Υπολογίστε πόσα πρέπει να πληρώσετε και συμπληρώστε όταν μοιράζετε τον λογαριασμό


Είτε τρώτε μόνοι σας είτε με μια παρέα φίλων, το φιλοδώρημα είναι κοινή εθιμοτυπία (υπό την προϋπόθεση ότι έχετε καλή εξυπηρέτηση φυσικά) και όλοι γνωρίζουμε ότι το 20% είναι η τυπική τιμή. Το Perfect Tip είναι μια έξυπνη και απλή μικρή εφαρμογή Android που όχι μόνο σας βοηθά να υπολογίσετε το σωστό ποσό για φιλοδώρημα με βάση το ποσοστό που πρέπει να δίνετε, (το ποσοστό είναι προσαρμόσιμο), αλλά και διαιρεί το τελικό ποσό μεταξύ της ομάδας των γευμάτων. Χρησιμοποιεί επίσης λεπτές οπτικές ενδείξεις για να σας ενημερώσει εάν το ποσό που δίνουμε είναι δίκαιο ή αν δυσκολεύετε το προσωπικό που εξυπηρετεί. Είστε έτοιμοι να φάτε έξω;

  Κάντε το iPhone σας πιο εύκολο στη χρήση με αυτές τις κρυφές δυνατότητες προσβασιμότητας

Η εφαρμογή έχει μία οθόνη και είναι πραγματικά μια αριθμομηχανή μίας χρήσης, αλλά χρήσιμη εάν τρώτε συχνά έξω. Δεν υπάρχουν ρυθμίσεις για να μιλήσουμε. Όταν εκκινείτε για πρώτη φορά την εφαρμογή, το ποσοστό που θα έπρεπε να δίνετε έχει ήδη οριστεί στο 20% και το φόντο είναι ένα ωραίο, ευχάριστο μπλε για να σας ενημερώσει ότι αν δίνετε τόσα πολλά, δεν είστε η ανθρώπινη εκδοχή του Σκρουτζ Μακ Ντακ. Φυσικά, είναι επεξεργάσιμο. Απλώς αγγίξτε το και εισαγάγετε οποιονδήποτε άλλο αριθμό, αν και το χρώμα του φόντου θα αλλάξει για να αντικατοπτρίζει τη γενναιοδωρία σας.

Εάν γευματίζετε σε ομάδα, πατήστε το πεδίο εισαγωγής κάτω από το ποσοστό φιλοδωρήματος και εισαγάγετε τον αριθμό των ατόμων με τα οποία γευματίζετε (συμπεριλάβετε τον εαυτό σας στην τελική καταμέτρηση). Τέλος, εισαγάγετε το ποσό στον λογαριασμό σας μέχρι το σεντ που πρέπει να πληρώσετε. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται παρακάτω και είναι ευανάγνωστα. Το ποσό φιλοδωρήματος δείχνει το συνολικό ποσό που θα δώσετε στο συνολικό λογαριασμό. Δεν είναι μεμονωμένος αριθμός για το πόσο ένα άτομο συνεισφέρει στο φιλοδώρημα. Το Every Person Pays, όπως δείχνει ξεκάθαρα το όνομα, σας λέει πόσα πρέπει να πληρώσει κάθε άτομο στο τραπέζι για να πληρώσει για το φαγητό και το φιλοδώρημα.

  Πώς να ανοίξετε την Εξερεύνηση αρχείων χρησιμοποιώντας τη γραμμή εντολών στα Windows 10

Μου αρέσουν πολύ οι λεπτές χρωματικές ενδείξεις που σας ενημερώνουν εάν κερδίζετε καλά ή όχι. Ρυθμίστε αυτό το ποσοστό στο 0% για διασκέδαση και απολαύστε την ωραία κόκκινη απόχρωση που παίρνει. Όσον αφορά τις απλές και καθαρές εφαρμογές, το Perfect Tip είναι νικητής. Δεν υπάρχουν διαφημίσεις και αυτό είναι σίγουρα ένα θετικό σημείο. Τι θα το έκανε καλύτερο; Ίσως μερικές επιλογές που προσαρμόζουν το ποσοστό φιλοδωρήματος για εξαιρετική εξυπηρέτηση ή κακή εξυπηρέτηση, επειδή είναι πιο εύκολο να αφήσετε την εφαρμογή να αποφασίσει αντί να καθίσετε και να συζητήσετε με μια ομάδα φίλων πόσο φιλοδώρημα πρέπει να δίνετε στον σερβιτόρο που αφιέρωσε χρόνο για να επισημάνει όλα τα φαγητά θα μπορούσατε να φάτε με την αλλεργία σας στη γλουτένη.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία πτήσης στα Windows 10 (Πλήρης οδηγός)

Εγκαταστήστε το Perfect Tip από το Google Play Store