Πώς να απενεργοποιήσετε ή να επανεκκινήσετε το Samsung Galaxy S20

Σε αντίθεση με πολλές άλλες συσκευές Android, η απενεργοποίηση ή η επανεκκίνηση της συσκευής σας Samsung Galaxy S20 δεν είναι τόσο εύκολο όσο το να κρατάτε πατημένο το Πλαϊνό κουμπί. Αντίθετα, θα χρειαστεί να αντιστοιχίσετε ξανά το κουμπί ή να δοκιμάσετε μια διαφορετική επιλογή. Ακολουθούν τέσσερις τρόποι για να απενεργοποιήσετε ή να επανεκκινήσετε το τηλέφωνό σας.

Ανοίξτε το μενού λειτουργίας χρησιμοποιώντας τα Πλαϊνά πλήκτρα και τα Πλήκτρα Έντασης

Ο ευκολότερος τρόπος για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Power Menu στο Samsung Galaxy S20 σας είναι κρατώντας πατημένα τα κουμπιά Side και Volume Down ταυτόχρονα για αρκετά δευτερόλεπτα.

  Πόσοι παραβάτες του σεξ ζουν κοντά σας;

Μόλις εμφανιστεί το μενού λειτουργίας, πατήστε το κουμπί “Απενεργοποίηση” ή “Επανεκκίνηση”.

Εάν επιλέξατε να απενεργοποιήσετε το Galaxy S20 σας, κρατήστε πατημένο το Πλαϊνό κουμπί για αρκετά δευτερόλεπτα μέχρι να δείτε το λογότυπο της Samsung να εμφανίζεται στην οθόνη. Το ακουστικό σας θα εκκινήσει πλήρως μέσα σε ένα λεπτό.

Επαναπρογραμματίστε τη συμπεριφορά του πλευρικού κουμπιού με παρατεταμένο πάτημα

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, εκτός συσκευασίας, πατώντας παρατεταμένα το κουμπί Side του Galaxy S20 εκκινείται το Bixby και όχι το Power Menu. Μπορείτε να επαναπρογραμματίσετε τη συμπεριφορά του πλαϊνού κλειδιού μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Προηγμένη λειτουργία > Πλαϊνό κλειδί.

Μόλις μπείτε στο μενού του πλευρικού κλειδιού, επιλέξτε την επιλογή «Μενού απενεργοποίησης».

Samsung Galaxy S20 Πατήστε το

Τώρα, όταν πατήσετε παρατεταμένα το Πλαϊνό κουμπί, θα έχετε την επιλογή να απενεργοποιήσετε ή να κάνετε επανεκκίνηση του ακουστικού σας.

Πρόσβαση στο Power Menu μέσω του Quick Panel

Η Samsung προσφέρει επίσης μια συντόμευση στο Power Menu από το Quick Panel του smartphone. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στη συντόμευση, σύρετε προς τα κάτω από την κορυφή της οθόνης του Galaxy S20 για να τραβήξετε προς τα κάτω τη σκιά ειδοποιήσεων. Από εκεί, επιλέξτε το εικονίδιο Power στην επάνω δεξιά γωνία.

  Πώς να κρύψετε ένα μήνυμα σε ένα νήμα iMessage

Θα εμφανιστεί τώρα το Power Menu της Samsung. Πατήστε το κουμπί «Απενεργοποίηση» ή «Επανεκκίνηση» για να εκτελέσετε την αντίστοιχη ενέργεια.

Εάν επιλέξατε να απενεργοποιήσετε το Galaxy S20, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί Side μέχρι να δείτε το λογότυπο της Samsung. Αφήστε το κλειδί και περιμένετε για 30 έως 60 δευτερόλεπτα για την εκκίνηση του τηλεφώνου.

Χρησιμοποιήστε το Bixby για να απενεργοποιήσετε ή να επανεκκινήσετε το τηλέφωνό σας

Μπορεί να μην βρείτε τον ενσωματωμένο φωνητικό βοηθό της Samsung, Bixby, βολικό, αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κλείσετε και να επανεκκινήσετε το Galaxy S20 σας.

  Πώς μπορεί να βοηθήσει το Apple Watch σας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης

Ξεκινήστε με την εκκίνηση του Bixby. Εάν δεν έχετε ήδη αντιστοιχίσει ξανά την ενέργεια παρατεταμένου πάτημας του κουμπιού Side, μπορείτε να κρατήσετε πατημένο το πλήκτρο για ένα δευτερόλεπτο μέχρι να δείτε το εικονίδιο Bixby να εμφανίζεται στο επάνω μέρος της οθόνης σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να σύρετε προς τα πάνω από την αρχική οθόνη για να ανοίξετε το συρτάρι της εφαρμογής και, στη συνέχεια, να επιλέξετε την εφαρμογή «Bixby» για να την εκκινήσετε.

Με τον φωνητικό βοηθό τώρα να σας ακούει (ίσως χρειαστεί να πατήσετε το εικονίδιο του Bixby στην κάτω αριστερή γωνία εάν εκκινήσατε την εφαρμογή), μπορείτε τώρα να του ζητήσετε να απενεργοποιήσει ή να επανεκκινήσει το ακουστικό σας λέγοντας “Απενεργοποίηση του τηλεφώνου μου” ή “Επανεκκίνηση του ακουστικού μου”.

Το Bixby θα επιβεβαιώσει ότι θέλετε να απενεργοποιήσετε ή να επανεκκινήσετε το Galaxy S20 σας. Είτε πατήστε στο αντίστοιχο κουμπί είτε πατήστε ξανά το κουμπί Bixby για να εκφράσετε την απάντησή σας.

Το smartphone σας θα απενεργοποιηθεί ή θα επανεκκινηθεί τώρα. Κρατήστε πατημένο το Πλαϊνό κουμπί μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο της Samsung για να το ενεργοποιήσετε ξανά.