Πώς να ελέγξετε τη φωτεινότητα του φακού στο iOS 10

Τα iPhone που υποστηρίζουν 3D touch, iPhone 6S και 6S Plus και άνω, έχουν πολύ πλουσιότερο σύνολο νέων λειτουργιών που είναι διαθέσιμες στο iOS 10 από τα παλαιότερα ακουστικά. Το iOS 10 διαθέτει λειτουργίες που λειτουργούν ειδικά μέσω της αφής 3D και δεν είναι προσβάσιμες σε οποιονδήποτε χρησιμοποιεί μια συσκευή iOS που δεν διαθέτει. Μόλις ένα τέτοιο χαρακτηριστικό είναι η φωτεινότητα του φακού που μπορείτε τώρα να ελέγξετε. Έχει τρία επίπεδα έντασης. χαμηλό, μεσαίο και φωτεινό. Η ένταση μπορεί να ρυθμιστεί από το Κέντρο Ελέγχου μέσω του κουμπιού του φακού. Να πώς.

  Πώς να διορθώσετε το κουμπί "Προσθήκη ατόμων" που λείπει στην εφαρμογή Σημειώσεις iOS 10

Σύρετε προς τα πάνω από το κάτω μέρος της οθόνης σας για να ανοίξετε το Κέντρο Ελέγχου. Ο έλεγχος φωτεινότητας λειτουργεί μέσω αφής 3D, επομένως αντί να πατήσετε το κουμπί του φακού, πατήστε πάνω του για να καταχωρήσετε ένα άγγιγμα 3D.

Το μενού αφής 3D θα εμφανιστεί με τρεις επιλογές. Χαμηλό φως, μεσαίο φως και έντονο φως. Πατήστε οποιαδήποτε από αυτές τις επιλογές για να ενεργοποιήσετε τον φακό. Ανάλογα με την επιλογή που πατήσατε, ο φακός θα είναι φωτεινός ή θαμπό ανάλογα.

Όλα τα iPhone και iPad που δεν διαθέτουν 3D touch δεν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτήν τη λειτουργία με κανέναν τρόπο. Υπάρχουν κάποιες διαθέσιμες τροποποιήσεις για το jailbreak που ισχυρίζονται ότι φέρνουν το τρισδιάστατο άγγιγμα σε μη υποστηριζόμενες συσκευές. Τουλάχιστον, αυτές οι τροποποιήσεις ισχυρίζονται ότι κάνουν τα χειριστήρια αφής 3D προσβάσιμα σε μια συσκευή που δεν διαθέτει τη δυνατότητα.

  Πώς να κάνετε έλεγχο ορθογραφίας και γραμματικής στο iOS

Δεδομένου ότι το iOS 10 μόλις κυκλοφόρησε, δεν είναι ακόμη διαθέσιμο ένα jailbreak για αυτό. Οι χρήστες μιας παλαιότερης συσκευής που θέλουν να διατηρήσουν τροποποιήσεις αφής 3D ή οποιεσδήποτε άλλες τροποποιήσεις για αυτό το θέμα, θα πρέπει να αναβάλουν την αναβάθμιση. Μόλις φτάσει το jailbreak για το iOS 10 όμως, αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά νέα χαρακτηριστικά στα οποία θα έχετε πρόσβαση.

Αυτό που είναι απογοητευτικό είναι ότι κάτι τόσο απλό δεν έχει εναλλακτική λύση που δεν είναι τρισδιάστατη. Ο έλεγχος της φωτεινότητας του φακού είναι πολύ χρήσιμος. Είναι υπέροχο όταν χρειάζεστε μόνο λίγο φως ή όταν η μπαταρία σας είναι χαμηλή, αλλά πρέπει να μπορείτε να δείτε πού πηγαίνετε.

  Πώς να αναζητήσετε καρτέλες Safari στο iOS 10