Πώς να χρησιμοποιήσετε τις αντιδράσεις στο «Animal Crossing: New Horizons» από το smartphone σας

Μια ενημέρωση για το Animal Crossing: New Horizons προσθέτει ένα μενού αντιδράσεων στην εφαρμογή Nintendo Switch Online για smartphone—NookLink. Είναι πιο εύκολο από ποτέ να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις αγαπημένες σας αντιδράσεις σε ένα μέρος και να επικοινωνήσετε με τους φίλους και την οικογένειά σας χρησιμοποιώντας το NookLink.

Τι είναι οι αντιδράσεις;

Αντιδράσεις στο Animal Crossing: Οι New Horizons είναι σαν οπτικές αναπαραστάσεις emoji (κουνώντας, επευφημίες, λιποθυμία κ.λπ.). Οι κάτοικοι του νησιού σας θα ανταποκριθούν ακόμη και στις αντιδράσεις σας με τις δικές τους, παρέχοντας ένα επίπεδο διαδραστικότητας και σύνδεσης με το σύστημα.

Μπορείτε να ανοίξετε το μενού αντιδράσεων στο παιχνίδι πατώντας το “ZR” στο δεξί χειριστήριο joy-con και, στη συνέχεια, επιλέγοντας το κουμπί “A” στην αντίδραση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Υπάρχουν οκτώ κενές θέσεις όταν ξεκλειδώνετε για πρώτη φορά αυτήν τη δυνατότητα στο τηλέφωνο Nook και μπορείτε να αλλάξετε τις αντιδράσεις καταχωρώντας/ανταλλάσσοντάς τις ως αγαπημένα.

Για να ξεκλειδώσετε τις αντιδράσεις στο Animal Crossing: New Horizons, πρέπει να προχωρήσετε στο παιχνίδι. Ο Tom Nook θα κάνει την εφαρμογή στο Nook Phone σας προσβάσιμη μόλις ξεκλειδώσετε μερικές άλλες λειτουργίες μέσω της σειράς αιτημάτων του.

  Πώς να προσθέσετε και να διαγράψετε προφίλ χρηστών Disney+

Μερικές φορές, οι χωρικοί περπατούν με σύννεφα σκέψης πάνω από τα κεφάλια τους. Αν μιλήσετε μαζί τους, μπορεί να σας ανταμείψουν με μια νέα αντίδραση που θα προσθέσετε στη συλλογή σας.

Με τη νέα ενημέρωση για την εφαρμογή NookLink στην εφαρμογή Nintendo Switch Online, μπορείτε να προβάλετε ολόκληρη τη συλλογή αντιδράσεων σας (αντί για απλώς καταχωρημένα αγαπημένα στο παιχνίδι). Η εφαρμογή διαθέτει πληκτρολόγιο και φωνητική συνομιλία, επομένως η χρήση emoji από την εφαρμογή smartphone είναι λογική, ειδικά καθώς ξεκλειδώνετε όλο και περισσότερα από αυτά.

Η υπηρεσία NookLink

Με την υπηρεσία NookLink, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Nintendo Switch Online στο δικό σας iPhone ή Android smartphone για να εκτελεί αντιδράσεις στο Animal Crossing: New Horizons χωρίς να ανοίξει το μενού αντιδράσεων εντός του παιχνιδιού. Αυτό ενσωματώνεται στην υπάρχουσα δυνατότητα συνομιλίας πληκτρολογίου που προσφέρει το NookLink, με αντιδράσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν δίπλα στη συνομιλία.

Η εφαρμογή απαιτεί συνδρομή Nintendo Online. Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο NookLink μόλις το κάνετε συνέδεσε τον λογαριασμό σας. Για να ενεργοποιήσετε μια αντίδραση στο παιχνίδι, απλώς πατήστε το εικονίδιο αντίδρασης δύο φορές στην εφαρμογή NookLink.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Reactions με το NookLink

Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή Nintendo Switch Online στο smartphone σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στη Nintendo, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη λειτουργία NookLink Reactions. Πρέπει πρώτα να ενημερώσετε το Animal Crossing: New Horizons στην έκδοση 5.1 ή νεότερη.

