Πώς να χρησιμοποιήσετε το Couchpotato για λήψη ταινιών

Couchpotato είναι ένα λογισμικό που επιτρέπει σε κάποιον να «κατεβάζει ταινίες αυτόματα, εύκολα και στην καλύτερη ποιότητα μόλις είναι διαθέσιμες». Αν σας αρέσει να κατεβάζετε και να παρακολουθείτε ταινίες, τότε ξέρετε πόσο κουραστική μπορεί να είναι η διαδικασία εύρεσης και λήψης τους. Το Couchpotato προσπαθεί να το αντιμετωπίσει και να μειώσει την προσπάθεια που απαιτείται κάνοντας μεγάλο μέρος της διαδικασίας αυτόματη.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πρώτα τι είναι το Couchpotato και θα μιλήσουμε για το τι χρειάζεται για να το χρησιμοποιήσετε με επιτυχία. Μόλις μάθετε τι είναι το Couchpotato, θα σας καθοδηγήσουμε στην εγκατάσταση και την αρχική του διαμόρφωση. Απαιτείται πολλή δουλειά για να λειτουργήσει σωστά. Οι εύκολες οδηγίες μας θα πρέπει να το κάνουν εύκολη υπόθεση. Και αφού το εγκαταστήσουμε και το ρυθμίσουμε, θα σας δείξουμε πώς να χρησιμοποιήσετε το Couchpotato για να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Αποποίηση ευθύνης: Το wdzwdz.com δεν εγκρίνει ούτε συνιστά τη χρήση οποιουδήποτε μέσου για πρόσβαση σε περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα στο οποίο δεν έχετε κανένα δικαίωμα. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για το τι αποφασίζετε να κάνετε με το περιεχόμενο αυτού του άρθρου. Η πειρατεία δεν είναι κάτι που υποστηρίζουμε ή εγκρίνουμε και συμβουλεύουμε ανεπιφύλακτα τους χρήστες να έχουν πρόσβαση μόνο στο περιεχόμενο που δικαιούνται νόμιμα. Πρέπει πάντα να λαμβάνετε μέτρα για να διασφαλίζετε ότι δεν παραβιάζετε κανένα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων ή άλλη νομοθεσία.

Η σύστασή μας για την καλύτερη εμπειρία Usenet – Newshosting

Για να ξεκινήσετε με το Usenet, το πρώτο πράγμα που θα χρειαστείτε είναι ένας αξιόπιστος πάροχος υπηρεσιών Usenet. Με τόσους πολλούς προμηθευτές για να διαλέξετε, αυτό μπορεί να είναι ένα τρομακτικό έργο. Εξετάσαμε πολλά από αυτά για εσάς, προκειμένου να βρείτε το καλύτερο. Αυτό που προτείνουμε ονομάζεται Newshosting.

Το Newshosting προσφέρει κρυπτογράφηση SSL 256-bit για την προστασία του απορρήτου σας, ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα ανάγνωσης ειδήσεων με πλήρεις δυνατότητες, ώστε να μην χρειάζεστε επιπλέον λογισμικό, μια από τις μεγαλύτερες διατηρήσεις αρχείων οποιουδήποτε παρόχου Usenet, ώστε να μπορείτε να βρείτε περισσότερο περιεχόμενο και πολλά άλλα εξαιρετικά χαρακτηριστικά.

Επωφεληθείτε από την ειδική προσφορά τιμολόγησης wdzwdz και λάβετε υπόψη το ετήσιο πρόγραμμα, ώστε να μπορείτε να λάβετε τόσο καλή μηνιαία χρέωση όσο και την υπηρεσία VPN που περιλαμβάνει. Απολαύστε απεριόριστο Usenet και VPN από μόλις 8,33 $/μήνα με την έκπτωση μας.

