το Facebook κυκλοφόρησε τώρα μια ανεξάρτητη διεπαφή ιστού αφιερωμένη αποκλειστικά στη λειτουργία συνομιλίας του με τίτλο Messenger. Συνδέεστε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Facebook και συνεχίζετε τη συνομιλία. Το ιστορικό συνομιλιών σας είναι εκεί και δεν χρειάζεται να ανοίξετε το Facebook σε μια καρτέλα. Ακολουθεί μια γρήγορη ανασκόπηση της νέας δυνατότητας.

  Χρησιμοποιήστε ένα Bot Facebook Messenger για να ορίσετε υπενθυμίσεις

Επισκεφτείτε τον σύνδεσμο στο τέλος αυτής της ανάρτησης και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Facebook.

Μπορείτε να συνθέσετε ένα νέο μήνυμα από το κουμπί Σύνταξη στην επάνω δεξιά γωνία των νημάτων συνομιλίας ή να επιλέξετε ένα νήμα συνομιλίας για να συνεχίσετε τη συνομιλία. Εάν η επαφή σας είναι διαθέσιμη, μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε φωνητική κλήση ή βιντεοκλήση. Αξίζει να σημειωθεί ότι το γραμματοκιβώτιο «Άλλο» δεν διαθέτει ειδική καρτέλα στο Messenger. Μπορείτε να στείλετε φωτογραφίες, αυτοκόλλητα και το αυτοκόλλητο με τους αντίχειρες από το Messenger, ωστόσο, δεν μπορείτε να στείλετε αρχεία.

Το Messenger υποστηρίζει ειδοποιήσεις επιφάνειας εργασίας για νέα μηνύματα συνομιλίας. Για να τα ενεργοποιήσετε, κάντε κλικ στο κουμπί του οδοντωτού τροχού στο επάνω μέρος και επιλέξτε Ρυθμίσεις. Θα πρέπει να του παραχωρήσετε άδεια στο πρόγραμμα περιήγησής σας όταν σας ζητηθεί. Για να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για μια μεμονωμένη επαφή και να τις διατηρήσετε ενεργές για όλες τις άλλες, κάντε κλικ στο κουμπί πληροφοριών δίπλα στο όνομα μιας επαφής και απενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις από τη σελίδα λεπτομερειών της επαφής.

  Πώς να στείλετε μυστικά, αυτοκαταστροφικά μηνύματα στο Facebook Messenger

Το Messenger για τον Ιστό έχει σχεδίαση με απόκριση και το ακόμη καλύτερο είναι ότι η ανάγνωση μηνυμάτων είναι εκθετικά ευκολότερη σε σύγκριση με την ανάγνωσή τους στο μικροσκοπικό αναδυόμενο παράθυρο στο Facebook ή ακόμα και στη σελίδα Μηνύματα.

Επισκεφτείτε το Facebook Messenger για Web