Μπορώ να διαγράψω ερωτήσεις σχετικά με το Chegg;

Η Chegg είναι μια αμερικανική εκπαιδευτική εταιρεία που χρησιμοποιεί ένα μοντέλο που βασίζεται σε συνδρομή για μαθητές. Πολλοί συμμετέχουν στον Chegg για να απαντήσουν σε ερωτήσεις ως δάσκαλοι. Όταν πληρώνετε για κάτι, καλύτερα να γνωρίζετε περισσότερα για το Chegg. Αλλά μερικές φορές, οι χρήστες θέλουν να διαγράψουν ερωτήσεις στο Chegg που δημοσίευσαν μία φορά. Αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει για το πώς να επεξεργαστείτε ερωτήσεις σχετικά με το Chegg και να διαγράψετε την ερώτηση Chegg. Σίγουρα θα σας βοηθήσει να βρείτε τις ερωτήσεις μου στο Chegg και θα σας βοηθήσει να τις επεξεργαστείτε και να τις διαγράψετε. Συνέχισε να διαβάζεις μέχρι το τέλος!

Μπορώ να διαγράψω ερωτήσεις σχετικά με το Chegg;

Εάν αναρωτιέστε επίσης εάν μπορείτε να διαγράψετε τις ερωτήσεις που έχετε δημοσιεύσει στο Chegg, αυτό το άρθρο είναι για εσάς. Συνεχίστε να διαβάζετε μέχρι το τέλος για να μάθετε περισσότερα για το ίδιο λεπτομερώς.

  16 Εργαλεία αξιολόγησης πριν από την απασχόληση που θα σας βοηθήσουν με την επόμενη πρόσληψή σας

Πού μπορώ να βρω τις ερωτήσεις μου στο Chegg;

Ευτυχώς, η εύρεση ερωτήσεων για το Chegg δεν είναι επιστήμη πυραύλων. Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να τα βρείτε:

1. Συνδεθείτε στο δικό σας Λογαριασμός Chegg.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην καρτέλα Expert Q&A από τις επιλογές στο επάνω μέρος. Κάντε κύλιση προς τα κάτω σε αυτήν την ενότητα για να δείτε τις ερωτήσεις που έχετε δημοσιεύσει στην ενότητα Οι ερωτήσεις μου.

Δείχνει ο Chegg ποιος δημοσίευσε μια ερώτηση;

Όχι, ο Chegg δεν δείχνει τα στοιχεία σας στον ειδικό που απαντά στην ερώτηση. Ωστόσο, αυτό δεν σας καθιστά ανώνυμο, καθώς το εκπαιδευτικό σας ίδρυμα μπορεί να διεξάγει έρευνα κώδικα τιμής λόγω των υποψιών του.

Πώς να επεξεργαστείτε ερωτήσεις σχετικά με το Chegg;

Πριν μάθετε πώς να διαγράφετε ερωτήσεις στο Chegg, ας δούμε πρώτα πώς να τις επεξεργαστείτε. Εάν ο ειδικός δεν απαντήσει στην ερώτησή σας και η ερώτηση δεν έχει λήξει, μπορείτε να επεξεργαστείτε την ερώτηση. Ακολουθούν τα βήματα για να επεξεργαστείτε την ερώτησή σας στο Chegg.

1. Πηγαίνετε στον επίσημο Ιστότοπος Chegg και Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Κάντε κλικ στην καρτέλα Expert Q&A και μετακινηθείτε προς τα κάτω για να βρείτε την ερώτηση που θέλετε να επεξεργαστείτε.

  5 Εναλλακτικές λύσεις GIPHY για μεταφόρτωση και κοινή χρήση GIF

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Επεξεργασία ερώτησης και κάντε τις απαιτούμενες αλλαγές.

4. Επίσης, προσθέστε το Μάθημα και το Θέμα για την ερώτηση.

5. Μόλις είστε ικανοποιημένοι με τις αλλαγές, κάντε κλικ στο Ενημέρωση για να τις εφαρμόσετε με επιτυχία.