Τι είναι το Couchpotato

Με λίγα λόγια, το Couchpotato είναι ένα PVR (Personal Video Recorder) για Usenet και torrents. Αφού του πείτε τι σας ενδιαφέρει, θα πραγματοποιεί καθημερινή αναζήτηση μέσω πολλών δεικτών NZB και τοποθεσιών torrent, αναζητώντας ένα ταίριασμα. Και όταν βρει αυτό που ψάχνατε, θα το κατεβάσει αυτόματα χρησιμοποιώντας το αγαπημένο σας λογισμικό. Το λογισμικό είναι διαθέσιμο τόσο για MacOS όσο και για Windows. Διατίθεται επίσης ως πηγαίος κώδικας που μπορείτε να μεταγλωττίσετε σε συστήματα Linux.

Usenet ή Torrents; Ποιο να Διαλέξετε

Το Couchpotato μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα ή και τα δύο Usenet ή torrents για να κατεβάσει τα αρχεία που βρίσκει. Αυτό εγείρει το εξής ερώτημα: Ποιο πρέπει να χρησιμοποιηθεί; Λοιπόν, η συζήτηση μεταξύ Usenet και torrents είναι μια συνεχής και ατελείωτη συζήτηση. Οι υποστηρικτές του καθενός θα υπερασπιστούν το σύστημα «τους» με δόντια και νύχια. Τελικά, είναι στην πραγματικότητα αρκετά παρόμοια, αν και το Usenet είναι συνήθως ταχύτερο όσον αφορά την ταχύτητα λήψης. Για αυτόν τον λόγο, είναι η επιλογή που προτιμάμε.

Αλλά με το Couchpotato να υποστηρίζει και τα δύο, στην πραγματικότητα δεν υπάρχει λόγος να μην τα χρησιμοποιήσετε και τα δύο. Αυτό το άρθρο θα υποθέσει ότι αυτό θέλετε να κάνετε και θα καλύψουμε και τις δύο επιλογές όταν φτάσουμε στη διαμόρφωση και τη χρήση του λογισμικού.

  Τι είναι το Back Button Focus;

Τι χρειάζεται για τη χρήση του Couchpotato

Όπως είπαμε, το Couchpotato χρησιμοποιεί Usenet και torrents για τη λήψη ταινιών στον υπολογιστή σας. Αλλά δεν το κάνει άμεσα. Θα χρειαστείτε μια συνδρομή στο Usenet και ένα πρόγραμμα ανάγνωσης ειδήσεων ή/και ένα πρόγραμμα-πελάτη torrent. Το Couchpotato λειτουργεί καλά με πολλά (και πιθανότατα όλα) από αυτά, αλλά επιλέξαμε να χρησιμοποιήσουμε το Newshosting ως πάροχο Usenet, το SABnzbd ως πρόγραμμα ανάγνωσης ειδήσεων και το μTorrent ως λογισμικό torrent. Η εμπειρία σας με το Couchpotato θα είναι η ίδια ανεξάρτητα από το λογισμικό που χρησιμοποιείτε, αλλά τα βήματα διαμόρφωσης θα είναι φυσικά διαφορετικά.

Και τα δυο SABnzbd και το μTorrent μπορούν να ληφθούν από τις αντίστοιχες ιστοσελίδες τους. Και τα δύο είναι διαθέσιμα δωρεάν και η εγκατάστασή τους είναι τόσο εύκολη όσο οποιοδήποτε άλλο δημοφιλές λογισμικό. Εάν δεν τα έχετε ήδη, κάντε λήψη και εγκατάσταση. Θα τα χρειαστείτε εάν θέλετε να ακολουθήσετε τις οδηγίες μας για το Couchpotato.

Κατά την εκκίνηση του SABnzbd, θα πρέπει να επιλέξετε τη γλώσσα σας και να εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια του διακομιστή Usenet.

Αφού κάνετε κλικ στο Επόμενο, θα έχετε την επιλογή να αλλάξετε την προεπιλεγμένη τοποθεσία για τις λήψεις. Εάν θέλετε να τα διατηρήσετε, απλώς κάντε κλικ στο Μετάβαση στο SABnzbd. Αυτό είναι! Το SABnzbd είναι έτοιμο για χρήση.

