Υπάρχει ποινή εάν κάνω ανάληψη χρημάτων από το Acorns;

Για την προώθηση της σταδιακής και παθητικής επένδυσης, ο Walter Wemple Cruttenden III και ο Jeffrey James Cruttenden ίδρυσαν την Acorns το 2012. Μια εφαρμογή iOS και Android για αυτήν κυκλοφόρησε το 2014. Κατά την εγγραφή στο Acorns, ένας χρήστης μπορεί να επιλέξει από πολλά χαρτοφυλάκια με διάφορες κατανομές στοιχείων. Ο λογαριασμός συνδέεται με μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μετά την οποία κάθε αγορά που πραγματοποιείται με την κάρτα στρογγυλοποιείται στο πλησιέστερο ολόκληρο δολάριο και η διαφορά τοποθετείται στο επενδυτικό χαρτοφυλάκιο Acorns. Επιπλέον συνεισφορές μπορούν να γίνουν χειροκίνητα σε έναν λογαριασμό επίσης. Η Acorns ξεκίνησε χρεώνοντας $1 για την υπηρεσία της. Ωστόσο, αυτή η συμφωνία έληξε στις 21 Σεπτεμβρίου 2021. Εάν αναζητάτε συμβουλές για το ίδιο, σας φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει πώς να κάνετε ανάληψη χρημάτων από βελανίδια και πώς να κάνετε ανάληψη από βελανίδια χωρίς ποινή. Θα απαντήσουμε επίσης στις ερωτήσεις σας σχετικά με τις φορολογικές επιπτώσεις της απόσυρσης από το όριο ανάληψης Acorns και Acorns.

Υπάρχει ποινή εάν κάνω ανάληψη χρημάτων από το Acorns;

Θα μάθετε εάν υπάρχει ποινή εάν κάνω ανάληψη χρημάτων από το Acorns περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

  Οι 7 καλύτερες πλατφόρμες cloud ανοιχτού κώδικα για την επιχείρηση

Είναι εύκολη η ανάληψη χρημάτων από την Acorns Invest;

Ναι, είναι εύκολο να κάνετε ανάληψη χρημάτων Βελανίδια επενδύστε, αλλά θα πρέπει να έχετε υπόψη ορισμένους κανονισμούς. Λόγω της απαιτούμενης περιόδου διακανονισμού των 2 ημερών, οι συναλλαγές ενδέχεται να απαιτούν 3-6 εργάσιμες ημέρες για να εμφανιστούν στον λογαριασμό ελέγχου σας.

Μπορώ να κάνω ανάληψη χρημάτων από την χρεωστική κάρτα My Acorns;

Ναι, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε τα Acorns σας χρεωστική κάρτα για ανάληψη μετρητών από οποιοδήποτε ΑΤΜ που μπορεί να δεχθεί χρεωστική κάρτα Visa. Απαλλάσσεστε από την πληρωμή τελών ΑΤΜ επ’ αόριστον. Παρά το γεγονός ότι δεν έχετε δίκτυο ΑΤΜ, η Acorns δεν σας τιμωρεί για να χρησιμοποιήσετε ένα ΑΤΜ.

Υπάρχει ποινή για ανάληψη χρημάτων από το Acorns; Υπάρχει ποινή εάν κάνω ανάληψη χρημάτων από το My Acorns;

Ναι, υπάρχουν πρόστιμα που σχετίζονται με αναλήψεις χρημάτων από το Acorns. Οποτεδήποτε χωρίς ποινή, μπορείτε να μετακινήσετε χρήματα μεταξύ του λογαριασμού σας στο Acorns Checking και ενός κύριου εξωτερικού τραπεζικός λογαριασμός. Αλλά αν κάνετε ανάληψη χρημάτων πριν να έχετε 1.000 $ στον λογαριασμό, υπάρχει χρέωση ανάληψης $2 για κάθε συναλλαγή. Οι πρόωρες μεταφορές ή αναλήψεις από οποιοδήποτε IRA συχνά οδηγούν σε φορολογικές κυρώσεις, οι οποίες συνήθως περιλαμβάνουν πρόστιμο 10%, καθώς και πιθανή φορολογία εισοδήματος ή άλλου είδους κυρώσεις.

Τι είναι το όριο ανάληψης Acorns;

Τα Acorns έχουν ένα καθορισμένο όριο ανάληψης για κάθε διαθέσιμο τύπο συναλλαγής. Συνήθως, δεν υπάρχει όριο στο ποσό που επιλέγετε να καταθέσετε στον λογαριασμό σας από διαφορετική τράπεζα.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τις αντιδράσεις στο «Animal Crossing: New Horizons» από το smartphone σας

Υπάρχουν τρεις τύποι αναλήψεων στο Acorns. Είναι το ACH, οι αγορές και το ATM. Η ακόλουθη λίστα παρέχει το ημερήσιο όριο ανάληψης Acorns για καθένα:

  • Μέγιστο όριο ανάληψης ACH- 7.000 $
  • Μέγιστο όριο ανάληψης από ATM – 500 $
  • Μέγιστο όριο αγοράς/συναλλαγής – 4.000 $

Σημείωση: Το μέγιστο όριο για μηνιαία ανάληψη από το Acorns Checking έχει οριστεί στα 50.000 $. Λάβετε υπόψη ότι οι χρεώσεις ανάληψης από τα ΑΤΜ, οι εντολές χρημάτων, ακόμη και η επιστροφή μετρητών από έναν μεγάλο λιανοπωλητή μπορεί να συμβάλλουν στο όριο ανάληψης. Ωστόσο, το τελευταίο εξαρτάται από τον πωλητή λιανικής και τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται τη συναλλαγή.

