Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την ασφαλή λειτουργία στο Moto X

Η ασφαλής λειτουργία επιτρέπει στο smartphone σας να ξεκινά μόνο με τις βασικές εφαρμογές και ρυθμίσεις. Ο λόγος για τον οποίο θα ενεργοποιούσατε την ασφαλή λειτουργία είναι όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά την εκκίνηση της συσκευής σας. Η ασφαλής λειτουργία είναι το καλύτερο στοίχημά σας για να διορθώσετε τα περισσότερα από τα προβλήματά σας. Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας δείξω πώς να μπείτε σε ασφαλή λειτουργία moto x. Επειδή ορισμένοι χρήστες αντιμετωπίζουν επίσης προβλήματα κατά την απενεργοποίηση της ασφαλούς λειτουργίας, σας δείχνουμε επίσης πώς να αφαιρέσετε την ασφαλή λειτουργία από το τηλέφωνο Motorola. Ας αρχίσουμε.

Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την ασφαλή λειτουργία στο Moto X

Εδώ έχουμε δείξει διαφορετικές μεθόδους για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την ασφαλή λειτουργία στη συσκευή Moto X.

Μέθοδος 1: Ενεργοποιήστε την ασφαλή λειτουργία χρησιμοποιώντας το κουμπί λειτουργίας

Για ορισμένους χρήστες, το κουμπί μείωσης της έντασης του ήχου μπορεί να είναι προβληματικό λόγω της κανονικής φθοράς που κάνει τους χρήστες να μην εκκινούν σε ασφαλή λειτουργία.

1. Κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας όταν το smartphone Moto X είναι ενεργοποιημένο.

  Πώς να μάθετε εάν έχετε αποκλειστεί στο Reddit

2. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Απενεργοποίησης

3. Τώρα, πατήστε και κρατήστε πατημένο το Power Off. Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου για επιβεβαίωση εκκίνησης σε ασφαλή λειτουργία.

4. Πατήστε OK για εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία.

Μέθοδος 2: Ενεργοποιήστε την Ασφαλή λειτουργία από τις Ρυθμίσεις

Η ασφαλής λειτουργία Moto X είναι επίσης διαθέσιμη στο μενού Ρυθμίσεις, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να βρείτε την ασφαλή λειτουργία στο μενού Ρυθμίσεις.

1. Σύρετε το δάχτυλό σας προς τα κάτω από τη γραμμή ειδοποιήσεων και πατήστε στο εικονίδιο του οδοντωτού τροχού για να ανοίξετε το μενού Ρυθμίσεις.

2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα και πατήστε Για προχωρημένους.

3. Τώρα, πατήστε στην επιλογή Εκκίνηση.

4. Τέλος, πατήστε στο Safe Mode, μπορείτε να επιλέξετε να είναι ενεργοποιημένο ή απενεργοποιημένο.

Αυτό θα επιτρέψει να ενεργοποιείτε πάντα την ασφαλή λειτουργία στο moto x

Μέθοδος 3: Ενεργοποιήστε την ασφαλή λειτουργία χρησιμοποιώντας το κουμπί μείωσης έντασης

Σημείωση: Όταν μπαίνετε σε ασφαλή λειτουργία ενεργοποιούνται μόνο οι βασικές λειτουργίες και ορισμένες από τις λειτουργίες είναι απενεργοποιημένες.

1. Πρώτα, απενεργοποιήστε το smartphone Moto X.

2. Μπορείτε να το κάνετε αυτό κρατώντας πατημένο το κουμπί λειτουργίας και πατώντας Απενεργοποίηση.

3. Αφού το Moto X απενεργοποιηθεί εντελώς, πρέπει να το ενεργοποιήσετε ξανά πατώντας το κουμπί λειτουργίας.

4. Όταν το τηλέφωνο ξεκινήσει και σας εμφανίσει το σύμβολο Moto, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί έντασης ήχου.

5. Συνεχίστε να πατάτε το κουμπί μείωσης της έντασης ήχου μέχρι να ξεκινήσει η συσκευή.

  5 καλύτερες λύσεις αυτοματισμού υποδομής για μεσαίες και επιχειρήσεις

6. Εάν το κάνετε σωστά, τότε μπορεί να δείτε τις λέξεις Ασφαλής λειτουργία να εμφανίζονται στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης, υποδεικνύοντας ότι η ασφαλής λειτουργία είναι ενεργοποιημένη.

Πώς να αφαιρέσετε την ασφαλή λειτουργία από το τηλέφωνο Motorola

Ορισμένοι χρήστες αντιμετωπίζουν επίσης δυσκολίες στο πώς να απενεργοποιήσουν την ασφαλή λειτουργία, αφού την επαναφέρετε στο Moto X, ακολουθήστε τον οδηγό για να ενεργοποιήσετε την ασφαλή λειτουργία moto x

Σημείωση: Δεν πρέπει να επιλέξετε την επιλογή Επανεκκίνηση όταν προσπαθείτε να απενεργοποιήσετε, πατήστε το κουμπί απενεργοποίησης και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας για να απενεργοποιήσετε το τηλέφωνο με την ασφαλή λειτουργία.