Όσο για το μTorrent, απλά τρέχετε το πρόγραμμα εγκατάστασης και θα πρέπει να λειτουργεί. Δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερο για ρύθμιση εκεί.

Εγκατάσταση και διαμόρφωση Couchpotato

Εγκατάσταση

Τώρα που έχετε καλύψει όλες τις προϋποθέσεις, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την εγκατάσταση και τη διαμόρφωση του Couchpotato. Έτσι, από την αρχική σελίδα του Couchpotato, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί OSX ή Windows, ανάλογα με το λειτουργικό σας σύστημα. Αποθηκεύστε το αρχείο στον υπολογιστή σας και μόλις ολοκληρωθεί η λήψη, κάντε διπλό κλικ σε αυτό για να ξεκινήσει το πρόγραμμα εγκατάστασης.

Μόλις ξεκινήσει το πρόγραμμα εγκατάστασης, απλώς κάντε κλικ στο επόμενο μερικές φορές, στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή Εγκατάσταση και αφήστε το πρόγραμμα εγκατάστασης να κάνει τα μαγικά του. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, η εγκατάσταση θα ολοκληρωθεί. Κάντε κλικ στο Finish για να κλείσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης και να ξεκινήσετε την εφαρμογή. Είναι πραγματικά τόσο εύκολο! Ωστόσο, η εγκατάσταση του Couchpotato είναι μόνο η αρχή. το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας είναι η διαμόρφωση του. Και εδώ είναι που πάμε στη συνέχεια.

Αρχική Διαμόρφωση

Κατά την εκκίνηση του Couchpotato, αντί να ανοίξει σε ένα ανεξάρτητο παράθυρο, θα ανοίξει σε ένα παράθυρο του προγράμματος περιήγησης. Χρησιμοποιώ το Chrome, οπότε ανοίγει σε ένα παράθυρο χρωμίου για μένα.

Η παρουσίαση είναι λίγο μινιμαλιστική, αλλά μην το αφήσετε αυτό να σας σταματήσει. Σύντομα θα δείτε πόσο ισχυρό μπορεί να είναι αυτό το λογισμικό. Κάντε κύλιση προς τα κάτω μόνο λίγο στην ενότητα Βασικά.

Έχετε την επιλογή να ορίσετε όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης για πρόσβαση στο Couchpotato. Εάν σκοπεύετε να έχετε πρόσβαση σε αυτό από απομακρυσμένη τοποθεσία, σας συμβουλεύουμε να το κάνετε. Όχι, εξαρτάται από εσάς.

Τώρα, κάντε κύλιση ξανά προς τα κάτω μέχρι να φτάσετε στην ενότητα Λήψη εφαρμογών.

Εδώ θα πείτε στην Couchpotato ποιες εφαρμογές θα χρησιμοποιήσετε για να κατεβάσετε πραγματικά τα αρχεία. Όπως αναφέραμε νωρίτερα, θα χρησιμοποιήσουμε το SABnzbd για το Usenet και το μTorrent για τα torrents. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να γυρίσουμε τον διακόπτη δίπλα στα μTorrent και SABnzbd.

Ας παρασυρθούμε για λίγο

Πριν προχωρήσουμε περαιτέρω, πρέπει να προσαρμόσουμε ορισμένες ρυθμίσεις μTorrent και SABnbzd. Αρχικά, ξεκινήστε το μTorrent και ανοίξτε τις Προτιμήσεις χρησιμοποιώντας το κουμπί με το γρανάζι κοντά στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου. Από το παράθυρο Προτιμήσεις, κάντε κλικ στο + δίπλα στο Για προχωρημένους στα αριστερά για να αναπτύξετε τις επιλογές και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο περιβάλλον χρήστη Web. Επιλέξτε το πλαίσιο για να ενεργοποιήσετε τη διεπαφή χρήστη Web και επιλέξτε όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Και ενώ βρίσκεστε εκεί, επιλέξτε το πλαίσιο Εναλλακτική θύρα ακρόασης (με τη θύρα στο σωστό αριθμό 8080). Κάντε κλικ στο κουμπί OK στο κάτω μέρος για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας.