Διαβάστε την παραπάνω επικεφαλίδα για να μάθετε εάν υπάρχει ποινή εάν κάνω ανάληψη χρημάτων από το Acorns.

Ποιες είναι οι φορολογικές επιπτώσεις της ανάληψης από το Acorns;

Αν και μπορείτε να βγάζετε τα χρήματά σας από το Acorns όποτε θέλετε, να έχετε υπόψη σας ότι οι πρόωρες αναλήψεις ή μεταφορές από οποιονδήποτε IRA πριν από τη συνταξιοδότηση μπορεί να έχουν φορολογικές επιπτώσεις. Αυτό σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να οφείλετε φόρους ή να αντιμετωπίσετε κυρώσεις εάν κάνετε ανάληψη πριν συμπληρώσετε την ελάχιστη ηλικία διανομής των πενήντα εννέα και μισό.

Ακολουθούν οι διάφοροι τύποι φορολογικών επιπτώσεων της απόσυρσης από τα βελανίδια:

  • Παραδοσιακός IRA: Εάν αποσύρετε χρήματα πριν από την ελάχιστη ηλικία διανομής, ενδέχεται να είστε υπόχρεοι για τυπικούς φόρους εισοδήματος καθώς και πρόστιμο 10%, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως.

  • SEP IRA (Simplified Employee Pension): Αν και αφορά κυρίως αυτοαπασχολούμενους, εάν αποσύρετε χρήματα πριν από την ελάχιστη ηλικία διανομής, θα είστε υπόχρεοι για τυπικούς φόρους εισοδήματος καθώς και πρόστιμο 10%, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως.

  • Roth IRA: Με ένα Roth IRA, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις συνεισφορές σας όποτε θέλετε χωρίς να επιβάλλονται κυρώσεις, αλλά εάν κάνετε ανάληψη χρημάτων πριν από την ελάχιστη ηλικία διανομής ή πριν ο λογαριασμός είναι ενεργός για τουλάχιστον πέντε χρόνια, συνήθως θα πρέπει να πληρώσετε φόρο εισοδήματος καθώς και πρόστιμο 10%.

Πόσα μπορώ να κάνω ανάληψη από το Acorns χωρίς ποινή;

Μπορείτε να κάνετε ανάληψη από τα βελανίδια χωρίς ποινή έως και 50.000 $ το πολύ σε μία συναλλαγή. Σε περίπτωση υπέρβασης αυτού του ποσού, θα πρέπει να πληρώσετε πρόστιμο 10% μαζί με οποιονδήποτε πιθανό φόρο εισοδήματος ή άλλα είδη κυρώσεων που ήδη εκκρεμούν.

Τι θα συμβεί αν κάνω ανάληψη χρημάτων από τον λογαριασμό μου στο Acorns;

Όταν κάνετε ανάληψη χρημάτων από τον λογαριασμό σας στο acorns, στέλνει τα χρήματα από την επένδυσή σας στον λογαριασμό όψεως, που παρέχεται στη βάση δεδομένων τους. Από εδώ και πέρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα που λάβατε μετά από 3-6 εργάσιμες ημέρες για να αγοράσετε οτιδήποτε.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για την ανάληψη χρημάτων από το Acorns;

Σε μια ημέρα αγοράς, τα αιτήματα για ανάληψη χρημάτων από βελανίδια που υποβάλλονται πριν από τις 11 π.μ. PST αντιμετωπίζονται συνήθως την ίδια ημέρα. Εάν η παραγγελία σας υποβλήθηκε μετά τις 11 π.μ. PST μιας ημέρας αγοράς, η Acorns ενδέχεται να πουλήσει τις μετοχές την επόμενη ημέρα διαπραγμάτευσης. Οι αναλήψεις ενδέχεται να μεταφερθούν στον κύριο τραπεζικό λογαριασμό σας μετά από 3 έως 6 εργάσιμες ημέρες.

Σημείωση: Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να λάβετε αναστολή 5 ημερών για την ανάληψή σας μετά από μια πρόσφατη κατάθεση, προκειμένου να προστατευτείτε από πιθανή απάτη στον λογαριασμό σας.

Πώς να κάνετε ανάληψη χρημάτων από το Acorns αμέσως;

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να κάνετε ανάληψη χρημάτων από το Acorns αμέσως. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μπορείτε να λάβετε το ποσό ανάληψης μόνο εντός 3 έως 6 εργάσιμων ημερών από την έναρξη της διαδικασίας.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να μάθετε εάν υπάρχει ποινή εάν κάνω ανάληψη χρημάτων από το Acorns. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.