Πώς να ξεκλειδώσετε την εφαρμογή Nook Shopping στο “Animal Crossing: New Horizons”

Στο Animal Crossing: New Horizons στο Nintendo Switch, μπορείτε να ξεκλειδώσετε την εφαρμογή Nook Shopping για το Nook Phone σας. Με την εφαρμογή, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον κατάλογο αγορών σας από οπουδήποτε, κάτι που είναι χρήσιμο εάν είστε πολύ απασχολημένοι για να κάνετε το ταξίδι στο περίπτερο αγορών Resident Services.

Ξεκλειδώστε την εφαρμογή Nook Shopping

Για να ξεκλειδώσετε την εφαρμογή Nook Shopping στο Nook Phone σας, πρέπει να αγοράσετε 100 αντικείμενα από το Nook Kiosk μέσα στη σκηνή των Υπηρεσιών Resident (ή στο κτίριο, ανάλογα με το πόσο έχετε προχωρήσει στο παιχνίδι).

Η εφαρμογή Nook Shopping λειτουργεί ακριβώς όπως το περίπτερο, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε στο νησί σας και στις εκδρομές Mystery Island.

  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της ροής φωτογραφιών μου και των φωτογραφιών iCloud;

Η εφαρμογή Nook Shopping λειτουργεί όπως το περίπτερο, αλλά σε αντίθεση με το περίπτερο, η εφαρμογή Nook Shopping στο τηλέφωνό σας Nook δεν έχει πρόσβαση στο τραπεζικό σύστημα και δεν συγκεντρώνει το καθημερινό μπόνους πρόσβασης Nook Miles. Μπορείτε να παραγγείλετε προϊόντα μόνο από την υπηρεσία Nook Shopping Service, συμπεριλαμβανομένων των “εποχιακών” ειδών, των “προωθητικών” ειδών και του δικού σας καταλόγου.

Μπορείτε να ανοίξετε την εφαρμογή όταν επισκέπτεστε τα νησιά φίλων, αλλά δεν μπορείτε να παραγγείλετε τίποτα αν δεν βρίσκεστε στο νησί σας. Αυτό είναι λίγο επίπονο, αλλά αποκτώντας πρόσβαση στον κατάλογό σας Nook Shopping στο τηλέφωνό σας, μπορείτε να ανταλλάξετε και να καταλογίσετε αντικείμενα εύκολα με φίλους.

  Τι σημαίνει "NVM" και πώς το χρησιμοποιείτε;

Η πιο δύσκολη εργασία για να ξεκλειδώσετε την εφαρμογή Nook Shopping είναι το όριο των αντικειμένων που μπορείτε να παραγγείλετε ανά ημέρα στο περίπτερο αγορών Resident Services. Μπορείτε να παραγγείλετε έως και πέντε είδη την ημέρα στο Nook Kiosk. Όλα τα είδη που παραγγείλετε παραδίδονται στο γραμματοκιβώτιό σας την επόμενη ημέρα.

Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε έως και δύο είδη την ημέρα για κάθε έναν από τους φίλους σας, κάτι που είναι ένα καλό μπόνους εάν προσπαθείτε να ξεκλειδώσετε την εφαρμογή Nook Shopping σχετικά γρήγορα.

Παρακολουθήστε τον αριθμό των αγορών σας

Ο αριθμός των αντικειμένων που έχετε παραγγείλει από το περίπτερο μπορεί να προβληθεί στην εφαρμογή Nook Miles. Αναζητήστε το “Αγοράστε σε αυτό!” Nook Miles Achievement.

  Γιατί το «Animal Crossing: New Horizons» έγινε πολιτιστικό φαινόμενο

Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, εάν στέλνετε δώρα σε φίλους για να ενισχύσετε την πρόοδό σας, θα συμβάλει επίσης στο επίτευγμα “Popular Pen Pal” Nook Miles.

Το να μεταμορφωθεί ολόκληρο το νησί σε έναν τροπικό παράδεισο πέντε αστέρων είναι ο γενικός στόχος του παιχνιδιού, επομένως είναι πολύ βολικό να μπορείτε να κάνετε αγορές σε οποιαδήποτε θέση, ειδικά όταν έρχεται ένα τράνταγμα έμπνευσης. Απολαύστε τις αγορές σας εν κινήσει!