Τι είναι το Discord και είναι μόνο για παίκτες;

Το Discord προσφέρει δωρεάν διακομιστές συνομιλίας VoIP, κειμένου και βίντεο, μαζί με μοναδικές δυνατότητες για παίκτες όπως η ενσωμάτωση του Twitch. Είναι επίσης απαραίτητο στοιχείο για την επιχειρηματική δραστηριότητα στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών και μπορεί να δώσει σε άλλες επιχειρήσεις ένα μοναδικό πλεονέκτημα στην επικοινωνία με τους πελάτες.

Το Discord προσφέρει επικοινωνίες με γνώμονα την κοινότητα

Το Discord είναι μια δωρεάν εφαρμογή επικοινωνίας, παρόμοια με τις δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Skype, το Microsoft Teams, το Slack και το TeamSpeak. Διαθέτει φιλική προς το χρήστη συνομιλία με κείμενο, φωνή και βίντεο σε δημόσιους ή ιδιωτικούς διακομιστές που ο καθένας μπορεί να ρυθμίσει γρήγορα δωρεάν.

Το Discord έχει παρόμοιο περιβάλλον χρήστη με το Slack και το Microsoft Teams και οι διακομιστές του λειτουργούν παρόμοια με τους διακομιστές Slack και Teams. Ωστόσο, οι διακομιστές του Discord έχουν αναπτυχθεί περισσότερο μέσω της δραστηριότητας που καθοδηγείται από τους χρήστες, όπως έχει το Reddit με τα υποreddits του. Υπάρχει ένας διακομιστής Discord για σχεδόν τα πάντα.

Όπως και το Reddit, το Discord είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα κοινότητας. Χρησιμοποιείται για τα πάντα, από μεγάλες εταιρικές πλατφόρμες και εξειδικευμένους κόμβους μάθησης, μέχρι εξτρεμιστικές στρατολογήσεις και περιεχόμενο για ενήλικες. Το επίσημο Οδηγός γονέων για τη διχόνοια παρέχει χρήσιμους πόρους για να κατανοήσετε πώς λειτουργούν αυτές οι κοινότητες και πώς μπορείτε να ελέγξετε το περιεχόμενο που ρέει μέσα και έξω από το Discord σας.

  Πώς να διορθώσετε τη μετατροπή κειμένου σε ομιλία στο Discord

ο Οδηγίες κοινότητας Discord μεταφέρουν τις προθέσεις του προγραμματιστή να συγκεντρώσει ομάδες παικτών και να απαγορεύσει ρητά την παρενόχληση, την επιθετική συμπεριφορά και το επιβλαβές περιεχόμενο. Σας παρέχει επίσης τρόπους για να λάβετε περισσότερη βοήθεια σε ζητήματα όπως ο εκφοβισμός, η αυτοκτονία και άλλα θέματα που σχετίζονται με τις σημερινές ψηφιακές κοινότητες. Όμως, όπως κάθε διαδικτυακό εργαλείο, αυτό δεν εμποδίζει απαραίτητα τους έμπειρους έφηβους να αναιρέσουν τις ρυθμίσεις ή τους κακοποιούς από το να αξιοποιήσουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διαδώσουν μίσος και κακοποίηση.

Το Discord είναι για όλους, όχι μόνο για παίκτες

Το Discord αναφέρεται στα περισσότερα καταστήματα εφαρμογών ως “Chat for Gamers” και η ενσωμάτωσή του με πλατφόρμες παιχνιδιών όπως το Steam και το Twitch το έχει κάνει εξαιρετικά δημοφιλές με 56 εκατομμύρια παίκτες κάθε μήνα. Η πανταχού παρούσα φύση του Skype της Microsoft (και του Skype για επιχειρήσεις) το έχει κάνει κοινή επιλογή για φωνή, βίντεο και κείμενο μεταξύ των μέσων χρηστών των Windows.

Microsoft Teams, το οποίο τελικά θα αντικαταστήστε το Skype για επιχειρήσεις, διαθέτει υψηλό επίπεδο ενοποίησης με άλλες εφαρμογές της Microsoft, ειδικά το SharePoint, το οποίο το έχει κάνει ηγέτη στο επιχειρηματικό περιβάλλον. Το Slack είναι η πιο κοινή εναλλακτική λύση επειδή έχει καταναλώσει άλλους δημοφιλείς φορείς επικοινωνίας στο χώρο εργασίας όπως Hipchat.

Ομαδική ομιλία ήταν πάντα ένας σημαντικός ανταγωνιστής λόγω της εμμονής του στην ποιότητα ήχου, την ασφάλεια του πελάτη και την αξιοπιστία του διακομιστή. Το Discord ξεπέρασε τα περισσότερα από τα κυρίαρχα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου μεγάλου μέρους του μεριδίου αγοράς της TeamSpeak.