Μπορώ να διαγράψω ερωτήσεις σχετικά με το Chegg;

Όχι, δεν μπορείτε να διαγράψετε ερωτήσεις στο Chegg. Το Chegg δεν επιτρέπει στους χρήστες του να αφαιρούν ερωτήσεις από την πλατφόρμα ανεξάρτητα. Αντίθετα, τα καταργεί μόνο εάν παραβιάζουν τους όρους και τις προϋποθέσεις και τον κύρους Honor Code του. Επιπλέον, η πλατφόρμα επιστρέφει επίσης χρήματα για την ερώτηση στην πηγή της, εάν κανείς δεν την απαντήσει εντός 3 ημερών.

Εάν διαγράψω τον λογαριασμό μου Chegg, θα διαγραφούν οι ερωτήσεις μου;

Όχι, ο Chegg δεν διαγράφει τις ερωτήσεις σας ακόμα κι αν διαγράψετε τον λογαριασμό. Εάν η ερώτηση έχει απαντηθεί από ειδικό, θα είναι διαθέσιμη σε οποιονδήποτε έχει εγγραφεί στο Chegg Study Pack.

Πρέπει να διαγράψω τον λογαριασμό Chegg;

Εξαρτάται από τις απαιτήσεις σας. Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Chegg εάν:

  • Δεν χρειάζεστε πλέον το Chegg για εκπαιδευτικούς σκοπούς.
  • Το κολέγιό σας έχει λάβει πειθαρχικά μέτρα εναντίον σας για τη χρήση του Chegg.
  • Η συνδρομή Chegg είναι ακριβή για εσάς.

Ωστόσο, μπορείτε επίσης να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ή να την κάνετε παύση και να την ενεργοποιήσετε ξανά όποτε είστε έτοιμοι.

  Οι 6 καλύτερες λύσεις φιλοξενίας OpenCart για Μικρό έως Μεγάλο Κατάστημα

Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το Chegg μετά την ακύρωση;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Chegg όσο διαρκεί η συνδρομή σας. Ωστόσο, εάν δεν είστε σίγουροι για το αν θα συνεχίσετε ή όχι να χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα, δείτε τι κάνει το Chegg χρήσιμο και προτιμότερο μεταξύ των μαθητών:

  • Η βοήθεια είναι διαθέσιμη στους μαθητές 24/7 όλο το εικοσιτετράωρο στο Chegg.
  • Μόνο επαληθευμένες απαντήσεις παρέχονται από ειδικούς με εις βάθος γνώση των θεμάτων.
  • Οι μαθητές μπορούν να ξεκλειδώσουν τις πρακτικές για να αποκτήσουν, να οξύνουν και να κυριαρχήσουν ανάλογα τις δεξιότητές τους.
  • Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν εκτενές εκπαιδευτικό υλικό για διαφορετικά θέματα χρησιμοποιώντας το Chegg.
  • Οι μαθητές Chegg μπορούν να λάβουν μαθήματα από την άνεση του σπιτιού τους.

Πόσος χρόνος χρειάζεται ο Chegg για να διαγράψει μια ερώτηση;

Εξαρτάται καθώς δεν υπάρχει επίσημη δήλωση από τους δημιουργούς σχετικά με το ίδιο. Εάν υποβάλλετε το αίτημα κατάργησης μέσω της φόρμας, μπορεί να χρειαστεί έως και μία εβδομάδα για να το διαγράψετε. Ομοίως, εάν χρησιμοποιείτε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, μπορεί να διαρκέσει έως και έναν μήνα περίπου. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών Chegg για να διαγράψετε την ερώτησή σας που δημοσιεύτηκε στην πλατφόρμα.

Πώς να διαγράψετε την ερώτηση Chegg;

Το Chegg είναι αρκετά άκαμπτο σχετικά με την πολιτική και τις αξίες του χρήστη. Η πλατφόρμα αφαιρεί ερωτήσεις από μόνη της μόνο εάν παραβιάζουν τους Όρους της. Ομοίως, εάν ένας χρήστης επιθυμεί να αφαιρέσει το ερώτημά του στο Chegg, μπορεί να στείλει ένα Αίτημα αφαίρεσης περιεχομένου και συμπληρώστε μια φόρμα ζητώντας το ίδιο.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε εάν μπορείτε να διαγράψετε ερωτήσεις στο Chegg. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.