  Πώς να ξεκινήσετε τον δικό σας διακομιστή παιχνιδιών

Όσο βρισκόμαστε ακόμα εκτός του Couchpotato, πρέπει επίσης να προετοιμάσουμε το SABnzbd. Ξεκινήστε την εφαρμογή και μεταβείτε στο παράθυρο του προγράμματος περιήγησής της. Κάντε κλικ στο κουμπί Config (αυτό με το γρανάζι) στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Κάντε κλικ στην καρτέλα Γενικά, σημειώστε τον αριθμό θύρας SABnbzd κοντά στην κορυφή και μετακινηθείτε λίγο προς τα κάτω μέχρι να δείτε την ενότητα Ασφάλεια.

Επιλέξτε το κείμενο στο πλαίσιο API Key και αντιγράψτε το στο πρόχειρο (ctrl-C).

Επιστροφή στο παράθυρο Couchpotato, η ενεργοποίηση των SABnbzd και μTorrent αποκάλυψε ορισμένα πεδία που πρέπει να συμπληρώσουμε.

Κάτω από την ενότητα Sabnzbd, δίπλα στο Κλειδί API, επικολλήστε το κλειδί που μόλις αντιγράψατε από το παράθυρο SABnbzd. Βεβαιωθείτε ότι ο αριθμός θύρας είναι σωστός και στην κατηγορία Κατηγορία, εισαγάγετε ένα όνομα κατηγορίας στην οποία θέλετε να τοποθετεί το Couchpotato αρχεία nzb. Για απλότητα, ας εισαγάγουμε απλώς το Couchpotato σε αυτό το πεδίο.

Στη συνέχεια, στην ενότητα μTorrent, βεβαιωθείτε ότι ο αριθμός της θύρας του localhost ταιριάζει με αυτόν από την οθόνη Προτιμήσεις μTorrent και, στη συνέχεια, εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που μόλις προσθέσατε στο μTorrent. Τέλος, εισαγάγετε μια ετικέτα που θα προσδιορίζει τις λήψεις Couchpotato. Και πάλι, ας βάλουμε Couchpotato.

Συνεχίστε την κύλιση και, καθώς κατεβαίνετε στη σελίδα, βεβαιωθείτε ότι οι διακόπτες δίπλα στο Binsearch και στο NZBClub είναι ενεργοποιημένοι.

Τώρα κάντε κύλιση μέχρι κάτω και κάντε κλικ στο «Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω το φοβερό!»

Να θυμάστε ότι για να λειτουργήσει το Couchpotato, πρέπει να αφήσετε το SABnzbd και το μTorrent να τρέχουν.

Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Couchpotato, προτείνουμε να εγκαταστήσετε την επέκταση του προγράμματος περιήγησης Couchpotato. Θα διευκολύνει την προσθήκη αρχείων στη λίστα επιθυμιών σας. Υπάρχει ένα για Firefox, ένα για Chrome και ένα για Safari. Το πώς να το κάνετε αυτό διαφέρει από πρόγραμμα περιήγησης σε πρόγραμμα περιήγησης, αλλά μια απλή αναζήτηση στο κατάστημα επεκτάσεων για το Couchpotato θα πρέπει να το εντοπίσει γρήγορα. Στη συνέχεια, είναι απλώς θέμα λήψης και ενεργοποίησής του.

Για να συνδέσετε την επέκταση στο Couchpotato, επιστρέψτε στη σελίδα Couchpotato και κάντε κλικ στο εικονίδιο επέκτασης Couchpotato. Θα ανοίξει μια μικρή λίστα οδηγιών, ακολουθώντας απλώς τις οδηγίες.

ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ: ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ το Newshosting – έχουμε μια ειδική προσφορά που είναι αποκλειστική για τους αναγνώστες Addictive Tips – 8,33 $/μήνα με την έκπτωση μας.

