Χρειάζεστε το Xbox Live για να παίξετε το Warzone;

Το Xbox είναι μια από τις κορυφαίες μάρκες δικτύων παιχνιδιών. Είναι μια πλατφόρμα βιντεοπαιχνιδιών που δημιουργήθηκε από τη Microsoft και είναι διαθέσιμη στο επίσημο κατάστημα της Microsoft. Διαβάστε αυτό το άρθρο για να βελτιώσετε το παιχνίδι σας και να βελτιώσετε τις τεχνικές σας στο Xbox. Εδώ θα μάθετε πώς να αποκτάτε το Xbox Live δωρεάν και να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του πιο αποτελεσματικά. Ας δούμε αν χρειάζεστε το Xbox Gold για Warzone και αν χρειάζεστε το Xbox Live για να παίξετε το Warzone. Η πιο συχνή ερώτηση είναι το τέλος του Xbox Live Gold, το οποίο εξετάζεται επίσης στο άρθρο. Ελπίζουμε λοιπόν να διαβάσατε καλά!

Χρειάζεστε το Xbox Live για να παίξετε το Warzone;

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε αν χρειάζεστε το Xbox Live για να παίξετε περαιτέρω το Warzone σε αυτό το άρθρο.

  Πώς να βρείτε ποιες εφαρμογές επιβραδύνουν το iPhone

Χρειάζεστε το Xbox Live για να παίξετε online;

Όχι, δεν πρέπει να χρειάζεστε το Xbox Live για να παίξετε το Warzone χρησιμοποιώντας την κονσόλα Xbox. Πρέπει να γνωρίζετε ότι η Microsoft δεσμεύεται πάντα να διασφαλίζει ότι τα δωρεάν παιχνίδια όπως το Fortnite, το Warzone Legends κ.λπ., έχουν δωρεάν υπηρεσίες για τους παίκτες. Δεδομένου ότι το Warzone είναι ένα από τα δωρεάν παιχνίδια, δεν θα απαιτεί Xbox live ή gold live.

Είναι το Xbox Live δωρεάν;

Όχι, η συνδρομή Xbox live δεν είναι δωρεάν. Μπορείτε να συνδεθείτε μόνο με το Xbox live δωρεάν, αλλά θα πρέπει να πληρώσετε τη συνδρομή για να αποκτήσετε τη συνδρομή γνωστή ως Xbox Live Gold.

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν το Xbox Live;

Ακολουθούν ορισμένοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αποκτήσετε το Xbox Live δωρεάν:

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον δωρεάν δοκιμαστικό σας κωδικό σε Xbox 360 και Xbox One.

  • Κερδίστε και χρησιμοποιήστε το Microsoft Rewards για να επωφεληθείτε από τη συνδρομή Live.
  • Χρησιμοποιήστε τη δωρεάν δοκιμή σας.
  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Couchpotato για λήψη ταινιών

Μπορείς να χρειαστεί να είσαι online για να παίξεις Warzone;

Όχι, δεν είναι υποχρεωτικό να είστε online για να παίξετε εμπόλεμη ζώνη. Σε περίπτωση που θέλετε να παίξετε μόνοι, μπορείτε να το κάνετε με τη λειτουργία εκτός σύνδεσης. Κανένας από τους φίλους σας δεν θα μπορεί να έρθει μαζί σας ή να σας δει στο διαδίκτυο.

Χρειάζεστε το Xbox Live για να παίξετε το Warzone;

Όχι, δεν χρειάζεστε απαραίτητα το Xbox Live για να παίξετε το Warzone. Η Microsoft έχει κυκλοφορήσει σχεδόν 50 παιχνίδια που μπορούν να παιχτούν δωρεάν με την κονσόλα Xbox και ένα από αυτά είναι το Warzone.

Μπορείτε να χρειαστείτε Xbox Gold για Warzone;

Όχι, όπως αναφέρθηκε παραπάνω η Microsoft ανακοίνωσε πρόσφατα ότι τώρα οι παίκτες δεν θα χρειάζονται το Xbox Live Gold για να παίξουν τα περισσότερα παιχνίδια. Τα δωρεάν παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων των CoD, Warzone και πολλών άλλων, δεν θα χρειάζονται πλέον υπηρεσίες Xbox live ή Gold.

Μπορείτε να παίξετε το Call of Duty Cold War χωρίς Xbox Live;

Ναι, μπορείτε να παίξετε το Call of Duty War χωρίς Xbox live. Σύμφωνα με τη νέα πολιτική της Microsoft για την κονσόλα Xbox, το Xbox και σχεδόν 50 άλλα παιχνίδια για πολλούς παίκτες μπορούν πλέον να έχουν δωρεάν πρόσβαση.

  8 Πρότυπα μήτρας τελικού αντίκτυπου για τη λήψη τεκμηριωμένης απόφασης

Χρειάζεστε Live Gold για να παίξετε online;

Όχι, δεν θα χρειαστείτε το Live Gold για να παίξετε online στην κονσόλα Xbox. Με τη νέα αναβάθμιση της Microsoft, πολλά παιχνίδια για πολλούς παίκτες όπως Fortnite, Warzone, Call of Duty κ.λπ. θα είναι πλέον διαθέσιμα δωρεάν στο Xbox.

Τελειώνει το Xbox Live Gold;

Δεν υπάρχει τέτοια ενημέρωση αυτή τη στιγμή σχετικά με το τέλος του Xbox Live Gold. Αν και πρόσφατα η Microsoft επιβεβαίωσε ότι δεν είχε τέτοια σχέδια να διακόψει το Xbox Live Gold. Παιχνίδια Live Gold όπως το Off the Rails, το Beasts of Maravilla Island και πολλά άλλα εξακολουθούν να παίζονται από παίκτες σε όλο τον κόσμο.

Είναι το Xbox 360 ακόμα online;

Ναι, το Xbox 360 διαθέτει μόνο διαδικτυακές υπηρεσίες για παιχνίδια για πολλούς παίκτες. Ωστόσο, ορισμένα από αυτά μπορούν να ληφθούν και να παιχτούν εκτός σύνδεσης μόνο εάν δεν θέλετε να συμμετάσχει κανένας άλλος. Το περιεχόμενο με δυνατότητα λήψης είναι πολύ περιορισμένο, επομένως προτείνεται να παίξετε στο Xbox 360 online.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ήταν ένας κατατοπιστικός οδηγός για να λύσετε τις αμφιβολίες σας σχετικά με το αν χρειάζεστε το Xbox Live για να παίξετε το Warzone και πώς μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν το Xbox Live. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.