  Πώς να αλλάξετε την κατάστασή σας στο Discord

Ωστόσο, το Discord διαθέτει πιο διαφορετικές ενσωματώσεις και υπηρεσίες, πιο φιλικό περιβάλλον χρήστη και δωρεάν διακομιστές το νέο TeamSpeak (επί του παρόντος σε κλειστή έκδοση beta, φαίνεται παραπάνω) θα μπορούσε να καλύψει αυτό το κενό καθώς υιοθετεί και βελτιώνει πολλά από τα ίδια χαρακτηριστικά που επέτρεψαν στο Discord να κυριαρχήσει. Άλλα εργαλεία όπως το Mumble και το Ventrilo είναι ακόμα τριγύρω, αν και μόνο σε μικρές κόγχες.

Στην πραγματικότητα, το Discord μοιράζεται τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά και τις ενσωματώσεις που κάνουν οι ανταγωνιστές του. Το Discord και το Slack, που φαίνονται παραπάνω αριστερά και δεξιά, αντίστοιχα, μοιράζονται σχεδόν πανομοιότυπες διεπαφές. Αυτό σημαίνει ότι η επιλογή της εφαρμογής που θα χρησιμοποιήσετε αποφασίζεται κυρίως από τις προσωπικές προτιμήσεις εσάς και της ομάδας σας.

Το Discord είναι δωρεάν για τους χρήστες, ακόμα φθηνό για τους επαγγελματίες

Μια μεγάλη εταιρεία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το Discord ως την κύρια πλατφόρμα επικοινωνίας της, υποθέτοντας ότι η επιχείρηση κάνει καλή δουλειά στη δημιουργία αδειών, την ενίσχυση της ασφάλειας και την αύξηση των ορίων που επιβάλλονται από τη δωρεάν έκδοση πληρώνοντας μόλις 99,99 $ για 12 μήνες Διαφωνία Nitro.

Μπορείτε να μειώσετε την τιμή στο μισό επιλέγοντας το Discord Nitro Classic (49,99 $/έτος). Το Classic δεν περιλαμβάνει τη δυνατότητα ενίσχυσης διακομιστή, η οποία σας επιτρέπει να παρέχετε ειδικά προνόμια σε έναν διακομιστή. είναι χρήσιμο εάν είστε streamer, προγραμματιστής ή ηγέτης κοινότητας που επιμελείται έναν χώρο για αλληλεπίδραση με τους ακόλουθους.

Και οι δύο υπηρεσίες premium επί πληρωμή (Nitro και Nitro Classic) απευθύνονται κυρίως σε παίκτες με χαρακτηριστικά όπως ροή υψηλότερης ποιότητας, προσαρμοσμένες ετικέτες και πολλά άλλα. Δωρεάν ή επί πληρωμή, το Discord είναι εκτεταμένο τεκμηρίωση θα σας καθοδηγήσει σε όλα όσα μπορείτε να κάνετε με το Discord. Δημιουργήστε bots που σας βοηθούν να κάνετε τον διακομιστή σας μοναδικό, να αναπτύξετε εφαρμογές ή να επωφεληθείτε από τα εργαλεία ανοιχτού κώδικα για να δημιουργήσετε ένα Πλούσια Παρουσία για ένα παιχνίδι ή μια εφαρμογή που μπορείτε πωλούν απευθείας στους καταναλωτές μέσω του δικού σας διακομιστή Discord. Λαμβάνοντας μόνο μια περικοπή 10 τοις εκατό, το Discord προσφέρει στους προγραμματιστές ακόμη καλύτερη προσφορά από το 12 τοις εκατό της Epic ή το 30 τοις εκατό του Steam.

  Τρόπος εγγραφής ήχου Discord

Δεδομένης της ενσωμάτωσης του Discord με αμέτρητες εφαρμογές παιχνιδιών και πολυμέσων, σε συνδυασμό με μια προσαρμόσιμη επικάλυψη, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι περισσότεροι χρήστες του Discord το εκτελούν στο παρασκήνιο ενώ βρίσκονται στον υπολογιστή τους. Στην πραγματικότητα, το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής για επιτραπέζιους υπολογιστές του Spotify είναι υπεύθυνο περισσότερο από το διπλάσιο της επόμενης υψηλότερης δραστηριότητας για άτομα στο Discord, καθιστώντας σαφές ότι τα περισσότερα άτομα έχουν το Discord που εκτελείται στο παρασκήνιο ενώ περιηγούνται, δημιουργούν, παίζουν ή εργάζονται. Η δέκατη πιο δημοφιλής εφαρμογή για τους χρήστες του Discord είναι το Visual Studio Code, που δείχνει πόσο χρήσιμη μπορεί να είναι η εφαρμογή για επαγγελματική συνεργασία.

Το Discord απευθύνεται κυρίως σε άτομα που παίζουν, μεταδίδουν ροή, συζητούν, αναπτύσσουν ή πουλούν παιχνίδια, αλλά αρχίζει να εξελίσσεται πέρα ​​από αυτό σε μια πλατφόρμα εστιασμένη στην κοινότητα για επιχειρηματίες που γνωρίζουν την τεχνολογία. Είτε θέλετε να συντονιστείτε με συναδέλφους, φίλους ή οπαδούς, γίνεται μια δημοφιλής λύση για όλους μέσω της απλής διεπαφής γεμάτη με ισχυρά χαρακτηριστικά.