Χρήση Couchpotato

Προσθήκη ταινιών

Τώρα που έχουμε εγκαταστήσει το Couchpotato, ας δούμε πώς λειτουργεί πραγματικά. Η βασική αρχή είναι μάλλον απλή: Του λέτε ποιες ταινίες ψάχνετε και θα αναζητά περιοδικά τις ομάδες του Usenet και τους ιστότοπους torrent για τον τίτλο της ταινίας που ορίσατε. Όταν βρει ένα ταίριασμα, θα το κατεβάσει αυτόματα. Ας δούμε πώς προσθέτετε μια ταινία στη λίστα αναζήτησής σας.

Μεταβείτε στο παράθυρο Couchpotato και βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στην αρχική του σελίδα. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο Αρχική σελίδα στο αριστερό παράθυρο, εάν δεν είστε. Για να αναζητήσετε μια ταινία, κάντε κλικ στο πλαίσιο που λέει Αναζήτηση και προσθήκη πολυμέσων κοντά στο επάνω μέρος της οθόνης. Απλώς πληκτρολογήστε το όνομα της ταινίας που θέλετε να προσθέσετε στο πλαίσιο.

Καθώς πληκτρολογείτε, θα αναπτυχθεί μια λίστα προτάσεων. Βρείτε ένα που ταιριάζει με αυτό που ψάχνετε (κοιτάξτε και το έτος στα δεξιά της λίστας) και κάντε κλικ σε αυτό. Το έτος παράθεσης και ταινίας θα αντικατασταθούν από δύο αναπτυσσόμενες λίστες. Το ένα έχει τον ακριβή τίτλο της ταινίας και το άλλο την ποιότητα.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τις κορυφαίες γραμμές για πιο δυνατές φωτογραφίες

Βεβαιωθείτε ότι ο τίτλος είναι ο σωστός και, προαιρετικά, κάντε κλικ στο Best για να επιλέξετε διαφορετική ποιότητα. Υπάρχουν πολλά επίπεδα ποιότητας που μπορείτε να καθορίσετε από HD έως κάμερα. Για να αποκτήσετε την καλύτερη διαθέσιμη ποιότητα, απλώς αφήστε το “best” για να κατεβάσετε την έκδοση με την υψηλότερη ανάλυση της ταινίας. Τέλος, κάντε κλικ στο Προσθήκη. Η ταινία θα προστεθεί στη λίστα Ζητείται.

Εάν η ταινία είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, θα εμφανιστεί στη βιβλιοθήκη σας. Κάντε κλικ στις Ταινίες στο αριστερό παράθυρο και στη Διαχείριση στο επάνω μέρος του παραθύρου για να δείτε ποιες ταινίες υπάρχουν στη βιβλιοθήκη σας.

Αναζήτηση ταινιών που αναζητούνται

Εάν η ταινία δεν είναι διαθέσιμη για λήψη, θα εμφανιστεί στη λίστα επιθυμιών σας. Μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο της λίστας που επιθυμείτε κάνοντας κλικ στην επιλογή Ταινίες στο αριστερό τμήμα του παραθύρου και στη συνέχεια Επιζητούνται στην κορυφή. Το Couchpotato θα αναζητά περιοδικά τις τοποθεσίες torrent και τα ευρετήρια Usenet NZB για το αρχείο σας. Όταν το εντοπίσει, θα καλέσει το μTorrent ή το SABnzbd για να ξεκινήσει η λήψη του αρχείου. Η λήψη των αρχείων γίνεται σε οποιαδήποτε τοποθεσία έχει ρυθμιστεί είτε σε μTorrent είτε σε SABnzbd.

