Τρόπος εισαγωγής/εξαγωγής λιστών αναπαραγωγής και κομματιών από έναν λογαριασμό Spotify σε έναν άλλο

Το Spotify κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό. Όσον αφορά τις υπηρεσίες ροής μουσικής, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην αγορά που κατάφερε να αντέξει απέναντι στο Tidal και ακόμη και στην Apple Music. Όπως κάθε σύγχρονη υπηρεσία μουσικής, σας επιτρέπει να δημιουργείτε λίστες αναπαραγωγής, αλλά υστερεί παράξενα όταν πρόκειται για εισαγωγή ή εξαγωγή λιστών αναπαραγωγής. Ρεαλιστικά, δεν θα μπορείτε να εξαγάγετε μια λίστα αναπαραγωγής από το Spotify στο Windows Media Player ή στο iTunes. Δεν είναι για έλλειψη μηχανισμού αλλά περισσότερο επειδή δεν είναι πρακτικό. Ίσως χρειαστεί να εξαγάγετε τη λίστα αναπαραγωγής σας από έναν λογαριασμό σε έναν άλλο, ίσως όταν θέλετε να το μοιραστείτε με έναν φίλο. Μπορεί επίσης να θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας, για κάθε ενδεχόμενο. Στην καλύτερη περίπτωση, μπορείτε να επιλέξετε και να αποθηκεύσετε συνδέσμους για μεμονωμένα κομμάτια σε μια λίστα αναπαραγωγής Spotify σε ένα αρχείο κειμένου. Το SpotMyBackup είναι μια δωρεάν εφαρμογή Ιστού που σας επιτρέπει να εξάγετε και να εισάγετε λίστες αναπαραγωγής και κομμάτια μεταξύ δύο λογαριασμών Spotify. Λειτουργεί ως ενδιάμεσος υπεύθυνος για την εξαγωγή των πάντων σε ένα αρχείο JSON και αργότερα την εισαγωγή του. Ετσι δουλευει.

  Πώς να σαρώσετε έναν Snapcode που είναι αποθηκευμένος στο ρολό της κάμεράς σας

Επισκεφτείτε το SpotMyBackup και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Spotify. Επιτρέψτε του να έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας και περιμένετε να εντοπίσει πόσα κομμάτια και λίστες αναπαραγωγής έχετε.

Δυστυχώς το SpotMyBackup δεν σας επιτρέπει να επιλέξετε εξαγωγή/εισαγωγή είτε κομματιών είτε λιστών αναπαραγωγής. Επίσης, δεν σας επιτρέπει να επιλέξετε μεμονωμένες λίστες αναπαραγωγής για εξαγωγή. Είναι μια συμφωνία όλα ή τίποτα. Μόλις φορτωθούν τα κομμάτια και οι λίστες αναπαραγωγής, κάντε κλικ στο κουμπί «Εξαγωγή» για να εξαγάγετε λίστες αναπαραγωγής και κομμάτια σε ένα αρχείο JSON. Αυτό το αρχείο θα γίνει λήψη στην τοπική μονάδα δίσκου σας.

  Πώς να παρακολουθήσετε ταινίες Fast & Furious στο Netflix από οπουδήποτε;

Για να εισαγάγετε το αρχείο, κάντε κλικ στο κουμπί «Εισαγωγή». Εάν θέλετε να εισαγάγετε τις λίστες αναπαραγωγής και τα κομμάτια σε διαφορετικό λογαριασμό, συνδεθείτε πρώτα σε αυτόν προτού κάνετε κλικ στο κουμπί “Εισαγωγή”.

Όταν κάνετε κλικ στο κουμπί «Εισαγωγή», το SpotMyBackup σας ζητά να επιλέξετε το αρχείο JSON που εξήγατε. Περιηγηθείτε και επιλέξτε το. Χρειάζονται μερικά δευτερόλεπτα για να εισαγάγει τις λίστες αναπαραγωγής και τα κομμάτια στον λογαριασμό.

Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται. Αν θέλετε να εισάγετε/εξάγετε μεμονωμένες λίστες αναπαραγωγής, οι επιλογές σας είναι πολύ περιορισμένες. Η πιο εύκολη μέθοδος είναι να αντιγράψετε τις διευθύνσεις URL όλων των κομματιών στη λίστα αναπαραγωγής που θέλετε να εξαγάγετε για μεμονωμένες λίστες. Φυσικά, μπορείτε πάντα να μοιραστείτε έναν σύνδεσμο προς τη λίστα αναπαραγωγής με φίλους, κάτι που είναι αρκετά εύκολο.

  Πώς να εμποδίσετε τους ανθρώπους να κλέβουν τα πακέτα σας

Επισκεφτείτε το SpotMyBackup