Τρόπος προβολής φωτογραφιών iCloud στο Διαδίκτυο

Ο καλύτερος τρόπος να καθίσετε και να παρακολουθήσετε τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud είναι με ένα iPad. Εάν θέλετε να επεξεργαστείτε αυτές τις εικόνες, συνιστάται η εφαρμογή Φωτογραφίες σε Mac. Αλλά όταν αυτά δεν υπάρχουν, δείτε πώς μπορείτε να δείτε φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

Πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε κάθε φωτογραφία και βίντεο που έχουν αποθηκεύσει στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud από οποιονδήποτε επιτραπέζιο υπολογιστή, αρκεί να έχει πρόσβαση στο iCloud.com. Είναι ένα χαρακτηριστικό που η Apple δεν έχει κάνει καλή δουλειά να μοιράζεται με τους ανθρώπους, κάτι που είναι κρίμα γιατί μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμο.

  Πώς να σταματήσετε τα Windows 10 να ανοίγουν ξανά τις προηγούμενες εφαρμογές σας μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή σας

Για να ξεκινήσετε, το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση στο iCloud.com, το Apple ID και τον κωδικό πρόσβασής σας και τον κωδικό ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων. Έχετε *έχει* ενεργό έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, έτσι δεν είναι;

Τρόπος προβολής φωτογραφιών iCloud στο Διαδίκτυο

Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε το Safari –ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα περιήγησης ιστού, εάν το Safari δεν είναι διαθέσιμο– και κατευθυνθείτε στο iCloud.com και συνδεθείτε με τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας στο Apple ID. Όταν ολοκληρώσετε τον έλεγχο ταυτότητας, κάντε κλικ στο εικονίδιο Φωτογραφίες.

Μόλις φορτώσει η σελίδα, θα δείτε κάτι παρόμοιο με τις Φωτογραφίες σε Mac, αν και λίγο λιγότερο ικανό. Εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε το iCloud.com για να προβάλετε το Iibrary σας, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να συνδυάσει τα πάντα.

  Ελέγξτε το Groove And The Movies & TV App από το System Tray στα Windows

Μπορεί να μην έχετε τα ίδια εργαλεία επεξεργασίας που θα περιμένατε σε μια συσκευή iOS ή σε Mac, αλλά η διεπαφή θα σας δώσει πρόσβαση για να δείτε οποιεσδήποτε από τις φωτογραφίες ή τα βίντεο που έχετε αποθηκεύσει στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud. Κάνοντας κλικ σε μια φωτογραφία ανοίγει πλήρως.

Εάν θέλετε να ανεβάσετε μια νέα φωτογραφία ή βίντεο, κάντε κλικ στο εικονίδιο με ένα σύννεφο και βέλος στραμμένο προς τα πάνω, όπως φαίνεται παρακάτω.

Για εναλλαγή μεταξύ των προβολών Στιγμές και Φωτογραφίες, κάντε κλικ στην επιθυμητή επιλογή στο επάνω μέρος της οθόνης.

  Πώς να διορθώσετε την επαναφορά του μενού "Έναρξη" των Windows 10

Η επιλογή προβολής των φωτογραφιών και των βίντεό σας στο διαδίκτυο είναι εξαιρετική εάν, για παράδειγμα, χρησιμοποιείτε υπολογιστή με Windows.

Εάν θέλετε μια πιο απρόσκοπτη εμπειρία στα Windows, με έτοιμο έλεγχο των φωτογραφιών και των βίντεό σας, μπορείτε να κάνετε λήψη και εγκατάσταση της Apple iCloud Φωτογραφίες για Windows. Μια δωρεάν λήψη, αυτή η εφαρμογή σάς δίνει πρόσβαση στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud χωρίς τη χρήση προγράμματος περιήγησης ιστού. Θα εμφανιστούν σε έναν ειδικό φάκελο “iCloud Photos” στην Εξερεύνηση αρχείων.