Δημιουργήστε άλμπουμ από την εφαρμογή κάμερας και αποθηκεύστε φωτογραφίες σε αυτήν [Jailbreak]

Το iOS 7 και η εφαρμογή Φωτογραφίες που συνοδεύει κάνουν αρκετά καλή δουλειά στην οργάνωση των φωτογραφιών, αλλά δεν μπορούν πραγματικά να οργανώσουν με τον τρόπο που μπορεί ένα ανθρώπινο μυαλό. Είναι μια έξυπνη οργάνωση που βασίζεται στην τοποθεσία και την ώρα όταν μια φωτογραφία, αλλά δεν πρόκειται να δημιουργήσει ένα άλμπουμ φωτογραφιών που ονομάζεται “Graduation Party” και να γνωρίζει ποιες φωτογραφίες να βάλει σε αυτό. Το AlbumSnapper είναι ένα tweak της Cydia που διατίθεται στο ρεπο του BigBoss για 0,99 $ και σας επιτρέπει να δημιουργείτε άλμπουμ απευθείας από την εφαρμογή Κάμερα. Κάθε φορά που εκκινείτε την εφαρμογή, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο άλμπουμ και το tweak θα αποθηκεύσει όλες τις φωτογραφίες που τραβάτε σε αυτό το άλμπουμ. Μπορεί επίσης να θυμάται το άλμπουμ που δημιουργήσατε και να αποθηκεύσει φωτογραφίες σε αυτό την επόμενη φορά που θα τις τραβήξετε.

  Πώς να ρυθμίσετε το οργανόγραμμα του Microsoft Teams

Η περιγραφή του AlbumSnapper λέει ότι η λειτουργία του άλμπουμ λειτουργεί όταν αποκτάτε πρόσβαση στην εφαρμογή Κάμερα από την αρχική οθόνη και από την οθόνη κλειδώματος. Όταν το δοκιμάσαμε, η επιλογή άλμπουμ δεν εμφανίστηκε όταν έγινε πρόσβαση στην κάμερα από την οθόνη κλειδώματος, αλλά λειτούργησε τέλεια μέσα από την εφαρμογή Κάμερα. Μόλις εγκατασταθεί, ενεργοποιήστε το από την εφαρμογή Ρυθμίσεις.

Εκτός από την αυτονόητη επιλογή «Ενεργοποιημένη», θα δείτε μια επιλογή Διατήρηση όλων. Όταν είναι ενεργοποιημένη, η εφαρμογή κάμερας θα θυμάται ποιο άλμπουμ επιλέξατε την τελευταία φορά και θα συνεχίσει να αποθηκεύει φωτογραφίες σε αυτό. Η επιλογή “Προσθήκη άλμπουμ” σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα νέο άλμπουμ για να αποθηκεύσετε φωτογραφίες. Η επιλογή “Επιλογή νέου άλμπουμ”, όταν είναι ενεργοποιημένη, θα ξεχάσει σε ποιο άλμπουμ αποθηκεύσατε προηγουμένως φωτογραφίες και θα αρχίσει να τις αποθηκεύει σε αυτό που μόλις δημιουργήσατε.

  (ΛΥΘΗΚΕ) Η εξαγωγή βίντεο έχει κολλήσει στην εφαρμογή Microsoft Photos

Εκκινήστε την εφαρμογή Κάμερα και θα δείτε ένα νέο κουμπί “Άλμπουμ” δίπλα στον εναλλάκτη κάμερας. Πατήστε το και επιλέξτε εάν θέλετε να αποθηκεύσετε φωτογραφίες στο ρολό της κάμερας ή εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα νέο άλμπουμ και να αποθηκεύσετε φωτογραφίες σε αυτό.

Πατήστε Δημιουργία νέου άλμπουμ και εισαγάγετε ένα όνομα για αυτό όταν σας ζητηθεί και ξεκινήστε τη λήψη φωτογραφιών. Θα αποθηκευτούν στο άλμπουμ που μόλις δημιουργήσατε.

Το tweak είναι υπέροχο, αλλά θα προτιμούσα πολύ να επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν ένα από τα υπάρχοντα άλμπουμ για αποθήκευση φωτογραφιών. Είτε θα θυμάται το τελευταίο άλμπουμ στο οποίο αποθηκεύσατε φωτογραφίες είτε θα σας δώσει την επιλογή να αποθηκεύσετε φωτογραφίες στο ρολό της κάμερας. Αυτό σημαίνει ότι αν δημιούργησα ένα άλμπουμ στο οποίο αργότερα θέλω να αποθηκεύσω περισσότερες φωτογραφίες, δεν έχω τρόπο να το επιλέξω εάν αποφάσιζα να δημιουργήσω ένα νέο από τότε έως τώρα. Συνολικά, το tweak έχει πραγματικά εξαιρετική ιδέα που μπορεί να βελτιωθεί.

  Εφαρμογές τρίτων για αύξηση της παραγωγικότητας σε Mac OS X