Πώς να βρείτε ποιες εφαρμογές επιβραδύνουν το iPhone

Εάν οι προγραμματιστές δεν ενημερώνουν τις εφαρμογές ώστε να είναι συμβατές με την πιο πρόσφατη έκδοση iOS, οι εφαρμογές μπορεί να επιβραδύνουν το iPhone σας. Εάν εκκινήσετε μια τέτοια εφαρμογή στο τηλέφωνό σας, το iOS σας προειδοποιεί ότι μπορεί να επιβραδύνει τη λειτουργία της συσκευής σας. Αυτό είναι ένα ατυχές πρόβλημα που προκύπτει όταν οι προγραμματιστές δεν ενημερώνουν τακτικά τις εφαρμογές τους. Καθώς το iOS εξελίσσεται, μικρές και μεγάλες αλλαγές στο λειτουργικό σύστημα επηρεάζουν τον τρόπο λειτουργίας των εφαρμογών. Η Apple ενημερώνει τακτικά τους προγραμματιστές με αυτές τις αλλαγές και τους κάνει διαθέσιμη την έκδοση beta του επόμενου iOS, ώστε να μπορούν να ενημερώνουν τις εφαρμογές τους. Ωστόσο, δεν θα συμμορφωθούν όλοι οι προγραμματιστές με αυτό και αυτό σας αφήνει εφαρμογές που μπορούν να επιβραδύνουν τη λειτουργία της συσκευής σας. Το iOS 10.3, επί του παρόντος σε δημόσια έκδοση beta, σας επιτρέπει τώρα να δείτε μια πλήρη λίστα των εφαρμογών που επιβραδύνουν το iPhone.

  Πώς να προωθήσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως συνημμένο στο Microsoft Outlook

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στο Σχετικά> Εφαρμογές. Σε iOS 10.2 και παλαιότερες εκδόσεις, μπορείτε να δείτε μόνο τον χώρο που καταλαμβάνουν οι εφαρμογές. Σε iOS 10.3 και νεότερη έκδοση, μπορείτε να πατήσετε το «Εφαρμογές» για να μεταβείτε στην οθόνη Συμβατότητα εφαρμογών.

Εδώ μπορείτε να δείτε μια πλήρη λίστα εφαρμογών που θα επιβραδύνουν το iPhone σας.

Μπορείτε να πατήσετε μια εφαρμογή και θα σας μεταφέρει στη σελίδα της στο App Store. Μπορείτε να αφήσετε ένα σχόλιο στην εφαρμογή για να πείτε στον προγραμματιστή να την ενημερώσει, αλλά μέχρι εκεί. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι προγραμματιστές συχνά έχουν ελάχιστο έως καθόλου τρόπο να παρακολουθούν αυτά τα σχόλια. Εάν είναι μια εφαρμογή που σας αρέσει πολύ, βρείτε τις πληροφορίες υποστήριξης για την εφαρμογή και στείλτε στον προγραμματιστή ένα ευγενικό email.

  Πώς να προσθέσετε μια νέα επαφή στο iPhone

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι εφαρμογές που επιβραδύνουν το iPhone σας έχουν αποσυρθεί από το App Store. Για παράδειγμα, η εφαρμογή Stickered από το Facebook. Αυτό το είδος εφαρμογής δεν θα ενημερωθεί ποτέ. Είτε πρέπει να το αντιμετωπίσετε επιβραδύνοντας το τηλέφωνό σας είτε να βρείτε μια εναλλακτική. Σε άλλες περιπτώσεις, όπως με το Infinity Blade I, η εφαρμογή είναι ακόμα διαθέσιμη και περιμένει από τον προγραμματιστή να την ενημερώσει.

Η λίστα των εφαρμογών που επιβραδύνουν το iPhone δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμη στους χρήστες iOS στη σταθερή έκδοση.

  Post Covid' Special Free Online