Το YoCam προσθέτει έναν αριθμό φίλτρων και φακών στις φωτογραφίες του iPhone σας [iOS]

Ο αριθμός των εφαρμογών Φωτογραφίας στο iTunes App Store είναι εκπληκτικός, τον οποίο ξεπερνούν ίσως μόνο παιχνίδια και μερικά άλλα. Είτε πρόκειται για εφαρμογές αντικατάστασης κάμερας, είτε για την ανάπτυξη μοναδικών δεξιοτήτων φωτογραφιών ή για εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών που είναι σχεδόν ίσα με το λογισμικό επιτραπέζιου υπολογιστή για ερασιτέχνες, το App Store έχει όλα να προσφέρει. Τότε, δεν είναι ότι ο αριθμός των αιτήσεων είναι σταθερός. Αντίθετα, συνεχίζει να μεγαλώνει (ακόμη και σε αυτό το είδος) ανά λεπτό. Μέσα σε όλα αυτά, γίνεται πραγματικά δύσκολο να αναγνωρίσεις μια εφαρμογή που ξεχωρίζει και ξεπερνά το πλήθος, καθώς οι περισσότερες από τις κυκλοφορίες δεν έχουν σχεδόν τίποτα νέο να προσφέρουν. Το YoCam μόλις χθες έφτασε στο App Store – νέα καθολική εφαρμογή για iPhone, iPod touch και iPad που προσφέρει κάτι φρέσκο ​​και αξιοσημείωτο.

Επιφανειακά, το YoCam είναι απλώς μια άλλη εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών, με διάφορες διαθέσιμες ρυθμίσεις και προσαρμογές, συνοδευόμενες από φίλτρα και φακούς που μπορούν να μετατρέψουν τις φωτογραφίες σας σε έργα τέχνης. Είναι η φύση των φίλτρων που ξεχωρίζουν τη YoCam από άλλες στο είδος της. Όταν εκκινείτε την εφαρμογή, έχετε την επιλογή είτε να τραβήξετε μια φωτογραφία απευθείας από την εφαρμογή είτε να χρησιμοποιήσετε μια από το ρολό της κάμερας για επεξεργασία. Μπορείτε επίσης να προσπελάσετε τις ρυθμίσεις από την ίδια οθόνη, αν και δεν υπάρχουν πολλά για να τροποποιήσετε εκεί.

  Πώς να απενεργοποιήσετε το Touch ID από την οθόνη κλειδώματος στο iOS

Όταν φτάσετε στο μέρος της επεξεργασίας φωτογραφιών, έχετε μια κομψά σχεδιασμένη διεπαφή με όλες τις επιλογές προσαρμογής που βρίσκονται στο κάτω μέρος της οθόνης. Πρώτα, λαμβάνετε ένα κουμπί για να συγκρίνετε την επεξεργασμένη εικόνα με την αρχική, καθώς και να επαναφέρετε τυχόν αλλαγές που ενδέχεται να έχετε κάνει. Η δεύτερη επιλογή είναι για ρυθμιστικά προσαρμογής εικόνας, όπου μπορείτε να αλλάξετε τα πράγματα όπως Φωτεινότητα, Αντίθεση, Φωτισμός, Επισημάνσεις κ.λπ. , αλλά και όχι το τρέξιμο του μύλου σας, αλλά μάλλον μοναδικό. Η μόνη ενόχληση εδώ είναι ότι τα εικονίδια εφέ δεν δίνουν πραγματικά μια αληθινή ένδειξη για το πώς θα ήταν το φίλτρο και πολλές φορές πρέπει να εφαρμόσετε το φίλτρο για να δείτε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

  Πώς να φιλτράρετε τα ανεπιθύμητα SMS στο iOS 11

Το επόμενο στοιχείο στη λίστα είναι αυτό που η εφαρμογή ονομάζει “Φακοί” – μια συλλογή ζωγραφικής με φως και εφέ που βασικά στοχεύουν στη μετατροπή των φωτογραφιών σας σε έργα τέχνης. Μπορείτε να καταλήξετε με μερικές πολύ εντυπωσιακές και δροσερές φωτογραφίες συνδυάζοντας τόσο τα εφέ φίλτρου όσο και τους φακούς, και επειδή και οι δύο είναι αρκετοί σε αριθμό, οι πιθανοί συνδυασμοί είναι αρκετά μεγάλοι. Η τελική περιοχή είναι για περικοπή, όπου υποστηρίζονται πολλές αναλογίες διαστάσεων. Οποιοδήποτε εφέ που επιλέγετε να εφαρμόσετε μπορεί να τροποποιηθεί για δύναμη και προσανατολισμό με διάφορους τρόπους.

Δεδομένου ότι η περιοχή ρυθμίσεων είναι μάλλον ήπια, οι επιλογές εξόδου εμφανίζονται όταν ολοκληρώσετε την επεξεργασία και μπορείτε να αποθηκεύσετε τη φωτογραφία σας. Το YoCam επιτρέπει την κοινή χρήση σε μια σειρά από εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης απευθείας από μέσα, καθώς και την αποθήκευση της εξόδου σε διαφορετικές αναλύσεις. Εάν θέλετε να συνεχίσετε την επεξεργασία σας σε άλλη εφαρμογή, μπορείτε να στείλετε την εικόνα απευθείας και σε συμβατές εφαρμογές.

  Πώς να απενεργοποιήσετε το ιστορικό αναζήτησης Spotlight στο iOS 10

Συνολικά, το YoCam είναι ένα αρκετά προσεγμένο πακέτο που έχει προστεθεί στο οπλοστάσιό μου για επεξεργασία φωτογραφιών τόσο στο iPhone όσο και στο iPad. Είναι εύκολο στη χρήση και το αποτέλεσμα είναι αρκετά προσεγμένο. Το μόνο που έχω είναι ότι η εφαρμογή είναι μάλλον αργή στην απόκριση και σίγουρα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει πιο γρήγορο χρόνο απόκρισης. Είναι διαθέσιμο δωρεάν στο iTunes App Store και μπορείτε να το αγοράσετε στον παρακάτω σύνδεσμο.

YoCam στο iTunes App Store