  Πώς να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης πατώντας το πίσω μέρος του iPhone σας

Για να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα “Αντίδραση”, θα πρέπει να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση υλικολογισμικού για το Animal Crossing: New Horizons και να είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο ενώ χρησιμοποιείτε το Nintendo Switch Online στο smartphone σας. Εκκινήστε το Animal Crossing: New Horizons από την Αρχική οθόνη στο Nintendo Switch και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί «-» στο αριστερό σας joy-con για πρόσβαση στις ρυθμίσεις σας.

Όταν εμφανιστεί ο Tom Nook, ρωτήστε για τις ρυθμίσεις NookLink. Επιλέξτε την επιλογή “Μεταφόρτωση δεδομένων αναπαραγωγής μου”. Αυτή η ενέργεια θα συγχρονίσει τα δεδομένα Animal Crossing: New Horizons με την εφαρμογή NookLink. Αφού μεταφορτωθούν τα δεδομένα παιχνιδιού σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις αντιδράσεις σας και άλλες λειτουργίες στην εφαρμογή NookLink.

Τώρα, εκκινήστε το Animal Crossing: New Horizons στο Nintendo Switch και κατευθυνθείτε προς το αεροδρόμιο. Το αεροδρόμιο στο Animal Crossing: New Horizons είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό που είναι κλειδωμένο πίσω από την ιστορία του παιχνιδιού, οπότε φροντίστε να ολοκληρώσετε το αίτημα του Tom Nook να ξεκλειδώσει το αεροδρόμιο. Το αεροδρόμιο είναι ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για να προσκαλέσετε επισκέπτες στο νησί σας.

  Το Google reCAPTCHA Mailhide κρύβει το email σας πίσω από το CAPTCHA για να σταματήσει το ανεπιθύμητο

Μόλις φτάσετε στο αεροδρόμιο, μιλήστε με τον Orville στο γραφείο και επιλέξτε “I Want Visitors” από το μενού. Επιλέξτε “Online Play” για να συνδεθείτε στο διαδίκτυο και ο Orville θα ανοίξει τις πύλες για εσάς. Μόλις ανοίξουν οι πύλες, μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το μενού φωνητικής συνομιλίας και αντιδράσεων από την εφαρμογή NookLink.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσετε τις αντιδράσεις χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Nintendo Switch Online για smartphone χωρίς να ανοίξετε πρώτα το νησί σας για τους επισκέπτες.

Χρησιμοποιήστε την διαδικτυακή εφαρμογή Nintendo Switch στο smartphone σας

Με ανοιχτές τις πύλες σας, εκκινήστε την εφαρμογή Nintendo Switch Online στο smartphone σας. Η εφαρμογή θα αναφέρει μερικά παιχνίδια στο κάτω μέρος. Επιλέξτε Animal Crossing: New Horizons και περιμένετε να εμφανιστεί το μενού NookLink.

Επιλέξτε “Αντιδράσεις” από το μενού. Μπορείτε να δείτε την πλήρη συλλογή σας από ξεκλείδωτες αντιδράσεις στο παιχνίδι.

Για να χρησιμοποιήσετε μια αντίδραση χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Nintendo Switch Online, πατήστε αυτήν που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και πατήστε “Αποστολή”. Εναλλακτικά, μπορείτε να πατήσετε δύο φορές την αντίδραση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και θα σταλεί αμέσως. Ο χαρακτήρας σας στο Animal Crossing: New Horizons θα παίξει αμέσως την αντίδραση. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε αντιδράσεις που χρησιμοποιήθηκαν πρόσφατα από το επάνω μενού για εύκολη πρόσβαση.