Αποκτήστε πρόσβαση στο Dialpad και στην Αναζήτηση Google σε αιωρούμενο παράθυρο [Android]

Όλοι γνωρίζουμε ότι το Android μπορεί εύκολα να χειριστεί δύο διαφορετικές εργασίες ταυτόχρονα. Ωστόσο, το λειτουργικό σύστημα ανοιχτού κώδικα της Google δεν προσφέρει αληθινή multitasking a la Windows ή Mac OS X. Παρόλο που κατασκευαστές όπως η Samsung έχουν ήδη προσπαθήσει να καλύψουν αυτό το κενό με τη λειτουργία Mult-Window που βρίσκεται στα κορυφαία τηλέφωνα και tablet Galaxy της εταιρείας, άλλοι κατασκευαστές OEM δεν έχουν ακόμη φέρει παρόμοια λειτουργικότητα στο τραπέζι. Πρόσφατα, ωστόσο, οι κινούμενες εφαρμογές γίνονται το de facto πρότυπο για την εκτέλεση πολλαπλών εργασιών ταυτόχρονα, επειδή αυτές οι εφαρμογές επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε ορισμένες εργασίες σε μια άλλη εφαρμογή (Facebook Messenger, οποιοσδήποτε;). Το Gecko Dialer είναι ένα τέτοιο εύχρηστο εργαλείο που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στη διεπαφή του dialer σε ένα αιωρούμενο παράθυρο, επιτρέποντάς σας να εισάγετε εύκολα μεγάλους αριθμούς και επεκτάσεις μέσα σε μια άλλη εφαρμογή.

  68 καλύτερες εφαρμογές Android της χρονιάς 2014

Το Gecko Dialer είναι τόσο απλό όσο απλό. Εκτός από ένα πλήρες περιβάλλον εργασίας κλήσης που σας επιτρέπει να εισάγετε αριθμούς τηλεφώνου, η εφαρμογή διαθέτει επίσης μια επιλογή αναζήτησης που σας βοηθά να βρείτε ερωτήματα στη μηχανή αναζήτησης Google. Η βασική λειτουργικότητα είναι αρκετά απλή. λειτουργεί δίνοντάς σας ένα αιωρούμενο εικονίδιο το οποίο μπορείτε να σύρετε πάνω από την τρέχουσα εφαρμογή και να πατήσετε για να ανοίξετε το ίδιο το πρόγραμμα κλήσης. Ακόμα μπερδεμένος? Ρίξτε μια ματιά στο στιγμιότυπο οθόνης στα αριστερά. Όπως αναφέρεται στο συννεφάκι ειδοποιήσεων, μπορείτε να αγγίξετε το εικονίδιο σαν κεφαλή συνομιλίας για να ανοίξετε τον κύριο επιλογέα που φαίνεται αρκετά γυμνός.

  Πώς να αποσυνδέσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας από το RCS στο Android

Το dialer περιλαμβάνει το συνηθισμένο μοτίβο κλήσης. ένα αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο μαζί με backspace και κουμπιά κλήσης. Εκτός από την κλήση νέων αριθμών, η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να χρησιμοποιείτε την αναζήτηση T9 για να περιηγηθείτε στο βιβλίο διευθύνσεών σας. Μπορείτε να το επωφεληθείτε από διαφορετικά σενάρια, για παράδειγμα, με αυτήν την εφαρμογή μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μια επαφή ανά πάσα στιγμή μέσα σε άλλη εφαρμογή. Ομοίως, μπορείτε να πραγματοποιήσετε γρήγορα μια νέα τηλεφωνική κλήση χωρίς να εγκαταλείψετε την τρέχουσα δραστηριότητά σας.

Το Gecko Dialer σάς δίνει επίσης τον έλεγχο ενός στοιχείου αναζήτησης που σας επιτρέπει να εκτελείτε ερωτήματα αναζήτησης στο Google. Όταν μεταβείτε στη λειτουργία αναζήτησης, το Gecko τοποθετεί ένα αιωρούμενο εικονίδιο αναζήτησης πατώντας στο οποίο ανοίγει αμέσως η διεπαφή αναζήτησης της εφαρμογής. Μπορείτε απλώς να πληκτρολογήσετε το απαιτούμενο ερώτημα στη συνέχεια και το Gecko θα κάνει τα υπόλοιπα. Δεν είμαι λάτρης των αιωρούμενων εφαρμογών, καθώς συνήθως μειώνουν την απόδοση των συσκευών, ειδικά αν έχετε μια παλιά συσκευή, αλλά ευτυχώς, το Gecko είναι αρκετά μέτριο σε πόρους συστήματος.

  Καταγράψτε Screencast, Google Hangouts και κλήσεις Skype στο Android

Το Gecko Dialer υποστηρίζει αυτήν τη στιγμή όλες τις εκδόσεις Android από 2.2 και νεότερες εκδόσεις. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το Google Play.

Εγκαταστήστε το Gecko Dialer από το Play Store