Χρησιμοποιήστε ένα Bot Facebook Messenger για να ορίσετε υπενθυμίσεις

Τα Messenger Bots του Facebook χρησιμοποιούνται μέχρι στιγμής για την παροχή ειδήσεων ή την παροχή υποστήριξης πελατών, αλλά έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν περισσότερα από αυτό. Γνωρίστε τον Τζάρβις. ένα bot Facebook Messenger που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ορίσετε υπενθυμίσεις για τον εαυτό σας. Οι υπενθυμίσεις σας αποστέλλονται μέσω του Messenger και θα τις λάβετε τόσο στον υπολογιστή σας όσο και στο τηλέφωνό σας. Οι υπενθυμίσεις μπορούν να ρυθμιστούν για μια συγκεκριμένη ημέρα ή για ένα σχετικό χρόνο, όπως δέκα λεπτά από τώρα. Ο Jarvis βασίζεται στη ζώνη ώρας σας για να σας στέλνει υπενθυμίσεις. Ετσι δουλευει.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Split Screen στο Facebook Live

Επισκεφτείτε τον Jarvis και κάντε κλικ στο κουμπί «Μιλήστε μαζί του στο Messenger». Θα ανακατευθυνθείτε στην εφαρμογή Ιστού Messenger. Υποθέτοντας ότι είστε συνδεδεμένοι, θα πρέπει πρώτα να στείλετε ένα μήνυμα στον Jarvis. Τα ρομπότ Messenger δεν επιτρέπεται να στέλνουν μηνύματα στους χρήστες κατά κανόνα, εκτός εάν ξεκινήσουν πρώτα μια συνομιλία.

Όταν πείτε για πρώτη φορά «Γεια» στον Jarvis, θα σας ζητήσει να ορίσετε την τρέχουσα πόλη σας τη ζώνη ώρας. Απαντήστε στο μήνυμα με την πόλη και τη χώρα διαμονής σας. Ο Jarvis θα απαντήσει με ένα μήνυμα επιβεβαίωσης και μπορείτε τώρα να ορίσετε μια υπενθύμιση.

  Πώς να σταματήσετε το Facebook να σας παρακολουθεί στον Firefox

Πείτε στον Jarvis να σας υπενθυμίσει να κάνετε κάτι είτε μια μέρα, π.χ. τη Δευτέρα, είτε μια ημερομηνία, π.χ., στις 16 Μαΐου 2016, είτε την ημέρα και μια συγκεκριμένη ώρα. Μπορείτε επίσης να ορίσετε μια υπενθύμιση για ένα σχετικό χρονικό διάστημα, π.χ., υπενθύμιση να καλέσετε τη μαμά μετά από δέκα λεπτά.

Όταν ολοκληρωθεί η υπενθύμισή σας, θα λάβετε ένα μήνυμα από τον Jarvis που θα εμφανιστεί στην επιφάνεια εργασίας σας (αν έχετε ενεργοποιημένες τις ειδοποιήσεις επιφάνειας εργασίας), η καρτέλα στην οποία έχετε ανοίξει το Messenger θα σας ειδοποιήσει επίσης για το νέο μήνυμα και εάν έχετε το Messenger Η εφαρμογή που είναι εγκατεστημένη στο iPhone ή το τηλέφωνό σας Android, θα λάβετε επίσης ένα μήνυμα υπενθύμισης από τον Jarvis σε αυτήν.

  Το Facebook ειδοποιεί την αφίσα εάν αφαιρέσω μια ετικέτα;

Για να αλλάξετε τη ζώνη ώρας σας ή να προβάλετε όλες τις υπενθυμίσεις που έχετε ορίσει αυτήν τη στιγμή, πληκτρολογήστε Βοήθεια και στείλτε τη στον Jarvis. Θα απαντήσει με κουμπιά για την προβολή υπενθυμίσεων και την αλλαγή της ζώνης ώρας. Φαίνεται ότι δεν μπορείτε να διαγράψετε μεμονωμένες υπενθυμίσεις και μπορείτε να τις διαγράψετε μόνο όλες ταυτόχρονα.

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πόσο σπουδαίο και εξαιρετικά χρήσιμο μπορεί να είναι ένα Messenger Bot. Χρωματίστε με εντυπωσίασε.

Επισκεφθείτε τον Jarvis