Σημειώστε ότι δεν χρειάζεται να αφήσετε ανοιχτό το παράθυρο του προγράμματος περιήγησης Couchpotato για να λειτουργήσει. Θα συνεχίσει να λειτουργεί στο παρασκήνιο ακόμα και αφού κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Μια άλλη δροσερή επιλογή είναι η μετονομασία, η οποία θα πάρει τα ληφθέντα αρχεία και θα τα μετονομάσει. Μπορείτε να το διαμορφώσετε μέσω των ρυθμίσεων Couchpotato κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι κοντά στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης και επιλέγοντας Ρυθμίσεις. Στη συνέχεια, καθορίζετε τις παραμέτρους μετονομασίας κάνοντας κλικ στο Renamer στα αριστερά, ενεργοποιώντας το στη δεξιά άκρη και συμπληρώνοντας τις κατάλληλες πληροφορίες.

Ενώ βρίσκεστε στις ρυθμίσεις, ίσως ρίξετε μια ματιά γύρω σας για άλλες ενδιαφέρουσες προσαρμογές. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να ρυθμίσετε με ακρίβεια το πρόγραμμα αναζήτησης, προσδιορίζοντας ποια επίπεδα ποιότητας θα αναζητήσει η εφαρμογή και εάν θα πρέπει να περιμένει να γίνουν διαθέσιμα αρχεία υψηλότερης ποιότητας.

Συνολικά, υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορείτε να διαμορφώσετε για να βελτιώσετε την εμπειρία σας στο Couchpotato. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πάρα πολλά για να μιλήσουμε για όλα αυτά εδώ! Δοκιμάστε να παίξετε μαζί τους και πειραματιστείτε για να λειτουργήσει η εφαρμογή όπως θέλετε.

Χρήση της επέκτασης προγράμματος περιήγησης

Θυμάστε πώς σας προτείναμε να εγκαταστήσετε την επέκταση του προγράμματος περιήγησης Couchpotato; Ας δούμε πώς λειτουργεί. Είναι κατασκευασμένο για να λειτουργεί με τον ιστότοπο της βάσης δεδομένων ταινιών Διαδικτύου (IMDB). Μπορεί να λειτουργεί με άλλους ιστότοπους, αλλά η τεκμηρίωση δεν προσδιορίζει ποιον.

Έτσι, από οποιαδήποτε σελίδα ταινίας IMDB, απλώς κάνετε κλικ στο κουμπί πρόσθετου στο επάνω μέρος της οθόνης του προγράμματος περιήγησής σας. Αυτό εμφανίζει το πλαίσιο της επέκτασης από τη δεξιά πλευρά.

Όπως και με τα αποτελέσματα αναζήτησης Couchpotato, μπορείτε να επιλέξετε τον ακριβή τίτλο (εάν υπάρχουν πολλοί τίτλοι) και να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο επίπεδο ποιότητας. Για να προσθέσετε το αρχείο στη λίστα επιθυμητών σας, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη και voilà! Το αρχείο προστίθεται στη λίστα επιθυμιών σας και θα ληφθεί αυτόματα μόλις το βρει το Couchpotato. Προαιρετικά, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί Ακύρωση στο κάτω μέρος για να βγείτε από την επέκταση χωρίς να προσθέσετε την ταινία στη λίστα επιθυμητών σας.

συμπέρασμα

Αν και η εγκατάστασή του μπορεί να είναι λίγο περίπλοκη, το Couchpotato είναι ένα εξαιρετικό λογισμικό. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για καλά οργανωμένα άτομα που προγραμματίζουν εκ των προτέρων και θέλουν να διασφαλίσουν ότι δεν θα χάσουν καμία από τις αγαπημένες τους ταινίες. Όχι μόνο αυτό, θα εξασφαλίσει επίσης ότι θα λάβετε τα αρχεία σας όσο το δυνατόν νωρίτερα και στην ποιότητα που τα θέλετε. Σίγουρα ξεπερνά τις χειροκίνητες αναζητήσεις κάθε τόσο μέχρι να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Είστε χρήστης του Couchpotato; Τι σας αρέσει και τι δεν σας αρέσει σε αυτό; Αντιμετώπισες κάποιο πρόβλημα κατά την εγκατάσταση, τη διαμόρφωση ή τη χρήση του; Θα θέλαμε να ακούσουμε νέα σας, γι’ αυτό μοιραστείτε τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!