1. Πρώτα, πατήστε το κουμπί λειτουργίας ενώ το Moto X είναι ενεργοποιημένο και βρίσκεται σε ασφαλή λειτουργία.

Εικόνα από StockSnap από Pixabay

2. Μετά την πλήρη απενεργοποίηση της συσκευής, ενεργοποιήστε την ξανά πατώντας το κουμπί λειτουργίας.

Αυτό θα καταργήσει την ασφαλή λειτουργία από το τηλέφωνο Motorola και θα εκκινήσει αυτόματα τη συσκευή σε κανονική λειτουργία.

Τι πρέπει να κάνω σε ασφαλή λειτουργία;

Ο κύριος σκοπός του λειτουργία ασφαλείας είναι η αντιμετώπιση προβλημάτων του smartphone Android και ο προσδιορισμός των εφαρμογών που προκαλούν προβλήματα, καθώς οι περισσότερες εφαρμογές δεν ξεκινούν, μπορείτε να αντιμετωπίσετε προβλήματα διαγράφοντας εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται. Η ασφαλής λειτουργία Moto x μπορεί να ενεργοποιηθεί ακολουθώντας τον παραπάνω οδηγό.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Γιατί το Moto X μου έχει κολλήσει σε ασφαλή λειτουργία;

Απ. Επανεκκινήστε τη συσκευή πατώντας Απενεργοποίηση αντί να πατήσετε Επανεκκίνηση. Μια άλλη αιτία είναι ότι ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα με το τηλέφωνο, δοκιμάστε να απεγκαταστήσετε τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται και να επανεκκινήσετε το τηλέφωνο για να δείτε εάν αυτό διορθώνει το πρόβλημα.

  Τι σημαίνει «IMY» και πώς το χρησιμοποιείτε;

Ε2. Γιατί το τηλέφωνό μου Motorola βρίσκεται αυτόματα σε ασφαλή λειτουργία;

Απ. Μπορεί να υπάρχουν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους το τηλέφωνό σας Moto βρίσκεται σε ασφαλή λειτουργία χωρίς να το έχετε ενεργοποιήσει, όπως μια νέα εφαρμογή προκαλεί προβλήματα ή μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το λειτουργικό σύστημα. Μπορείτε να δοκιμάσετε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων του τηλεφώνου σας για να δείτε αν λειτουργεί.

Ε3. Χρειάζεται να ενεργοποιώ πάντα την ασφαλή λειτουργία;

Απ. Εναπόκειται στο άτομο που χρησιμοποιεί το τηλέφωνο να αποφασίσει εάν θέλει να ενεργοποιήσει την ασφαλή λειτουργία ή όχι. Ορισμένοι χρήστες ενδέχεται επίσης να έχουν ταχύτερη απόδοση όταν ενεργοποιούν την ασφαλή λειτουργία, αυτό συμβαίνει επειδή οι περισσότερες δυνατότητες είναι περιορισμένες στην ασφαλή λειτουργία. Εάν δεν θέλετε να ενεργοποιήσετε κανέναν περιορισμό, καλύτερα να απενεργοποιήσετε την ασφαλή λειτουργία.

Q4. Πώς μπορώ να ξέρω εάν η ασφαλής λειτουργία είναι ενεργοποιημένη ή απενεργοποιημένη;

Απ. Για το Moto X, εάν είναι ενεργοποιημένη η ασφαλής λειτουργία, θα δείτε μια ετικέτα με το όνομα Ασφαλής λειτουργία στην κάτω αριστερή πλευρά της οθόνης, εάν η ασφαλής λειτουργία είναι ενεργοποιημένη, διαφορετικές συσκευές έχουν την τοποθέτηση αυτής της ετικέτας σε διαφορετικές περιοχές.

Q5. Η ασφαλής λειτουργία διαγράφει δεδομένα;

Απ. Όχι, η ασφαλής λειτουργία δεν διαγράφει δεδομένα, διακόπτει μόνο την εκτέλεση ορισμένων εφαρμογών και λειτουργιών.

***

Ελπίζω ότι το παραπάνω άρθρο σχετικά με την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του Moto X Safe Mode ήταν χρήσιμο για εσάς και μπορέσατε να ενεργοποιήσετε την ασφαλή λειτουργία στο Moto X σας. Επίσης, μην ξεχάσετε να αφήσετε ένα σχόλιο εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις και/ ή ερωτήματα σχετικά με το άρθρο.