Τραβήξτε φωτογραφίες για να δημιουργήσετε λίστες και να τις ταξινομήσετε με ετικέτες βάσει ενεργειών [iOS]

Σκεφτείτε κάτι που πρέπει να κάνετε και είναι πιθανό να εμπίπτει σε μία από τις εννέα κατηγορίες σύμφωνα με το NINE, μια νέα εφαρμογή δημιουργίας λιστών για iOS. Το NINE τρέχει σε μια απλή ιδέα. οτιδήποτε χρειάζεται να θυμάστε ή να κάνετε μπορεί να ταξινομηθεί σε εννέα τύπους ενεργειών. κάτι που πρέπει να κάνεις, κάποιο μέρος που πρέπει να πας, κάτι που πρέπει να αγοράσεις, μουσική που σκοπεύεις να δεις, μια ταινία που θέλεις να δεις, ένα βιβλίο που ήθελες να διαβάσεις, μια μικρή σημείωση που σημείωσες για κάτι, κάτι που σας άρεσε πολύ και θέλετε να θυμάστε για αργότερα, και κάτι που θέλετε να φάτε ή να μαγειρέψετε. Αυτή η εφαρμογή είναι συμβατή μόνο με iOS 8.

Το NINE είναι μια εφαρμογή για χρήση εν κινήσει, αλλά και όταν δεν θέλετε να πληκτρολογήσετε μια λίστα υποχρεώσεων. Χρησιμοποιείτε την κάμερά σας για να τραβήξετε φωτογραφίες από πράγματα που πρέπει να θυμάστε ή να ολοκληρώσετε ή εάν έχετε τραβήξει φωτογραφία κάτι στο παρελθόν, μπορείτε να το εισαγάγετε από το ρολό της κάμερας.

  Πώς να διατηρήσετε αυτόματα όλα τα ψηφιακά μηνύματα αφής στο iOS 10

Ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε το κουμπί συν για να προσθέσετε το πρώτο σας στοιχείο. Τραβήξτε μια φωτογραφία του τι μπορεί να θέλετε να αγοράσετε, ή διαβάστε ή αναζητήστε αργότερα και, στη συνέχεια, δώστε του έναν τίτλο. Η εφαρμογή θα αποθηκεύσει επίσης την τρέχουσα τοποθεσία σας όταν προσθέτετε ένα νέο στοιχείο και η τοποθεσία δεν μπορεί να επεξεργαστεί αργότερα. Στη συνέχεια, επιλέξτε μια «ετικέτα» για αυτό. Οι ετικέτες χωρίζουν τα στοιχεία στις κατηγορίες τους. Μπορείτε να αντιστοιχίσετε πολλές ετικέτες σε ένα στοιχείο.

Οι λίστες σας εμφανίζονται στην αρχική σας οθόνη ως μικρογραφίες στις οποίες πραγματοποιείτε κύλιση ή μπορείτε να πατήσετε το κουμπί σαν πλέγμα επάνω δεξιά και να επιλέξετε μια ετικέτα για κύλιση σε όλα τα στοιχεία με αυτήν την ετικέτα.

  Πώς να ελέγξετε τη φωτεινότητα του φακού στο iOS 10

Πατήστε μια σημείωση για να την δείτε. Η εφαρμογή έχει μια απολύτως ευχάριστη διεπαφή. Η ανάγνωση των πληροφοριών που έχετε αποθηκεύσει είναι εύκολη και η επεξεργασία, η αρχειοθέτηση και η διαγραφή σημειώσεων είναι πολύ διαισθητική. Μπορείτε να αναζητήσετε σημειώσεις από την οθόνη Ετικέτες.

Ο κύριος λόγος που αγαπώ το NINE είναι επειδή συχνά δεν θέλω να με ενοχλεί να πληκτρολογώ μια σημείωση στο τηλέφωνό μου (αυτό δεν έχει να κάνει με το μέγεθος της οθόνης) οπότε θα τραβήξω μια φωτογραφία ό,τι θέλω να θυμάμαι αν είναι δυνατόν. Μια άλλη εξαιρετική χρήση που έχω για αυτήν την εφαρμογή είναι όταν πρέπει να αγοράσω ένα συγκεκριμένο προϊόν και πρέπει να βεβαιωθώ ότι έχω τον σωστό τύπο, οπότε η λήψη μιας φωτογραφίας της συσκευασίας είναι ο τρόπος για να το φτιάξω σωστά.

  Πώς να συνεργαστείτε σε σημειώσεις στο iOS 10

Το NINE είναι μια εφαρμογή λίστας, δεν είναι εφαρμογή υπενθύμισης και αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν να οριστούν συναγερμοί ή ειδοποιήσεις με την εφαρμογή. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί την τοποθεσία σας για να σας βοηθήσει να βρείτε πού δημιουργήσατε μια σημείωση που είναι ιδανική για όταν ξεχνάτε από πού αγοράσατε τα ελαστικά σας ή πού μπορείτε από τα αγαπημένα σας δημητριακά. Τούτου λεχθέντος, θα ήθελα να είχε μια αναζήτηση βάσει τοποθεσίας για έναν λόγο. αν βρίσκομαι σε ένα συγκεκριμένο μέρος, δεν θα ήθελα τίποτα περισσότερο από αυτή την εφαρμογή να μου πει ποια αντικείμενα χρειάζομαι και μπορώ να αγοράσω κοντά στο σημείο που βρίσκομαι. Θα εξοικονομήσει επιπλέον ταξίδια στο κατάστημα και θα με βοηθήσει να θυμάμαι να αγοράζω πράγματα όταν βρίσκομαι εκεί χωρίς να χρειάζεται να είμαι προληπτικός σχετικά με αυτό.

Εγκαταστήστε το NINE από το App Store